Koç Burç Yorumları 17 Eylül 2022

Koç burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gençlik enerjisine uyum sağladınız, ancak bu çocuk gibi davrandığınız anlamına gelmez! Bazı arkadaşlarla oynamak isteyebilir veya bu gece biriyle çıkmayı teklif edebilirsiniz.


17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarla sosyal bir etkinliği koordine etmek bugün çok fazla ileri geri gerektirecektir.


17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay geveze İkizler ve solar üçüncü evinizden yolculuğuna devam ederken sevgili Koç, bugün size eşlik etme havasında olacaksınız. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ortam biraz gerginleşecek ve istenmeyen tavsiyeler aşırı uyarılmaya veya patlamalara neden olabilir, bu da sizinle çizgiyi aşan herkesle sınırlar belirlemenizi önemli hale getirir. Neyse ki, Mars ve Chiron akşamın ilerleyen saatlerinde göksel bir ittifak kuracak ve size kafanızı temizleme ve kendinize olan güveninizi geri kazanma fırsatı verecek. Bununla birlikte, Ay Yengeç burcuna yaklaşırken geceyi evde geçirmeyi planlamak isteyebilirsiniz.


17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın derin bir yoğunluk getirecek Koç. Güçlü güneş, uzayın derinliklerinde bulutların üzerinde cızırdadığında, dönüp güç merkezi Plüton’a bakacak. Bu, bugün profesyonel yaşamınıza kesinlikle enerji getirecek olsa da, aslında bu gücü seçtiğiniz herhangi bir şekilde kullanabilirsiniz. Gökyüzündeki bu hizalanma, seçtiğiniz kişiyi ikna etme, baştan çıkarma veya onlara hükmetme gücü verir. Bu güce karşı nazik ol, ama ondan korkma. Arzularınızın elde edilmeye değer olduğunu bilin. Gerçek baştan çıkarma sadece size değil, karşınızdakine de bir hediyedir.


17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bırak, Koç. İkizler’deki son çeyrek ay sizi iş yerinde ölü atı dövmeyi bırakmaya davet ediyor. Son birkaç günden beri devam eden birkaç konuşma, fikir, geri bildirim veya eleştiri konusu var. Bu sohbetleri tekrar gözden geçirmek cazip gelse de, çeyrek ay sizi odak noktanızı değiştirmeye teşvik ediyor. Bunu yapmak zor olabilir, çünkü Mars İkizler burcunda da Kayron’u geri harekette altmışlık yapar, bu da biraz incinmiş veya ezilmiş olabileceğinizi düşündürür. Bugün iş arkadaşlarınızla yeni konular hakkında canlandırıcı, canlandırıcı sohbetler yapmayı hedefleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.