Koç Burç Yorumları 16 Eylül 2022

Koç burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 16 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün olayları, dahili düzenleyicinizden biraz daha fazla hareket alanı gerektirir. Kendinizi biraz vahşi bırakın ve söylediklerinizi çevrenizdeki gücenebilecek insanlara uyarlamayın.


16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son teslim tarihine yetişme konusunda kendinizi iyi hissetmiyorsanız, bugün biraz yardım isteyin.


16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, tutkulu Mars gün boyunca uyumlu Venüs’le kareler halindeyken bu sabah motivasyonunuzu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu kozmik iklim, günlük görevlerinizin ayrıntılarıyla boğulmuş hissetmenize neden olabilir ve sizi biraz çıldırmakla tehdit edebilir. Düzenli kalmak ve günlük görevlerinizi yazmak, yolda kalmanıza yardımcı olabilir, ancak nefes almayı hatırlamak ve topraklanmış kalmak paha biçilmez rahatlık araçları görevi görecektir. Neyse ki, bu akşam Luna Chiron’a bir öpücük üflediğinde havayı bir tatlılık dolduracak ve günün erken saatlerinde zihninizde barındırdığı endişelerden kurtulmanıza yardımcı olacak.


16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sana her şeyi ve daha fazlasını vaat eden bir dolandırıcı gibi gizlice yaklaşacak, Koç. Aslında, tüm yılın en karanlık günlerinden biri! Güçlü güneş, olduğu gibi görkemli bir fener gibi gökyüzünde yükselirken, eterik Neptün’ün sulu denizlerinin karşısında duracak. Bu, her köşede kafa karışıklığının, aldatmanın, güvensizliğin ve cesaretsizliğin yatacağını garanti eder. Duygularınızda kaybolmuş hissediyorsanız, sizi en iyi şekilde ele geçirmelerine izin vermeyin ve kesinlikle alkole, uyuşturucuya veya bağımlılıklara kaçmayın, çünkü sonunda pişman olacaksınız.


16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir güne hazırlanın Koç! Başak’taki Venüs, İkizler’deki Mars’la kare açı yaptığında, olası iletişimsel gerilimi veya yanlış iletişimde manevra yapmaya çalışın. İş arkadaşlarınızla çatışmaktan kaçınmak için konuşmadan önce düşünmek en iyisi olabilir. Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün geri gidişine de karşı olduğu için, bazı gizli iş düşmanlarının ortaya çıktığını görebilirsiniz. Özellikle bir konuda yardımcı olmaya çalışırsanız veya geri bildirimde bulunursanız, iş arkadaşlarınızdan bazıları gerçek yüzlerini gösterebilir. Size nasıl davrandıklarını veya gördüklerini sadece kendi taraflarında kendilerini yansıtma olduğunu unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.