Koç Burç Yorumları 15 Eylül 2022

Koç burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 15 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınız bugün yüzeye yakın ve keşke söylemeseydim dediğiniz birkaç şey söyleyebilirsiniz. Yine de sorun değil — insanların içinizde gerçekten nasıl hissettiğinizi bilmeleri gerekiyor.


15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ailevi zorunluluklar şu anda aklınıza ağır geliyorsa, bir akrabanızla konuşun.


15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Boğa burcunun Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğundan, bu sabah profesyonel bir kapasitede finansal kazanç fırsatları ortaya çıkabilir. Bu göksel dans, alanınızda dönüşmenize izin verecek ve sizi ileride daha büyük maaş çekleri için hazırlayacaktır. Luna bu öğleden sonra geveze İkizler’e girerken bir değişim hissedeceksiniz ve sizi sosyal ve meraklı bir ruh haline sokacak. Sizi bağlayan bağları geliştirmek için meslektaşlarınıza ve arkadaşlarınıza kendileri hakkında düşünceli sorular sormak için bu kozmik iklimi kullanın. Bu akşam iyi şanslar havada asılı kalacak ve düşünceleriniz hedeflerinize doğru yeni yollar keşfetmenize yardımcı olabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, bugün ve yarın kayıp günler olabilir, Koç. Bunun nedeni, romantizmin ve zevkin gezegeni olan tatlı Venüs’ün, gökyüzündeki gezegensel yöneticiniz, güçlü Mars ile çatışacak olmasıdır. Bir yandan, bu, her iki tarafın da güçlü egolara sahip olduğu ve biraz macerayı sevdiği bir ilişkide tekneyi sallamayacak. Ekstra baharatı biraz agresif, tutkulu ön sevişme ve cinsel keşif için kullanabilirsiniz. Ancak, dikişlerin altında gerginlik varsa, öfke ve hayal kırıklığı bir havai fişek gibi patlayacaktır.


15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tembel bir gün olacak çünkü ay elbette sizi ay durgunluğundan çekecek başka önemli bir yönü yok. Koç, senin gibi proaktif bir burç bile olsa bir noktada sakinleşmen gerekecek. Kendinizi fazla zorlamadan sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmek için rahat bir yapılacaklar listesi oluşturmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi veya dayanıklılığınızı zorlamamaya çalışın çünkü ay tutulması fazladan bir “güç” sağlamayacaktır. seni oraya götürmek için. Ay İkizler’e girdiğinde daha sosyal ve iletişimsel hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.