İkizler Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şimdiden iyi eğlenceler! Son zamanlarda tamamen fazla ciddisin ve aptallığa teslim olma zamanı. Sadece daha iyi hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda daha iyi görüneceksiniz. Ve diğer insanların fark etmeyeceğini düşünme. Hafta geçtikçe, beyniniz fazla mesai yapacak ve çamaşırları kurutma makinesi gibi etrafta rastgele düşünceler savuracak. Bazı iyi içgörüler bekleyin (süreçte duygularınız düzgün bir şekilde bastırılmamış ve katlanmamış olsa bile). İstediğinizi elde etmek için başkalarıyla birlikte çalışın, ancak özellikle Cuma günleri iyi haberi duyurmamaya dikkat edin. İnsanlar bundan nefret eder. Bu hafta sonu tereddüt edeceksiniz, ancak devam edin ve topu yuvarlamak için risk alın.


İkizler Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk bölümünde biraz şanssızlık yaşıyorsanız, gelgitler yirmi altıncı sabahı başlayacak. Bu kozmik iklimi aşk hayatınız etrafında niyetler belirlemek için bir fırsat olarak kullanın ve hangi konuda yardım alabileceğinizi evrene ilettiğinizden emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde, güneş haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü aydınlatırken, kozmos romantik yolculuğunuza daha da fazla destek getirecek. Çiftleşmek için motive hissedecek olsanız da, konuyla ilgili baskı yapmaktan kaçının.

Güneşin Güney Ay Düğümü ile ittifak kurduğu bu günde geçmişten gelen eskiler de yeniden ortaya çıkabilir. Kendinizi yalnız hissediyor olsanız bile, hissettiğiniz rahatlık geçici olacağı ve nihayetinde bir sonraki büyük aşkınızın önüne geçebileceği için toksik eski sevgililere dönme cazibesinden kaçının. Bu gezegensel yerleşimler, sohbet başlatmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, bu yüzden önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi orada bıraktığınızdan emin olun!


İkizler Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sessizce hareket et İkizler!

Terazi burcundaki yeni ay 25 Eylül Pazar günü yaratıcı bir portalı uyandırırken yeni tutku projeleri planlayın. Kendini ifade etme yollarınızı keşfetmek, iş hayatınıza güzellik ve denge getirecek. Önümüzdeki altı ay boyunca yaratıcı çabalarınızla daha rahat hissedebilirsiniz. Ertesi gün Başak burcundaki Venüs geri giden Plüton’u Oğlak burcunda üçgenlerken bir projenin temeline yatırım yapın. Dünyevi üçgen gücünüzü uyandırırken, uygulanabilir bir çerçeve stratejisi oluştururken veya kaynaklar için neye ihtiyaç duyacağınızı tasarlarken biraz içe dönük hissedebilirsiniz. Venüs ayrıca Başak burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığından, ilerledikçe ayarlamayı veya düzenlemeyi planlamalısınız. Bu tür değişiklikler yapmak, kendinizi güçlü hissetmenize ve profesyonel uğraşlarınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olabilir. 27 Eylül Salı günü Başak burcunda geri giden Merkür geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giderken bu görüşleri gündeme getirin. Özellikle finansal konulardaki konuşmalarınızda bazı güç mücadeleleri veya kontrol sorunlarının ortaya çıktığını bile fark edebilirsiniz. Neyse ki, bir gün sonra burcunuzda Mars geri giden Satürn ile Kova burcunda üçgen açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzu ilgi alanlarınıza ve hedeflerinize göre yeniden yapılandırdıktan sonra kendinizi iddialı hissedeceksiniz.


İkizler Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta inişler çıkışlar keyifli bir enerjiyle bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve evinizin ve ailenizin Oğlak’ta Plüton’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bir aile üyesinin fikrinize veya sınırlarınıza saygı duymadığını hissettiğinizde bu çok duygusal bir kombinasyon olabilir. Bu kişiyle bir tartışma yapmanız gerekebilir, ancak konuşmaya hazır değiller. Bu, başka bir gün yapmanız gereken bir şey olabilir, çünkü onları takip etmek istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olmayacaktır.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve sizin mesken eviniz ile birleşiyor. Artık evde işler daha sakin. İşler düzeldi ve çatınızın altında her şey tekrar mutlu. Adaçayı yakarak veya kulağa hoş gelen çanları çalarak ev temizliği yaparak enerjiyi dengelemek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.