İkizler Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

İkizler burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bu beyin hücrelerini çalıştırmaya başlayın. Tıpkı karın kaslarınız gibi, adımlarını atmazsanız gevşek olurlar. İş başındaki güçleri etkileyin ya da arkadaşlarınıza ne kadar çekici bir her şeyi bilen biri olduğunuzu hatırlatın. Aynı arkadaşlar, haftanın sonunda çok fazla zamanınızı yiyebilir. Bir sürü o dedi, o dedi, sorunlardan bir sürü bekleyin. Kimse seni dinlemiyorsa, kızma. Sadece yapacak daha ilginç bir şey bul. Yeni bir flört profili derlemek için biraz zaman ayırın.


İkizler Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geçmişi düşünüyorsun.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Romantizm evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. İkizler, geçmişinizden bir sevgili geri dönmüş olabilir. Tüm heyecan ve eski kıvılcımlar alevler içinde yükseliyor. İkiniz arasındaki sıcaklık açık olabilir. Bu yola girmek istemiyorsan o telefona cevap verme. Öte yandan, biraz heyecan istiyorsanız, bugün bulmak kolay olurdu.

19 Eylül Pazartesi günü, Venüs Başak’ta ve ev ve aile eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen yapıyor. İkizler, eklektik zevkinizi ev dekorunda kucaklayın. Yatak odanızı mora boyayabilir veya egzersiz ekipmanınızı duvarda sergileyebilirsiniz (wushu pratik kılıcınız dahil). Bugün, kendinizin eşsiz yanını gösteriyorsunuz.


İkizler Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında ekstra dikkat çektiğinizi fark edebilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz, insanların ilgisini çekecek ve sizi diğerlerinden ayıracak. Bu, flört profilinizi biraz stilize etmek için iyi bir zaman ve sosyal medya kuruluşlarınız için yeni fotoğraflar çekmek kötü bir fikir olmaz. Fikir sadece dikkati kabul etmek değil, onu aramaktır. Kendinizi bir kez ortaya koyduğunuzda, kimin gözünü yakalayacağınızı asla bilemezsiniz.

Önümüzdeki sezon için organize olmak için haftanın ortasını kullanın. Yay burcunun eğlenceyi seven enerjisini sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve en önemlisi flört etmek için kullanın! Bu ay yerleşimi, kitlelere neşe ve şans getiriyor, ancak sizin için en çok aşk hayatınız etkilenecek. Ne kadar çok macera ararsanız, o kadar çok potansiyel eşe maruz kalacaksınız. Sadece tüm bu sosyalleşme tarafından aşırı uyarılmadığınızdan emin olun ve hafta sonu boyunca kestirmek, şarj olmak ve kendinizi beslemek için bolca zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.