İkizler Burç Yorumları 9 Eylül 2022

İkizler burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 9 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herkesin fikirleri tükeniyormuş gibi göründüğünde konuşun – bir şeyleri hemen başlatabilmeli ve eğlenceli bir yöne gitmelerini sağlamalısınız. Bundan sonra gevşekliği almaları gerekir.


9 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ulaşmaktan korkmayın. Değer verdiğiniz birinin yardımınıza ihtiyacı olup olmadığını öğrenin.


9 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Balık burcunun Venüs’le sert bir karşıtlık oluşturduğu bu sabah hava oldukça duygusal olacak. İş gününü atlatmak için geçici olarak korumalar koymanız gerekse de, yakın gelecekte bir noktada kalbinizden geçenlerle yüzleşmeniz önemli olacaktır. Öğleden sonra, ay ve Mars gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde iş yerinde çatışmalara dikkat edin ve yolunuzda aniden engeller ortaya çıkarsa cesaretinizi kaybetmemeye çalışın. Luna, kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda, bu gecenin ilerleyen saatlerinde, size psişenize ağırlık veren herhangi bir sorunla yüzleşme ve iyileştirme fırsatı sunarak biraz yalnızlığa dalmayı düşünün.


9 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün bir bıçağın ucunda duruyormuş gibi hissedebilirsiniz İkizler. İleri, geri veya herhangi bir yöne hareket edemezsiniz. Bunun nedeni, zihni ve iletişimi yöneten ve sizin en önemli gök nesneniz olan kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün gece gökyüzünde donmuş olmasıdır. Terazi ve Başak üzerinden geriye doğru gerilemeye başlamadan önce kısa bir süre için orada asılı kalacak. Bu özel geçişin tüm burçlar ve dünya üzerinde toplu etkileri olacaktır. Terazi, ortaklıkları ve ilişkileri yönetir, bu nedenle hayatımızın bu alanlarını gözden geçirmeye çok fazla önem vererek birçok değişimin gerçekleştiğini fark edeceğiz.


9 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nelerin revize edilmesi gerekiyor, İkizler? Merkür istasyonları bugün Terazi burcunda geri gidiyor, bu da yaratıcı süreçlerinizin ve projelerinizin önemli revizyonlardan geçeceğini gösteriyor. Eski projeler geri gelebilir, özellikle onları iyileştirebileceğinizi biliyorsanız! Mevcut tutku projelerinin yörüngesini de yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Bunun dışında, işyeri tatlınızla ilgili bazı hıçkırıklar olabilir. Siz ve profesyonel aşkınız, duyguların tamamen net olmadığı Merkür gerilemesi sırasında tuhaf bir dönemden geçebilir. İşinize odaklanabilmeniz için, aşık olduğunuz kişiyle biraz orta noktayı korumaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.