İkizler Burç Yorumları 8 Eylül 2022

İkizler burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 8 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Adım atın ve bir tür duyuru yapın. O ateşliye nasıl hissettiğini anlatıyor olabilir ya da belki işini bırakıyor olabilir – ama şimdi hayallerinin peşinden gitme zamanı.


8 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İtibarınızı korumak için bugün tek başınıza zorlu bir görüşme yapmalısınız.


8 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Satürn’le kozmik bir ittifaka girmeden önce ay, joker Uranüs ile kareye giriyor, bu da alarmınız çalmadan çok önce uykunuzdan uyanmanıza neden olabilir. Ofise gitmeden önce beklenmedik bir şekilde fazladan bir veya iki saat kazanırsanız, gün doğumu meditasyon seansı veya tarot yayılması ile maneviyatınıza yatırım yapmayı düşünün. Gün gelişmeye devam ederken, kozmos düşüncelerinizi ve eylemlerinizi not alacağından, şefkat uygulamanın yollarını arayın ve iyi karma noktalarında toplayın. Odağınız bu gece Ay Balık burcuna ve güneş onuncu evinize girdiğinde kariyer hedeflerine ve duygusal sınırlara doğru kayacak.


8 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem ay bugün gökyüzünde ışığını parlatıyor, İkizler. Aslında, Güneş burcunuzla muhteşem bir üçgen içinde, sizi duygu ve arzularınızla temasa geçmeye zorluyor. Onun yaptığı gibi, sanki gözlerinizin önüne renkli gözlükler takıyormuş gibi hayata farklı bir perspektiften, enerjiden ve kademeden bakmak için coşkulu bir enerji hissedeceksiniz. Bu sizi kör etmek veya kafanızı karıştırmak için değil. Farkındalığınızı açarak, ileriye dönük ilişkilerinizi geliştirebileceğinizi göstermek içindir. Herkesin kendi vizyonu vardır – flört ettiğiniz yeni bir talip veya uzun vadeli partneriniz olsun.


8 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bakış açını ayarla İkizler. Kova burcundaki ay, Kova burcundaki geri giden Satürn ile ve Boğa burcundaki geri giden Uranüs ile kare açı yaptığında, profesyonel geleceğinize bakarken aktif olarak daha ilham verici, pozitif bir zihniyet için çaba gösterin. Profesyonel yolculuğunuzda her şeyin yoluna gireceğini ummak, oyunun kurallarını büyük ölçüde değiştirebilir! Ay istasyonlarının elbette geçersiz olduğu gün geçtikçe herhangi bir korku veya aydınlanma azalabilir. Luna uykulu bir duruma girdiğinde, profesyonel yörüngenizin projeksiyonu ile biraz daha huzurlu hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.