İkizler Burç Yorumları 23 Eylül 2022

İkizler burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir masanın arkasına sıkışıp kalsanız bile hayat bugün bir parti. Devasa gülümsemen her yerdeki insanları soğutmak için bir işaret ve yüksek enerji seviyen bu gece geç saatlere kadar seni motive etmeli.


23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Onları bugün nezaketle öldürün – tüm düşmanları alt etmek için sıcaklık ve neşe kullanın.


23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Başak burcuna ve güneş dördüncü evinize girerken, düşünceleriniz bugün evde olacak. Bu arada, gezegen yöneticiniz Merkür, kızlık burcuna geri döner ve biçimlendirici yıllarınızdan anıları çağrıştırır. Bu kozmik iklim nostaljik olacak ve gençliğinizden beri en sevdiğiniz yiyecekler, müzikler ve hobilerle kendinizi şımartmak için iyi bir zaman olacak. Ne yazık ki, Venüs Neptün ile karşı karşıya geldiğinde acı dolu hatıralar psişenize sızabilir, ancak sizi pişmanlıkla dolu beyin yollarına girmekten ve bu noktaya kadar verdiğiniz kararları sorgulamaktan kaçınmalısınız.


23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda, haftalarca süren hüsrandan sonra, bulutlar zaman içinde kısa bir an için ayrılıyor, İkizler. Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür gökyüzünde geriye doğru kayarken, cazimi adı verilen bir anı deneyimleyecek ve güçlü güneşin kalbi tarafından canlı bir şekilde tüketilecek. Gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizin ilk derecelerinde birleştiklerinde, kişisel ve romantik yaşamınız hakkında ani bir atılım veya farkındalık yaşayabilirsiniz. Sezginizi dinleyin ve sevgilinizle unutulmaz bir kalp kalbe sahip olun. Ortak bir zemin bulmak veya eskiden tanıdığınız birine ulaşmak istiyorsanız, bunu yapmak için bugünü kullanın.


23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir karar verme zamanı gelmiş olabilir, İkizler. Artıları ve eksileri yeterince uzun süre tarttınız, bu nedenle bugün Terazi’de geri giden Merkür Terazi’de güneşle kavuşum yaptığında bir tür atılım gerçekleşmesini bekleyin. Kendinizi ifade etmek için profesyonel araçlarınıza hitap eden bir yetenek, fikir veya tutku projesine karar vermenin zamanı gelmiş olabilir. Merkür gerilemesi kısa bir süre sonra Terazi’den Başak’a geçerken ne istediğinizi aklınızda bulundurun. Merkür retrosu Başak burcuna geçtiğinde, kararınızı uygulamaya koymadan önce üzerinde derin derin düşünebilir ve ince ayar yapabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.