İkizler Burç Yorumları 22 Eylül 2022

İkizler burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çağrıyı yaptınız – aşk hayatınızı yükseltmeye hazırsınız. Şimdi harekete geçme zamanı. Tamamen yeni biri için bir oyun oynuyor ya da şu anki sevgilinizle daha derine iniyor olabilirsiniz.


22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni insanlar için kartal gözünü açık tutun. Aradığınız cevap bu.


22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu bu sabah Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturuyor, sevgili İkizler, bu uykunuzu bölebilir. Neyse ki, biraz yorgun olsanız bile, gün gelişmeye devam ederken zihniniz netliği korumanın yollarını bulacaktır. Ancak, özellikle Luna öğleden sonra Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, işinizde hafifleyerek kendinize sınırlar koymanız gerekebilir. Bu gece, güneş Terazi’ye girerken sonbahar ekinoksunu işaret ediyor ve önümüzdeki ay boyunca güzel ve yaratıcı bir şekilde yaşayarak sizi kalbinizi onurlandırmaya zorluyor.


22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugünden itibaren kalbinizin içindeki o ışıltılı karıncalanmayı hissetmeye hazırlanın. Kelimenin tam anlamıyla göğsünüzde ve midenizde kelebekler varmış gibi hissedebilirsiniz ama nedenini bile bilmiyorsunuz! Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneş, bugünden itibaren resmen Terazi’ye girmek için bir köşeyi döndü. Bu, yepyeni bir zodyak mevsimine girmenizi sağlayacak ve güneş, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci evinize enerji veren güneş ile, sert bir şekilde düşebilir ve hızlı düşebilirsiniz! Bekarlar için bu, yeni seçeneklerle bağlantı kurmak için çok verimli bir dönem olacak, bu yüzden karıştırmaya ve karışmaya hazır olun. Çiftler bu baharatlı enerjiyi birlikte daha çok eğlenmek ve keyif almak için kullanabilirler.


22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayatınızı ifade etmek devam eden bir çalışmadır, İkizler. Ay elbette bugün boş olduğu için, özellikle içine kapanık veya enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Güneş Venüs Terazisine girerken işinizi kolaylaştırmaya çalışın! Terazi mevsimi, tutkularınızın, fikirlerinizin ve yeteneklerinizin artılarını ve eksilerini tartmanın zamanıdır. Müzakere, doğru girişimlere odaklanmanıza yardımcı olabileceğinden amaçlı olsa da, işleri havada bırakmak yerine sonunda bir karar vermeniz gerekecektir. Bunun yanı sıra, Terazi mevsimi, iş aşkınızla flört etmek için mükemmel!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.