İkizler Burç Yorumları 18 Eylül 2022

İkizler burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işleri ağırdan alıyor ve bunu yaparken bolca eğleniyorsunuz. Geri dönüşü olmayan bir noktaya ulaşmadıkça çok ağır veya duygusal şeylerden kaçınmaya çalışın. O zaman bile, kıpırdatabilirsin.


18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her güzel şeyin bir sonu olmalı ama artık yeni bir şey için zamanınız olacak.


18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-karesine girerken, bugün kime güvendiğinize dikkat edin ve dedikodulara bulaşmaktan kaçının. Bu kozmik iklim, sözlerinizin kendi başına bir hayat sürmesine neden olabilir; bu, başka biri hakkında kötü konuşmanın daha sonra geri gelip sizi rahatsız etmesi anlamına gelir. Neyse ki, kendinizi şımartmak ve şımartmak için harika bir zaman haline getirerek, doğa yoluyla iyileşmeye veya biraz lükse dalmaya odaklanma fırsatına sahip olacaksınız. Güneş Plüton’u öptüğünde evinizi temizlemek de bir memnuniyet duygusu getirecektir.


18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün açık gökyüzüne ve büyülü bir ruh haline hazır olun İkizler. Euphoria her köşenin arkasında olabilir! Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, gerçek aşk, romantizm ve flörtün beşinci güneş evinizden geriye kayarken, bakışlarını şanlı Jüpiter, Büyük Faydamız ve genişleme, şans gezegeni ile göklerde birleştirecek, ve servet, şimdi güneş on birinci umutlar ve hayaller evinizde dönüyor. Kalbin meseleleriyle ilgili olarak dokuzuncu bulutta olduğunuzu hissedeceksiniz. Sadece “yeterince iyi” ile yetinmeyin, neşe ve büyüklüğün doruklarına uçun.


18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanmak istiyorsun, İkizler? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan seçeneklerinizi daraltın. Takip edebileceğiniz birkaç umut verici, heyecan verici özlem veya tutku projesi var. Ancak bu inanç sıçramasını yapmadan önce, Merkür gerilemesi sonrası bir karar vermenize yardımcı olabileceğinden, ne söyleyeceklerini görmek için iş arkadaşlarınızla konuşmalısınız. Güneş Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığından, istediğiniz gibi yapmak için elinizde ne kadar güç ve kaynağa sahip olduğunuza şaşırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.