İkizler Burç Yorumları 17 Eylül 2022

İkizler burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün eğlencenin ortasındasınız ve büyük fikirleriniz her türden ilgiyi çekiyor. Sonunda birisiyle daha ince noktaları tartışabilirsin, ama bu onları sadece senin tarafına çevirir.


17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Muhtemelen bugün kendinizi biriyle fikir ayrılığı yaşarken bulacaksınız.


17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzda seyahat ederken, heyecan ve iyimserlik duygusuyla uyanmalısınız. Ne yazık ki, bu güzel hisler, Luna’nın güneş ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğu bu öğleden sonra başlayacak. Duygularınızı tutmakta zorlanabilirsiniz ve sevdikleriniz sınırlarınızı zorlamak için ellerinden gelen her şeyi yapabilirler, bu da sizi sinirlendirmenize ya da kapatmanıza neden olabilir. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde Mars, Kayron ile bağlantı kurduğunda daha kararlı hissetmeye başlayacaksınız, ancak geceyi kendi kendine bakım yaparak ve sessizce geçirmek kötü bir fikir olmayabilir.


17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Anlık alevlerin bir dağı yok etmesi gibi derin bir yoğunluk gelir, İkizler. Kudretli güneş, eviniz, aileniz ve evcilliğinizden oluşan dördüncü güneş evinizde yukarıdaki göklerde yükselirken, bugün ve yarın, yakınlık ve paylaşılan varlıklarla ilgili güneş sekizinci evinizdeki kudretli bir Pluto ile bağlantı kuracaktır. Siz ve eşiniz, hayallerinizdeki evi satın almak için sermaye veya ipotek arıyorsanız, şimdi grev yapın, şimdi başvurun ve kendinizi gösterin. Evren, arzularınızı gerçeğe dönüştürmek için en mükemmel şekilde dönebilir. Anın tadını çıkar. Kaçıp gitmesine izin verme.


17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine güven, İkizler! Bir profesyonel olarak kendinizden şüphe etmeyin ya da görünümünüz hakkında kendinize kızmayın, burcunuzda Mars, Koç’ta Kayron geri hareketinde. Güvensizliklerinize odaklanmak yerine, bu altmışlığı kendi algınızı aktif olarak iyileştirmek için kullanın, böylece inanılmaz derecede kendinden emin bir profesyonel olabilirsiniz. Ayın son dördün de burcunuzda parladığı için, bu ay evresini kendinize dair şüphelerinizi veya güven eksikliğinizi gidermek için kullanabilirsiniz. Bir profesyonel olarak iyimser ve cesur olmanın zamanı geldi!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.