İkizler Burç Yorumları 16 Eylül 2022

İkizler burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 16 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızın durumu hakkında çıldırmamaya çalışın – sadece bir çözüm bulmanız ve ona bağlı kalmanız gerekiyor. Arkadaşlarını dahil etmek daha zor olabilir, ama belki onları utandırabilirsin!


16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün oyunun zirvesindesin! Şansınızı etrafa yayın – bulaşıcıdır.


16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Mars gökyüzünde gergin bir görünüm oluşturduğundan bugün kendinizi daha duygusal veya sinirli hissedebilirsiniz. Kalbinizin istediği şeyle sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şey arasındaki mücadeleler de devreye girebilir, ancak yolunuzu büyük ölçüde rayından çıkarabilecek dürtüsel kararlar vermemeye çalışın. Neyse ki, Luna akşamın ilerleyen saatlerinde Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde bu korkak titreşimleri üzerinizden atma fırsatına sahip olacaksınız, bu da sevgiye ve size destek, kahkaha ve topluluk duygusu getiren insanlara yaslanmak için harika bir zaman olacak. .


16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, kişisel ve romantik hayatınız için oldukça zorlu bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, güçlü güneşin, gökyüzündeki aşırı güçlü Neptün ile çarpışacak olmasıdır. Aniden aşırı duygusal, paranoyak ve paniğe kapılmış hissedebilirsiniz, bu nedenle üstünlük sağlamak için bağımlılıklara veya özgürlüklere kapılmamak en iyisi olacaktır. Bazı kafa karıştırıcı veya rahatsız edici duygusal haberler muhtemelen ortaya çıkacak ve sizi bir döngüye sokacak ve büyük endişeyi tetikleyecektir. Toksik enerjinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Meditasyon yapmaya çalışın, topraklanmış kalın ve kendinizi dengede tutun.


16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zor bir iş günü olabilir, İkizler. Başak burcundaki Venüs burcunuzdaki Mars ile kare açı yaptığından işinize sızan bazı özel meseleleriniz veya sorunlarınız olabilir. Kişisel yaşamınızda ilgilenmeniz gereken şeyler olduğunu bildiğinizde, cesur ve profesyonel bir yüz takınmak yorucu olabilir. Mümkünse, açmayı denemelisiniz. Süpervizörünüzle kişisel bir gün geçirmek, hatta özel taahhütlerinizi görmek için erken ayrılmak hakkında konuşun. Olabilecek en kötü şey “Hayır” denmesidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.