İkizler Burç Yorumları 15 Eylül 2022

İkizler burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 15 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlişki sorunları sizi çileden çıkarıyor, ancak onlarla sakince ilgilenin. Gerçekten ne istediğinizi düşünmek için harika bir gün, bu yüzden kalem ve kağıtla oturun ve yazın.


15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün işleri olduğundan daha zor hale getirme eğiliminde olacaksınız. Dikkat olmak.


15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcunun dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğu için bu sabah bazı derin düşünceleriniz olabilir. Bu titreşimler, yıldızlar sizi desteklemek ve güçlendirmek için hizalanırken, sizi geride tutan geçmiş olumsuz düşünce kalıplarını geliştirmek için mükemmeldir. Öğleden sonra Luna burcunuza girdiğinde, enerji seviyenizi ve güveninizi yükselttiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. İnsanlar cazibenize daha duyarlı ve sizinle çalışmaya istekli olacağından, önümüzdeki iki gün boyunca gündeminizi zorlamak için bu aydınlatıcı yerleşimi kullanın.


15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Biraz baharat ve dramayı seven bir burç söz konusu olduğunda, o sensin, İkizler. Romantizm ve cazibe tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs, ev, aile ve evcillikten oluşan dördüncü güneş evinizden hücum ederken, güçlü Mars ile boynuzları kilitleyecek, kızıl gezegen şimdi güneşteki ilk kimlik evinize – zodyak burcunuza enerji veriyor. Bir yandan, kalbinizde ateşin tutuştuğunu ve sevgilinizin belini hissedebilir ve kapalı kapılar ardında spontane ağır sevişmelere gidebilirsiniz. Yine de, yaşam alanınızda zaten bir gerilim hissediyorsanız, her köşede gizlenen hayal kırıklığını hissetmeniz garantidir.


15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş yerinde daha içe dönükseniz şaşırmayın İkizler. Genellikle, iş arkadaşlarınızla dolaşmaktan hoşlanan, geveze, konuşkan bir burçsunuz. Ama ay elbette bütün gün boştur, bu yüzden normalden daha sessiz olabilirsiniz. Ay, bugün daha sonra burcunuza girmeden önce sosyal pilinizi yeniden şarj etme şansı verebileceğinden, iyileşmek için bu ay tutulmasını kullanın. Ay burcunuzda parladığında, tekrar kendiniz gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda sizi biraz bilinçli yapabilir, bu nedenle içsel güveninize dokunun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.