İkizler Burç Yorumları 14 Eylül 2022

İkizler burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 14 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 14 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu paraları uzatın. Aşkınızı bir hediye ile şaşırtmak söz konusu olduğunda tasarruf etmek için iyi bir zaman – gerçekten ava çıktığınızda her zaman harika şeyler keşfedersiniz.


14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün birçok insanla ilk kez tanışıyorsanız, etkileyeceğinizden emin olabilirsiniz.


14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa Kader Düğümleri ile bağlantı kurarken geçmişten gelen hatalar psişenizi bozabilir. Neyse ki, kendinizi affettiğiniz ve bırakma kararı verdiğiniz sürece, bu koşullar altında bir kapanış bulma fırsatınız da olacak. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya gelirken Uranüs’e uyum sağladığında, araya giren düşünceler sizi yoldan çıkarmaya başlayabilir, ancak ruhsal tarafınıza yaslanmak, zihninizde meydana gelen herhangi bir savaşı kazanmanıza yardımcı olabilir. Bu gece güneş ve ay birleştiğinde iyi hisler akacak ve evinizin rahatlığında gevşemenize yardımcı olacak.


14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun yıllardır yakınlık ve cinsel konularda derin ve yoğun dönüşümler yaşıyorsunuz, İkizler. 2008’den beri, yoğunluk ve yeniden doğuşun gezegeni olan güç merkezi Plüton, güneş sekizinci evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Güven, kırılganlık ve seks ile ilgili travmalar yaşadıysanız, kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmektir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek o yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Affetmek, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin.


14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengesinde neye ihtiyacın var, İkizler? Boğa burcundaki yüce ay Başak burcundaki Venüs ile üçgen açı yaptığında, programınızın veya rutininizin bazı ayarlamalar gerektirebileceğini fark edebilirsiniz. Arıza sürenize, kişisel uygulamalarınıza ve evinize bağlı kalmak gereklidir. Kendinize bir gün izin vermezseniz veya güçlü iş-yaşam sınırlarını korumazsanız, üretkenlik çok ileri gitmez. İş için gençleşmenize izin verebileceğinden, iyileşmek ve yeniden gruplaşmak için bir gün ayırmanın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Tükenmişlik yaşamamak için öz bakımınıza öncelik verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.