Haftalık Burç Yorumları (5 Eylül – 11 Eylül Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 5 Eylül – 11 Eylül Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 5 Eylül – 11 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 5 Eylül – 11 Eylül haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin müziğini duyuyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve maneviyat eviniz Şiron şifası ile bir yarı-sekstil yapar. Şimdi yolunuz boyunca küçük işaretler aramak iyi bir fikirdir. Manevi mesajları görmek için kendinizi bir zihniyete sokabilirsiniz. İkizler, bunu, bir mum yakmak, sabah meditasyon yapmak, akşam olumlamaları tekrarlamak veya bir şükran günlüğüne yazmak gibi günlük yaşamınıza ruhsal uygulamalar ekleyerek yapabilirsiniz. Bu gibi aktiviteler, meleklerinizin ve rehberlerinizin size gönderdiği işaretleri görebilmeniz ve mesajları duyabilmeniz için kendinizi ruhsal olarak hizalamanıza yardımcı olur.

Haftanın ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü, Başak burcundaki güneş ve ev ve aile eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bugün, şüpheci aile üyelerinin ruhi mesajınızı işittiğini görebilirsiniz. İkizler, size her zaman söylemezler ama annenizi yoga yaparken, erkek kardeşiniz size Merkür’ün ne zaman (yakında) geri gideceğini sorarken ya da çocuğunuz kendi günlüğüne sahip olup olamayacağını sorarken yakalayabilirsiniz. Aile üzerinde olumlu bir etki bırakıyorsunuz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, düşünceli sözler ve yürekten duygular var.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve sizin topluluk eviniz Şiron’u şifalandırmakla bir yarısekstil yapar. Çoğu insanın bir şeyden diğerine koşturduğu bir dünyada, bir an için durup değer verdiğiniz insanlarla biraz zaman geçirmeniz iyi bir fikirdir. Birisi size iltifat edebilir, sarılabilir veya düşünceli bir tavsiye verebilir. Kanser, bu yaşam yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir.

Haftanın ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve iletişim eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Ruhsal büyüme sürecinde ve Kuzey Düğüm transitleri aracılığıyla önünüzde ortaya konan yaşam yolunda, kendinize değer vermeyi öğrenmeniz önemlidir. Yengeç, bu kendinle nasıl iletişim kurduğunla başlar. Bugün bir şeyler kökten farklı olabilir. Uyanabilir ve umursadığınız diğer kişilerle yaptığınız gibi sevgi dolu, şefkatli bir şekilde kendinizle konuşmaya karar verebilirsiniz. Bu da zihninizi ve ruhunuzu sevgiyi, başarıyı ve mutluluğu hak ettiğinizi gösterir. Bugün bir zihniyet değişimi gerçekleşebilir ve huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli içgörülerin kilidini açıyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve kariyer eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Aslan, yaşam yolunuz birçok yönden oluşurken, Kuzey Düğüm şu anda kariyer evinizde seyahat ediyor, bu nedenle kariyer yolunuzda ayarlamalar yapmak ruhsal doyuma doğru size yardımcı olabilir. Ve bugünün enerjisiyle, dağın zirvesine giden yolun bazı dönüşler içerdiğini hatırlamanız gerekiyor. Bazen geriye doğru adımlar atmanız gerektiğinde çok sinirli hissedebilirsiniz. Ancak bir dağın yamacına doğru bir yolculuk yorucu ve hatta tehlikelidir. Geri dönüşler daha uzun sürer, ancak size istikrarlı bir yol sunar. Bugün, kariyer yolunuza bakın ve genel olarak gitmek istediğiniz yöne doğru olup olmadığına bakın.

Hafta ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve para eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. İster terfi ederek, isterseniz daha fazla saat çalışarak ya da yepyeni bir iş bularak mevcut işinizde daha fazla para kazanma şansınız olabilir. Ve bugün özgeçmişinizi göndermeye veya başka şirketlere geçmiş meslektaşlarınıza ulaşmaya başlarsanız, yeni bir iş bulmanız oldukça olasıdır. Leo, amirinle genel kariyer gidişin hakkında konuşmak için iyi bir zaman.


Başak Burcu

Başak Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler isteyebileceğinizden daha fazla zaman alabilir.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve inanç eviniz Chiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Hayat yolculuğu A’dan Z’ye düz bir çizgi değildir. Hayat yolunuzu takip ederken, burada ve orada bir sapma olabilir (çocuk sahibi olmak, yeni bir şehre taşınmak veya okula geri dönmek gibi). Ama sadece bir yoldan sapmış olmanız, yolunuzdan çıktığınız anlamına gelmez. Yaşam yolunuzda olmak, kasıtlı olarak yaşadığınız anlamına gelir. İşaretleri izliyorsun. Başak, kendini geliştirme ve başkalarıyla bağlantı kurma fırsatlarıyla dolu daha zor bir yola giriyorsun. Bazı günler, tıpkı bugün olduğu gibi, yoldan sapmış gibi hissedebilirsiniz ama yine de yolunuz üzerindesiniz.

Haftanın ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü, Başak burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) güven evinizde Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yeni bir yöne doğru ilerlemek için ilham alabilirsiniz. Belki istediğin bir iş vardır. Belki taşınmak istediğin başka bir şehir vardır ya da belki eve geri dönmek istersin. Ancak daha önemli olan, yakın tarihli bir kararı incelemektir. Kendi kendine büyüme dönemindesin ve bir döngünün başındasın, bu yüzden Evrenden sana birçok mesaj var. Bugün, bir işaret alabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal bir mesaj alabilirsiniz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ve kaynaklar eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir. Kahramanın yolculuğu her zaman, bilge ve büyülü kişinin, henüz bilmese bile ana karaktere bir kahraman olduğunu bilmesini sağlamasıyla başlar. Bugün böyle bir mesaj alabilirsiniz. Birisi becerilerinizi iltifat etmek için kendi yolunun dışına çıkabilir ve yeteneklerinizle neler yapabileceğinizi gösterebilir. Terazi, size önünüzdeki yolu gösteren bilge kişi gibidir.

7 Eylül Çarşamba günü, haftanın ortasında, Güneş Başak burcunda ve rüyalar ve sezgi eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Kafanızda çınlayan bazı kelimeler olabilir. Bir şarkının bir parçası veya birinin bir videoda söylediği bir şey olabilir ve sizde yankı uyandırabilir. Terazi, bu kavramları ve fikirleri daha fazla keşfetmenin bir işaretidir. Bir yaşam yoluna girecek kadar cesur olup olmadığınızı merak edebilirsiniz, ancak taahhütte bulunmamak da bir seçimdir. Bir yaşam yolunu taahhüt ederek, bu yolun sizin için doğru olup olmadığını keşfedersiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni yetenekler kazanıyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve ilişkiler eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir ve yaşamda ilerlerken, birçok insan size tavsiye vermeye çalışacaktır. Yolunuz zenginlik ve finansal güvence bulmaksa, faturalarını ödemeyen insanlardan tavsiye almayın. Yaşam yolunuz fiziksel bedeninizi enstrümanınız yapmaksa, spor salonuna gelmeyen insanlardan tavsiye almayın. Sahnedeyseniz, seyircilerin arkasında oturan kişiden tavsiye almanıza gerek yok. Akrep, sağlam tavsiye ve rehberlik arayın.

Hafta ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve dostluk eviniz Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Artık bir dilek tuttuğunuza göre, bir öğretmen görünecektir. Size akıl hocalığı yapabilecek biriyle tanışmanız veya internette ilgilendiğiniz konuyla ilgili videolar çeken birini bulmanız mümkündür. Artık sizin için önemli bir mesajı olan bir yazar, öğretmen veya konuşmacı bulabilirsiniz. Akrep, işleri harekete geçirdin.


Yay Burcu

Yay Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta daha zor olan yolu seçiyorsunuz çünkü bu daha iyi bir yol.

6 Eylül Salı günü, Boğa’daki Kuzey Düğüm ve rutinler eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir. Yay, zor olduğu için doğru yolda olduğunu biliyorsun. Kolay şeylerle dolu bir hayat, sonunda zor bir hayat olur. Ancak zorluklarla dolu bir hayat, kolay ve tatmin edici bir hayat olur. Bugün, küçük şeyleri yaparak daha zor bir yola girdiğinizi (yürüyen merdiven yerine merdiven çıkmaya benzer) bir hatırlatmadır. Evren size güçlü bir yaşam yolu gösteren fırsatlar getirebilir.

7 Eylül Çarşamba günü, haftanın ortasında, Güneş Başak burcunda ve kariyer eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Konfor bölgenizin dışında olasılıklar açan bir kariyer fırsatı elde edebilirsiniz. Bu gerçekten yapmak istediğin bir şey ama hazır hissetmemiş olabilirsin. Bu, daha iyi bir unvana, daha fazla paraya veya iş gününüz boyunca daha fazla özgürlüğe ve özerkliğe sahip bir iş olabilir. Ve bu fırsatla ilgili size onu takip etmenizi söyleyen bir şey var.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta farklı bir sohbete giriyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ve romantizm ve macera eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir. Ve bugün, çekici bir yabancının gülümsemesi, tüm bunlara değdiğini anlamak için ihtiyacınız olan şifalı balsam olabilir. Her gün yeni bir şey için fırsatlar vardır. Macerayı kucaklayabilir ve yeni bir bağlantı keşfetmek için kendinize meydan okuyabilirsiniz. Ve zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgiliniz elini tutabilir ve gününün nasıl geçtiğini sorabilir. Ya da kanepede sizinle birlikte oturun ve gözlerinizin içine bakın ve nasıl olduğunuzu sorun. Oğlak, şifalı bir bağlantı mümkündür.

7 Eylül Çarşamba günü, hafta ortasında, Güneş Başak burcunda ve eğitim eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Öğrenmek ve büyümek hayatınızın bir parçasıdır. Oğlak, her zaman kendini iyileştirmeye çalışıyorsun. Ve eğer okula geri döndüyseniz, eğilmek ve yüzde 100 vermek için iyi bir zaman. Ve okulda değilseniz, İnternet çağında yaşıyor olmanız ve istediğiniz zaman yeni bir şeyler öğrenebilmeniz harika. Akademik kurslardan nasıl yapılır videolarına kadar birçok bilgiye erişebilirsiniz. Bilginizi artırmanın zamanı geldi.


Kova Burcu

Kova Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olanı tezahür ettiriyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve sizin ev ve aile eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzla ilgilidir ve bugün, aile ne kadar zahmetli ve rahatsız edici olursa olsun, sizin için orada olduklarını fark edebilirsiniz. Hedeflerinizi destekliyorlar (en azından çoğu). Kova, moral konuşmasına ya da sırtını sıvazlamaya ihtiyacın varsa, bunu görüntülü sohbet ile yapmak zorunda kalsalar bile sana verecek bir aile üyesi var. Ek olarak, hem atalardan hem de manevi aileden oluşan uzun bir insan soyundan geldiğinizi ve tüm bu bilgilere, tüm bu yeteneğe, tüm bu yeteneklere ve tüm bu deneyime erişiminiz olduğunu kabul edin. Devlerin omuzlarında duruyorsun.

Haftanın ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve kaynaklar eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Artık sizin için ne kadar kaynağın mevcut olduğunu fark edebilirsiniz. Size üç dilek hakkı veren bir cininiz olmadığı ya da bir güven fonunuz olmadığı doğru, ancak sınırsız bilgiye ve uzmanlara, öğretmenlere, mentorlara ve potansiyel iş ortaklarına ulaşmanın yollarına erişiminiz var. Kova, bu kadar çok kaynakla neler yapabileceğinizi bir düşünün.


Balık Burcu

Balık Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, derin ve anlamlı bağlantılar kuruyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve iletişim eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Kuzey Düğüm, yaşam yolunuzu temsil eder ve bugün, ruhsal büyüme ve aydınlanmaya doğru ilerlemenize yardımcı olacak bir mesaj alabilirsiniz. Bu mesajı meditasyon veya günlük kaydı yoluyla içinize bakarak bulabilirsiniz. Duymak için sessiz olmanız gerekecek. Balık, telefonunu kapatman veya kulaklıkları kulağından çekmen gerekebilir. Bugün, yüksek benliğinizin Evrenden bir mesajın alıcısı olmasına izin verin.

Hafta ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü Başak burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bugün, geçmiş bir yaşamı olan veya sizinle başka bir ruhsal bağı olan biriyle tanışabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Postanede sizinle aynı hizada olan insanlara dikkat edin. İş toplantılarınızda diğer insanlardan haberdar olun. Hayatlarında seçtikleri şeyleri, ne yaptıklarını ve kendilerini nasıl ifade ettiklerini düşünün. Balık, kendiniz ve kendi yolculuğunuz hakkında fikir edineceksiniz.


Koç Burcu

Koç Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendi davullarınızın ritmine geçmek güzel.

6 Eylül Salı günü, para evinizdeki Kuzey Düğüm, Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Bugün, “Yolunuzda daha ileri gitmek için bir an durup kayayı ayakkabınızdan çıkarmalısınız” gibi bir şey söyleyen büyülü bir finans filozofuyla tanışabilirsiniz. Bu, finansal olarak bağımsız olma yolculuğunuzda, bugün küçük şeylerle ilgilenmeyi bırakın, bu ister bir faturayı otomatikleştirmek ister birkaç dolar tasarruf etmek için bir aboneliği iptal etmek anlamına gelsin. Koç, burada biriktirilen para uzun vadede büyük bir fark yaratabilir.

Haftanın ortasında, 7 Eylül Çarşamba günü, Başak burcundaki güneş ve sağlık ve esenlik eviniz Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapacak. Koç, kendine bakmaya gelince, içgüdülerine güvenme zamanı. Bu, yorgun olduğunuzda şekerleme yapmak, gergin olduğunuzda masaj yaptırmak veya sizi gerginleştirdiğini bildiğiniz için fazladan latteyi atlamak anlamına gelebilir. Bugün, fiziksel olarak bulunduğunuz yere dokunabilir ve sizi destekleyecek bazı iyi sağlık alışkanlıkları bulabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 5 Eylül – 11 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gitmek için farklı bir yola bakıyorsunuz.

6 Eylül Salı günü, kendi burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü ve güven eviniz Şiron’u iyileştirmek için yarı-sekstil yapar. Şimdi hayatınızda küçük bir rota ayarlaması çok yardımcı olacaktır. Los Angeles’tan New York’a doğru yola çıkarsanız ve küçük bir rota ayarlaması yaparsanız, Miami’ye varabileceğinizi düşünün. Bu nedenle, size daha fazla güven veren, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi sergileyen ve başkalarıyla daha iyi bağlantılar kurmanıza yardımcı olacak, yapabileceğiniz küçük bir şey arayın. Boğa, şimdi küçük bir değişiklik bir dünya fark yaratabilir.

7 Eylül Çarşamba günü, haftanın ortasında, Başak burcundaki güneş ve yaratıcı ifade ve eğlence eviniz Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Bugün, sizinkinden çok farklı bir hayat yaşayan çok ilginç bir insanla tanışabilirsiniz. Bu kişi sizinle bir proje üzerinde çalışmakla veya bir süredir yapmak istediğiniz bir şeyi nasıl yapacağınızı göstermekle ilgilenebilir. Boğa, karşında sana cevaplar vermek isteyen istekli bir ruh var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.