Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 26 Eylül – 2 Ekim Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 26 Eylül – 2 Ekim haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu haftanın duygusal başlangıcı hoş bir notla bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve rutin evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bugün biraz gergin hissedebilirsiniz. Özellikle programınız ve aşk ilişkiniz söz konusu olduğunda, duygular köpürüyor. Birisi sizin için zaman ayırmıyor olabilir veya programınızı çok fazla ayarlamanızı istiyor olabilir. Bugün bu kişiye bir şeyler söylemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz ve bir tartışma çıkabilir.

26 Eylül Pazartesi günü geri giden Merkür, Başak burcundaki Venüs ve alışkanlıklar eviniz ile birleşiyor. Artık sağlıklı alışkanlıklara odaklandınız. Spor salonuna geri dönebilir veya arkadaşlarınızla yürümek için erken kalkabilirsiniz. Bugün güne sağ ayakla başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yoğun bir kaç gün, huzurlu, sakin bir zamanla sona eriyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve yaratıcılık evinizin ve çocukların Oğlak’ta Plüton’a üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bugün, çocuğunuzla ilgili çok fazla duygu hissedebilirsiniz (veya çocuğunuz yoksa, bu yaratıcı bir projeyle ilgili olabilir). Birini başarılı olmalarına ve güvende tutmalarına yardımcı olacak bir yönde yönlendirmeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak tek gördüğünüz onların mecazi bir uçurumdan yuvarlandıklarıdır. Bugün gerçekten sinirli olabilirsiniz.

26 Eylül Pazartesi günü geri giden Merkür, Başak burcundaki Venüs ile keyif eviniz ile kavuşum yapıyor. Şimdi iyi haberleriniz var. Çocuklarla (veya yaratıcı projeyle) işler yoluna girmeye başladı. Dünden kalan olumsuz duygular uçup gider ve tavsiyenizin nasıl takdir edildiğini görebilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta inişler çıkışlar keyifli bir enerjiyle bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve evinizin ve ailenizin Oğlak’ta Plüton’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bir aile üyesinin fikrinize veya sınırlarınıza saygı duymadığını hissettiğinizde bu çok duygusal bir kombinasyon olabilir. Bu kişiyle bir tartışma yapmanız gerekebilir, ancak konuşmaya hazır değiller. Bu, başka bir gün yapmanız gereken bir şey olabilir, çünkü onları takip etmek istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olmayacaktır.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve sizin mesken eviniz ile birleşiyor. Artık evde işler daha sakin. İşler düzeldi ve çatınızın altında her şey tekrar mutlu. Adaçayı yakarak veya kulağa hoş gelen çanları çalarak ev temizliği yaparak enerjiyi dengelemek isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bağlantıların ve iletişimin merkezi sizsiniz.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve iletişim evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da yeni ay var. Etrafınızdaki herkes şu anda çok duygusal görünüyor, özellikle aile üyeleri. Ses yüksek seviyeye getirilebilir. Tek bir tema yok gibi görünüyor, ancak çevrenizdeki insanlar hayatlarında olan çeşitli şeyler nedeniyle gergin olabilir. Ve görünüşe göre bugün biraz duygusal rahatlık için sana yaslanıyorlar. Her zamanki gibi, çok fazla veriyorsunuz ve çok fazla alma fırsatınız olmayabilir.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ile kardeşler eviniz ile kavuşum yapıyor. Artık neler yaşadığınızı anlayan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Size yakın biri sizi dinlemeye hazır ve siz değişim için üzerinizdeki yükü azaltabilirsiniz. Bir veya iki kucaklama alabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni finansal fırsatlar ortaya çıkıyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve maliye evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da yeni ay var. Para kazanmak için yeni bir olasılık için çok heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bu oldukça duygusal bir yön, bu yüzden insanlara zengin olduğunuzu söylemeden önce bir adım geri atıp bunu biraz düşünmek isteyebilirsiniz. Gelen paranın bir amaç tayin edilmesi gerekiyor, yoksa sadece harcanacak.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve harcama eviniz ile kavuşuyor. Şimdi para çıkıyor gibi görünüyor, muhtemelen bir süredir satın almayı düşündüğünüz şeyler için. Ve sizi tanıyorum, bunlar yüksek kaliteli ürünler. Burada ucuz bir şey yok. Ve muhtemelen başkaları için bir veya iki hediye satın alıyorsunuz.


Başak Burcu

Başak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harika şeyler yapmak için ilham aldınız.

Hafta, 25 Eylül Pazar günü, kendi burcunuzdaki Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da yeni ay var. Bugün yeni bir fırsat ortaya çıkabilir, ancak onu almaya hazır olmayabilirsiniz. Duygular yükselir ve küçük şeyler sizi rahatsız edebilir. Ama fırsat için endişelenme. Bu sefer kaçırırsanız, Evren çok yakında size tekrar gönderecektir.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür retrosu Başak burcundaki Venüs ile karizma eviniz ile kavuşum yapıyor. Görünüşünüz, gülümsemeniz ve tarzınız hakkında bazı iltifatlar alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak için iyi bir zaman. Sosyal bir duruma itilmiş olabilirsiniz, ancak bunu zarafet ve kolaylıkla kaldırabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bir başlangıç ​​yaşanıyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve psişik yetenek evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kendi burcunuzda da yeni bir ay var. Bu yeni ay, ay yılınızın başlangıcını işaret ediyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, yeni şeyler yaparak çok sayıda tohum ekmeyi düşünün. Yeni insanlarla tanışın, yeni bir hobi deneyin, yeni yiyeceklerin tadına bakın, hatta markete yeni bir rota deneyin. Ne kadar çok tohum ekerseniz, bu ay yılı boyunca hasatınız o kadar büyük olur.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ile maneviyat eviniz ile birleşiyor. Biraz sihir yapmak için harika bir gün. Daha fazla refah çekmek istiyorsanız, paspasınızın altına bir tutam tarçın koyabilirsiniz. Aşkı çekmek istiyorsanız vanilyalı tütsü yakıp bir dilek tutabilirsiniz. Günlük hayatınıza ve rutinlerinize sihir katmanın yollarını arayın.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenden mesajlar alıyorsunuz.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve dostluk evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün özellikle yakın bir arkadaşınızla ilgili bir konuda oldukça duygusal olabilirsiniz, ancak her zamanki gibi bunu göstermiyorsunuz. Bu, kendi meyve suyunuzda pişirmek için iyi bir yön değil, çünkü bu kişi sizi gücendirdiğini bile bilmiyor olabilir. Bu, birine nasıl hissettiğinizi söylemek için iyi bir gün.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ve sizin topluluk eviniz ile birleşiyor. Muhtemelen birileri düzeltmeye çalışıyor. Bugün, enerji çok daha hafiftir, bu nedenle geçmişler geçmiş olabilir. Boynunuza ve omuzlarınıza sızan stresin bir kısmını bırakabilirsiniz. Bu öpüşmek ve makyaj yapmak için iyi bir zaman.


Yay Burcu

Yay Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıkıntılı bir dönem yüksek notla bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta olması ve itibar ve popülerlik evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. İnternette sizi kızdıran bir şey görebilir ve ardından haber raporlarının ve video yorumlarının tavşan deliğine düşebilirsiniz. Yakında konuyla ilgili kendi kitabınızı yazacak kadar bilgi sahibi olursunuz. Yay, bugün bir bilgi süngerisiniz.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür retrosu Başak burcundaki Venüs ile kariyer eviniz ile kavuşum yapıyor. İşinizle ilgili bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Bir müşteri çok güzel bir not yazabilir. Veya amiriniz size iltifat etmek için elinden geleni yapabilir. Bugün, iş arkadaşlarınızdan takdir ve destek alabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıkı çalışmanız meyvesini veriyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta olması ve eğitim evinizin kendi Oğlak burcunuzda Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okuldaysanız, teslim tarihleriniz yaklaştığından ve henüz bir dönem ödevi veya sınav hazırlığını tamamlamadığınız için biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. Aynı şekilde, okulda çocuklarınız varsa, onların yakalanmasına yardımcı olabilirsiniz. Tam hızda hareket ediyorsun. Başkalarına bugün yolunuza çıkmamaları gerektiğini bildirin.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi Başak burcundaki Venüs ile seyahat eviniz ile kavuşum. Bugün daha iyi hissediyorsunuz, özellikle de bir gezi için plan yapıyorsanız. Birisi sizi yakın gelecekte veya tatillerde bir seyahate davet edebilir ve muhtemelen şimdiden havayolu rezervasyonlarına bakıyorsunuzdur.


Kova Burcu

Kova Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizin için fırsatlar var.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve yakınlık evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz duygusal bir tartışmaya karışabilir ve oldukça hararetli hale gelebilir. Ama bunu hafif tutmak mümkünse, günün sonunda çok tutkulu bir sevişme ile barışabilirsiniz.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi Venüs ile kavuşum yapıyor. Dün telafi etmediyseniz, şimdi geçmişi geride bırakıp yeni bir başlangıç ​​yapma fırsatınız var. Partnerinizi mutlu eden küçük romantik jestler için iyi bir zaman. Bunlar, güzel bir kart veya küçük bir hediye satın almayı veya bir aşk notunu tweetlemeyi içerebilir. (Eşiniz de aynısını yapmalıdır, ancak aynı zamanda bir Kova değilse bu önerileri okumazlar.)


Balık Burcu

Balık Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok kaynaktan destek alıyorsunuz.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve ilişkiler evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizle aranızdaki küçük bir sorun, dağ gibi bir baş ağrısına dönüşebilir. Ev işi bugün bir tartışma konusu olabilir ve bulaşıkları kimin yıkaması gerektiği konusunda bilek güreşi yapıyor olabilirsiniz. Dağınıklığı fethetmek istiyorsanız, işleri bölmeniz gerekebilir.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi Venüs ile kavuşum yapıyor ve bugün hem duygusal hem de fiziksel olarak daha dengelisiniz. Dünün aşırı enerjisi şimdi dağılmış gibi. Balıklar, bazen çok sayıda titreşim toplayan bir enerji süngeri gibisiniz, ama şimdi bu enerjiyi Evrene bırakabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.