Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 19 Eylül – 25 Eylül Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 19 Eylül – 25 Eylül haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi bir ilerleme kaydediyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. İlişkiler evinizde geri giden Merkür, kendi Koç burcunuzda Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Koç, bir yük treni gibi olabilirsin ve tamamen bulabileceğin en yüksek dağın zirvesine gitmeye odaklanabilirsin. Bugün, büyük bir projeyi tamamlama beklentileriniz var. Ve dağın zirvesine ulaşamasanız bile, yine de inanılmaz ilerleme kaydedeceksiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve iş eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Gerçekten rutininizden başka bir şey yapmak istersiniz. Pazartesileri her zaman işe gidiyorsanız, bugün farklı bir şey yapmak istersiniz. Kalıcı olması gerekmese de bir değişiklik arıyorsunuz. Koç, bugün iş aramak ve onlara sahile gideceğini söylemek için harika bir gün.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hepiniz içeri giriyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Sağlık ve esenlik evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün yeni bir egzersiz çoğunluğuna atlayabileceğinizi söylemek yetersiz kalır. Boğa, evinde koca bir yoga stüdyosu kurabilirsin. Yeni bir egzersiz makinesi şu anki takıntınız olabilir. Ya da bölgenizdeki patikalarda yürüyüş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ve şimdi tüm Appalachian Trail’i gezmeyi düşünüyorsunuz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve romantik eviniz Uranüs Boğa’da üçgen açı yapacak. Boğa, yanlışlıkla aşık olabilirsiniz. Bir an için biriyle tanışabilir ve bir sohbet başlatabilir ve çok geçmeden bu bağlantıdan büyülenebilirsiniz. Ya da belki bir flört uygulaması aracılığıyla birini bulursunuz ve mesajlaşmaya ve ardından birbirinizi aramaya başlarsınız. Yakında buluşabilir ve havai fişeklerin uçuşunu izleyebilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geçmişi düşünüyorsun.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Romantizm evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. İkizler, geçmişinizden bir sevgili geri dönmüş olabilir. Tüm heyecan ve eski kıvılcımlar alevler içinde yükseliyor. İkiniz arasındaki sıcaklık açık olabilir. Bu yola girmek istemiyorsan o telefona cevap verme. Öte yandan, biraz heyecan istiyorsanız, bugün bulmak kolay olurdu.

19 Eylül Pazartesi günü, Venüs Başak’ta ve ev ve aile eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen yapıyor. İkizler, eklektik zevkinizi ev dekorunda kucaklayın. Yatak odanızı mora boyayabilir veya egzersiz ekipmanınızı duvarda sergileyebilirsiniz (wushu pratik kılıcınız dahil). Bugün, kendinizin eşsiz yanını gösteriyorsunuz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta büyük hedefler için harekete geçiyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Konut evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün, bir apartman durumundan çıkıp kendi evinize girmenin bir yolunu bulmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Ya da belki de mevcut konutunuzu durumunuza göre nasıl çalıştıracağınızı bulmaya çalışıyorsunuz. Yengeç, hangi yolu seçersen seç, tamamen onun içindesin. Bugün bu bilmeceye oldukça takıntılı olabilirsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve hareket ve beceri eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Bugün, huzursuz olabilirsiniz, bu nedenle dans etmeye gidebilirsiniz, ancak herhangi bir dans türü değil. İrlandalı takunya dansı. Veya bisiklete binmek isteyebilirsiniz, ancak sıradan bir bisikletle değil. Yaslanmış bir bisiklette. Yengeç, hokkabazlık yapmayı beyzbol toplarıyla değil, alevli coplarla yapabilirsin. Bugün, zarfı zorlamak istiyorsun.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir şeyler elde etmek istiyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Araç evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Merkür geri gidiyor ve araç satın almak için iyi bir zaman değil. Leo, araba almak yerine sadece bakmaya karar verebilirsin. Araçlar ve ulaşımla ilgili sorunlarla uğraşmak bugün zor olabilir.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve para eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Cüzdanınızı dün kapalı tuttuysanız, bugün bahar açılabilir ve nakit veya kredi kartınızı anlık bir alışveriş yapmak için kullanıyor olabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şey artık karşı konulmaz bir fiyata sahip görünüyor (veya daha önce bu harika rengi hiç görmediniz veya şimdi ücretsiz aksesuarlarla geliyor). Leo, anlık harcama bugün oldukça mümkün.


Başak Burcu

Başak Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işe başlıyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Finans evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün, kesinlikle mali durumunuzu kontrol etmeye odaklanmış olabilirsiniz. Başak, bu faturalarınızı otomatikleştirdiğiniz, kredi kartlarına limit koyduğunuz veya banka hesabınızda uyarılar kurduğunuz anlamına gelebilir. Artık başarıya giden yoldasınız.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs, kendi burcunuzdaki Başak burcunda Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapacak. Bir Başak olarak herkes sizden çok ılımlı bir duruş sergilemenizi bekler. Ancak bugünün üçgeni sizi yeni bir dövmeye, başınızın yarısını tıraş etmeyi içeren bir saç kesimine veya gökkuşağı gibi görünen yeni bir saç rengine götürebilir. Bugün, içinizdeki kendinizi ifade ediyorsunuz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sizin için bir araya geliyor.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Güven evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Terazi, bir ortaklık fırsatınız var. Bir arkadaş veya yeni bir tanıdık, enerjinizi bir projeye veya işe odaklamak için bir araya gelmek isteyebilir. Bunun da ilişkiler etrafında biraz enerjisi var. Böylece hem iş hem de zevk için buluşabilirsiniz. Şu anda harika bir bağlantıyı çekecek kişisel güce ve manyetizmaya sahipsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve sezgi eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapacak. Terazi, ani bir aydınlanma yaşayabilirsin. Bu, bir şarkıdaki bir satırdan veya kısa bir çevrimiçi videodan gelebilir ve aniden enerjiyi hayatınızdan daha fazla keyif almak için nasıl değiştireceğinizi anlarsınız. Bugün işaretleri izleyin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta melekleriniz ve rehberleriniz burada.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Psişik yetenek evinizde geri giden Merkür, Koç’ta Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Dünyada bazı çılgın şeyler oluyor olabilir, ancak Evren sizi izliyor, bu nedenle size rehberlik edecek işaretleri ve mesajları takip edebilirsiniz. Akrep, bu birkaç dakikanızı ayırıp içsel düşüncelerinizi gözden geçirmek için iyi bir zaman. Doğada neler olduğuna dikkat edin. Bedeninizde neler olup bittiğini hissedin. Mesajlar gelecek.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve dostluk eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Arkadaşlarınızla ilgili harika şeylerden biri, sizi ve tüm tuhaflıklarınızı kabul etmeleridir. Akrep, onların yanında kendin olursun, yasak yok. Bugün, farklı bir şeyler yapmak için bazı arkadaşlara katılabilirsiniz. Bir örgü çemberi, bir rol yapma oyunu maratonu veya bir resim ve şarap partisi olabilir. Ne yaparsan yap, eğlenceli olacak.


Yay Burcu

Yay Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dahil oluyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Topluluk evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Yay, topluluğunuzda neye ihtiyaç duyulduğuna dair anlayışınız bugün çok güçlü. Bir sorunu lehte veya aleyhte protesto ediyor olabilirsiniz. Ofis için koşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Veya eyalet temsilcinizle akşam yemeği yiyor olabilirsiniz. Bugün, dahil olmayı düşünün.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve kariyer eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Yay, patronunuz sizi yükselen bir yıldız olarak görebilir. İş yerinde bir fırsat ortaya çıkabilir ve geleceğiniz hakkında olumlu bir tartışma yapabilirsiniz. Bu özellik asıl promosyonu getirmeyebilir, ancak yaklaşıyorsun. Bu aynı zamanda iyilik istemek için de iyi bir zamandır. Birdenbire yaptığınızdan emin olun ve aniden evet alabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Evrenin müziğini duyuyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Kariyer evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün kariyerinizle ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Bu gezegen kombinasyonu size bir şeyler gerçekleştirme kararlılığı verebilir. Özgeçmişinizi güncellemeyi veya bazı istihdam web sitelerini taramayı düşünün. Oğlak, pozitif kariyer enerjisini çekmek için biraz feng shui yapabilir ve hoşgeldin matını sallayabilirsin.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve inanç eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapacak. Dikkatli dinlerseniz meleklerinizi ve rehberlerinizi duyabilirsiniz. Etrafınızdaki işaretler ve semboller aracılığıyla konuşurlar. Oğlak, bir şarkıdan bir satır veya bir videodan küçük bir parça duyabilirsiniz. Birden çok sayı görebilirsiniz. Bugün, şaşırtıcı miktarda mesaj alabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli beceriler kazanıyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Eğitim evinizdeki Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Okulda olsanız da olmasanız da, bazı yeni beceriler kazanmakla oldukça ilgileniyorsunuz. Bir eğitim sürecine dalmaya hazırsınız. Kova, bu resmi bir sınıf veya belki bir video kursu olabilir. Pazar gününüzün bir parçası olabilir ve yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve yatırım eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapıyor. Kova, alışılmadık bir yatırıma aniden ilgi duyabilirsiniz. Yeni bir kripto para birimi veya değerli metallerle ilgili bir şey olabilir ve eğiliminiz iki ayağınızla atlamak. Ama bu dürtüsel bir yön. Çiftliğe bahse girmeden önce biraz dikkatli olmak isteyebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mali durumunuz iyileşir.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Yatırımlar ve pasif gelir evinizdeki Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Bugün, siz ve aileniz için pasif gelir kaynakları bulmak için çoğunluktasınız. İnternet, sayısız seçenek ve yandan para kazanmanın farklı yollarını sunar. Ve her şeyi videoya kaydederseniz, ek bir gelir akışı yaratabilirsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve ilişkiler eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapıyor. Bugün bir hayranın var. Bu kişi senden çok etkilenmiş ve sana çıkma teklif edebilir. Balık, bu kişiyi bir süredir tanıyor olabilirsiniz ve şimdi hem özgür hem de bir ilişki için müsaitsiniz. Veya bu, bir arkadaşınız aracılığıyla yeni tanıştığınız biri olabilir ve şimdi ilk randevunuza çıkıyorsunuz. Bu büyülü olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.