Haftalık Burç Yorumları (12 Eylül – 18 Eylül Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 12 Eylül – 18 Eylül Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 12 Eylül – 18 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 12 Eylül – 18 Eylül haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz keşif yapmaya hazırsınız.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve günlük aktivite evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, tercihlerinizi dünyaya haykırmaya hazırsınız. Koç, insanlara krepleri sevdiğinizi, bulaşık yıkamaktan nefret ettiğinizi veya herhangi bir şehirden daha fazla gözleme evine sahip olduğu söylenen Williamsburg, Virginia’ya seyahat etmek istediğinizi söylemeye hazır olabilirsiniz. Bugün, açık bir kitapsın.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve sizin topluluk eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Arkadaşlığın zevkleri ve bir grup içinde olmanın getirdiği dostluk bazı sorumlulukları da beraberinde getiriyor ve bunların bugün altı çizilebilir. Aries, poker gecesine ev sahipliği yapma sırası sende olabilir veya önümüzdeki hafta sonu hep birlikte toplanacağınız restoranı seçmeniz gerekebilir. Meşgul, yorgun veya biraz sinirli olsanız bile arkadaşlarınızla görüşmek iyi bir fikirdir. Bugün arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük fikirlerle geliyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, Güneş Başak’ta ve romantizm eviniz kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Bugün, yeni etkinliklere her zamankinden daha isteklisiniz. Biri günü yaban çileği toplayarak, nehirde iki kişilik bir kayıkla ya da büyük teleskopu görmek için gözlemevine giderek geçirmeyi önerirse, haklısınız. Farklı bir şey yapmak istiyorsunuz ve bu romantik bir bağlantı çekebilir. Boğa, zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, yapacak yeni ve eğlenceli bir şeyler bulun.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Yöneticiniz size daha fazla proje üstlenmenizi istediğini söyleyebilir. Boğa, sahip olduğunuz sorumlulukların ve son teslim tarihlerinin sayısıyla zaten aşırı yüklenmiş hissedebilirsiniz. Bir yandan, bu işin gidişatından memnun olmayabilirsiniz. Ama öte yandan, yeni bir iş bulmak çok fazla iş gerektiriyor. Yapman gereken bir seçim var.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, seçeneklerinizi kontrol ediyorsunuz.

Hafta 11 Eylül Pazar günü Başak burcunda güneşin ve evinizin ve ailenizin evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sıradan, rutin veya geleneklere takılıp kalmış herhangi bir şeye karşı durabilirsiniz. Mobilyaları hareket ettirerek veya belki de yatak odanızı ofisinizde ve ofisinizi yatak odanızda kurarak güne başlayabilirsiniz. Van hayatını gerçek bir seçenek olarak değerlendirerek günü sonlandırabilirsiniz. Bu enerjiyle, son derece fikir sahibi olabilir ve farklı bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Seni tanımak İkizler, sonuçlar muhteşem olabilir.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve eğitim eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Çocuklarınıza okulda başarılı olmak istiyorlarsa okumaları gerektiğini söyleyebilirsiniz. Ancak bugün aynayı kendinize çevirebilir ve bilmeniz gerekenleri öğrenmek için nerede sorumluluk almanız gerektiğine bakabilirsiniz. Belki de bu, teknik becerilerinizi artırmak, müzakere yeteneğinizi geliştirmek veya kendinizi finansal açıdan daha anlayışlı hale getirmekle ilgilidir. İkizler, bu ofis kapınızı kapatmak, eğilmek ve bir şeyler çözmek için iyi bir enerji.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz huzur ve denge buluyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve iletişim evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, başkalarının tam olarak aklınızdan geçenleri duymasını istiyorsunuz. Filtreler veya diplomasi kullanmak ya da en derin duygularınızı ifade etmekten geri durmak istemezsiniz. Yengeç, yaşadıklarını dinleyecek birini arıyorsun. En şefkatli arkadaşınızı veya aile üyenizi bulun ve söyleyeceklerinizi dinlemelerini isteyin.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ile yatırım, kredi ve borç eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Finansal güvenceye özlem duyuyorsanız, şimdi tasarruflarınızda ve yatırımlarınızda aktif olarak rol oynamanın zamanı geldi. Bu, önce ifadelerinizi kontrol etmeniz, neye yatırım yaptığınıza bakmanız ve piyasaların genel olarak nereye gittiğini anlamanız gerektiği anlamına gelebilir. Ömür boyu planınızı gözden geçirmek için komisyoncunuz veya finansal planlayıcınızla bir randevu alabilirsiniz. Veya nasıl yatırım yapılacağına veya tüm bu kripto para birimi olayının ne hakkında olduğuna dair bir video kursuna katılabilirsiniz. Kanser, bu sizi başarıya giden yola koyabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tutumunuz değişiyor.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve para evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, parayı nasıl idare ettiğinizi değiştirmek istiyorsunuz. Normalde tutumluysanız, defter tutma konusunda titizseniz ve elinizden geldiğince bir kuruş sıkıştırmaya hazırsanız, bugün biraz harcama yapabilirsiniz. Ancak müsrif biriyseniz ve banka hesaplarınızdan paranın akmasını engellemekte zorlanıyorsanız, artık biriktirdiğiniz bir kuruşun gelecekte finansal özgürlük bulmanıza nasıl yardımcı olabileceğini görebilirsiniz.

12 Eylül Pazartesi, güneş Kova’daki Satürn ve ilişkiler eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Leo, bu oldukça çekişmeli bir enerji ve ana ortaklığına bağlı olarak biraz rahatsızlık hissedebilirsin. Tutumlarınız değişiyor ve farklı bir şey yapmak istiyor olabilirsiniz, ancak eşiniz gemide değil. Bu, durumunuzu nazikçe ifade etmenin ve her iki tarafta da bir çeşit uzlaşma veya ayarlama olup olmayacağını görmenin zamanıdır. Sert bir duruş sergilemek bugün sadece hayal kırıklığına yol açacaktır.


Başak Burcu

Başak Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, Evren ile birlikte yaratıyorsunuz.

Hafta 11 Eylül Pazar günü Başak burcundaki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi yeni güneş yılınıza başlıyorsunuz ve Uranüs’ün uyumlu yönü nedeniyle, işleri farklı yapmak istiyorsunuz. Başak, bu yıl seni bambaşka bir yaşam tarzına sokacak değişiklikler yapabilirsin. Sevmediğiniz veya geçmişte sizi rahatsız eden şeyleri kabul etmek zorunda değilsiniz. Yeni bir iz bırakabilirsiniz. Ve iz yoksa, kendin kesebilirsin.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova’daki Satürn ile alışkanlıklar ve rutinler eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Şimdi paranızı ağzınızın olduğu yere koyma zamanı. Zenginlik ve finansal güvenlik, günlük olarak iyi seçimler yapmaktan kaynaklanır. İyi sağlık, her gün bir dizi akıllıca karar vermekten gelir. Başak, hedeflerin olması harika. Daha önemli soru, önümüzdeki beş dakika içinde ne yapacağınızdır. İşiniz üzerinde çalışacak mısınız? Bu potansiyel aşk ilişkisine ulaşacak mısınız? Bunlar harika bir şeye yol açabilecek eylemlerdir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta doğru kapıları çalıyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve kaçış evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün her şeyden kaçmak ve belki sirke katılmak ya da ıssız bir adada yaşamak istiyorsunuz. Terazi, rutininizde büyük bir mola vermek istiyorsunuz. Yeni şeyler yapmak ve rutininizden çıkmak için can atıyorsunuz. Ve bir günde bu kadar önemli bir değişiklik yapmak zor olsa da, bugün sadece bir şeyi farklı yaparak başlayabilirsiniz. Diş macununun markasını değiştirmek gibi küçük bir şey bile iyi olurdu.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova’daki Satürn ve kişisel ifade ve yaratıcılık eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Bu zorlayıcı bir durum olsa da dün başladığınız sürece artık devam edebilirsiniz. Çoğu zaman insanlar sanatçı, müzisyen ya da yazar olmak istediklerini söylerler ama sonra ilhamın işi kolaylaştıracağını düşünerek ilham gelmesini beklerler. Ama gerçekte, gerçek sanatçı her gün zanaatı üzerinde çalışandır. Müzik ve yazı aynı şeydir. Bunların hepsi pratik gerektirir. Bugün, bunu günlük olarak hayatınıza sokma sorumluluğunu almakla ilgilidir. Terazi, zanaatınızı bu şekilde geliştirir ve hayatınızı değiştirirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dengeyi buluyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve dostluk evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Akrep, seni gafil avlayan biri sana çıkma teklif edebilir. Genelde insanların ne aradığını oldukça iyi bilirsin ama bazen bu bir iltifat olduğunda onu kaçırırsın.

12 Eylül Pazartesi, güneş Kova’daki Satürn ile eviniz ve ailenizle 150’lik açı yapıyor. Evde dikkat edilmesi gereken pek çok şey var. Bunların çoğu küçüktür ve belki de onlarla başa çıkmak için çok meşgulsünüz. Ancak küçük onarımların, bakımın veya sadece dağınıklığın bir listesini yapmanın zamanı geldi. Bunu yapmazsanız, bunlardan bir veya daha fazlası gelecekte büyük bir sorun haline gelebilir. Damlamalara, sızıntılara ve mağazalara iade etmek istediğiniz şeylere dikkat edin. Akrep, bu işleri yaptırarak ev hayatınızı biraz daha iyi hale getirmek için güzel bir gün.


Yay Burcu

Yay Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilham alıyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve kariyer evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, önümüzdeki haftaya bakarken, yaşamak için başka bir şey yapabilmeyi dilersiniz. Yay burcu, işinizden sıkılmış olabilirsiniz, hızın yavaşlığından veya aldığınız takdir eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Her şeyi değiştiremeseniz de özgeçmişinizi hazırlayabilir, bir iş bulma sitesinde yayınlayabilir ve hatta normalde yaptığınızdan çok farklı bir işe başvurabilirsiniz. Değişim, farklı bir şey yapmaktan gelir.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ile iletişim ve düşünme süreci eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İstediğiniz hayata sahip olmanın anahtarlarından biri, kendinize sorduğunuz soruların kalitesidir. Düşüncenizi “neden ilerleyemiyorum?”dan değiştirirseniz. “Bugün nasıl fazladan yüz dolar kazanabilirim?” sorusuna beyninizin her yerde fırsatlar gördüğünü görebilirsiniz. Yay, Evren size olasılıkları göstermek için sizi işaretlemeye çalışıyor.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir kaçış arıyorsun.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve seyahat ve macera evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Oğlak, bir kaçış arıyorsun. Belki yaz boyunca seyahat edemedin. Bu, sadece bir hafta sonu için bile olsa, bir seyahatte sıkışıp kalamayacağınızı görmek için iyi bir zaman. Henüz gitmediğiniz bir varış noktası seçin. Her şeyi hazırlayın, böylece bir an önce havalanabilirsiniz. Aceleci bir şey yapmanın zamanı geldi.

12 Eylül Pazartesi, güneş Kova’daki Satürn ve para eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Hayatınızda finansal özgürlük istiyorsanız, sorumluluk almanız ve mali durumunuzu kontrol etmeniz gerektiğinin çok iyi farkındasınız. Bu, bunu bir muhasebeciye, komisyoncuya veya Charlie amcanıza bırakamayacağınız anlamına gelir (tabii amcanız bir milyarder yatırımcı değilse). Oğlak burcu, her masrafı yazmak iyi bir zaman fikriniz olmayabilir, ancak bunu kolaylaştırmak için bazı mekanizmaları devreye sokabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, samimi bir atılım yaşayabilirsiniz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve yakınlık evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Kova, bugün çılgın bir romantizm yaşayabilirsiniz. Ve bu o kadar ilgi çekici ve belki de şaşırtıcı ki başka bir şey düşünemiyorsunuz. Farklı bir yerde olabilir ya da işleri gerçekten farklı şekilde yapmış olabilirsiniz. Bu ortağın yeni olması ve bu nedenle her şeyin heyecan verici olması mümkündür. Bu, ikiniz için samimi bir atılım olabilir.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, kendi Kova burcunuzda ve güven evinizde Satürn ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, kendinizi istediğiniz kadar güvende hissetmeyebilirsiniz. Bunun nedeni hazırlık eksikliği olabilir. Belki bir toplantıya gidiyorsunuz ve gerçekler ve rakamlardan emin değilsiniz. Ya da sahneye çıkıyorsunuz ve keşke birkaç kez daha prova yapsaydınız. Kova, fırsatınız varsa, daha iyi hazırlanmak için biraz zaman ayırın ve bu aktiviteden esintiler alacaksınız.


Balık Burcu

Balık Burcu 12 Eylül – 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, içte ve dışta hizalanmaya geliyorsunuz.

11 Eylül Pazar günü, güneşin Başak burcunda olması ve ilişkiler evinizin Boğa burcunda Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Balık, bu değişimin bir yönü ve bu değişim arzusunu eşinize yönlendiriyor olabilirsiniz. Ancak başka birini değiştirmenin en hızlı yollarından biri kendinizi değiştirmektir. Neleri farklı yapabileceğinize, duygularınızı nasıl farklı şekilde iletebileceğinize veya programınızı nasıl değiştirebileceğinize bakın. İkinizi zorlu sulara neyin soktuğunu düşünün ve yön değiştirin. İşler buradan daha iyi olabilir.

12 Eylül Pazartesi günü güneş, Kova burcundaki Satürn ve bilinmeyenler eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, bir şeylerin doğru olmadığına dair rahatsız edici bir his yaşayabilirsiniz. Balık, evin etrafında dolaşıyorsun ve belki de kilitleri kontrol ediyorsun ya da burada ve orada ayarlamalar yapıyorsun. Bunun yerine, bir an için duraklayın ve Evrene neler olduğunu sorun. O zaman bırak gitsin. Yaptığınız şeye geri dönün ve başka bir şeye odaklanın. Eksik bilgiler aklınıza gelecektir. Ödenmemiş bir fatura, yapmanız gereken bir telefon görüşmesi veya bugün için yaptığınız bir öğle yemeği olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.