Günlük İş Burç Yorumları 28 Eylül 2022

28 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylediklerine sahip çık, Koç. Açık ve çevrimdışı sohbet konuları, Mars İkizler üçgeninde Satürn Kova’da geri giderken yeniden ortaya çıkabilir. Bu havadar üçlü sırasında eski bir yazı, yorum veya başka bir şey akla gelebilir. Bir yandan, profesyonel bir arenada veya meslektaşlarınızla daha fazla takip etmeye değer değerli bir noktaya değinmiş olabileceğiniz için olumlu olabilir. Bununla birlikte, bu üçlü yanlış bir şekilde alınmış olabilecek bir şeyden kendinizi sorumlu tutmayı ima edebilir. Amacın her zaman etkisiyle eşleşmediğini unutmayın.


Boğa Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Boğa? Kova burcunda geri giden Satürn, başarılı olmak için kullandığınız profesyonel yapıdaki temel unsurları gözden geçirdiğinden, kariyer yolunuz biraz kırılgan. Zorlayıcı olsa da, bu gerilemenin sizi farklı şeylere öncelik vermeye teşvik ettiğini görebilirsiniz. Geri giden Satürn, İkizler burcundaki Mars ile uyumlu bir üçgen açı oluşturduğundan, uzun vadeli profesyonel hedeflerinizle neyin işe yarayacağını görmek için değerlerinizi veya para kazanma fırsatlarınızı keşfetmeniz gerekebilir. Daha tatmin edici bir kariyer yoluna yol açabilecek çeşitli fırsatları denemek için bu üçlüyü kullanın!


İkizler Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne keşfetmek istiyorsun, İkizler? Mars, Kova’da geri giden Satürn ile üçgen üçgen açı yaparken hayallerinizi veya arzularınızı takip edin. Yolunuz hiçbir şekilde kolay, tipik veya normal değil, özellikle de geri giden Satürn yolunuza birkaç eğri topu fırlatırken! Yeni caddelere, fırsatlara ve hatta yerlere bakmak, profesyonel yolculuğunuzla örtüşebilir. Iraksak Mars pastasını alıp onu da yemek istediğinden, biraz çelişkili hissedebilirsiniz. Bunaltıcı gelse bile, seçeneklerinizi daraltmak ve keşfetmeye çağrıldığınızı düşündüğünüz yolları araştırmak için bu üçlüyü kullanmalısınız!


Yengeç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni kim rahatsız ediyor, Kanser? Gerçek hissetmeyen bir meslektaşınız veya iş ortağınız olabilir. Bu bağlılıkla ilgili bir şey sizi rahatsız edebilir, özellikle İkizler’deki Mars, Kova’daki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında. Bu hava üçgeni sizi içe dönük bir duruma getirdiğinden, bu kişiyle veya bağlılığın neden sizi hayal kırıklığına uğrattığını düşünmek isteyebilirsiniz. Bu tür bir düzenlemeyle güçlendirilmiş hissetmeniz gerektiği için, özellikle finans veya kaynaklar söz konusuysa, taahhüdün yönlerini gözden geçirmenin zamanı gelebilir. Zamanı geldiğinde havayı temizleyin!


Aslan Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışmak istiyorsun ve ne üzerinde çalışmak istiyorsun, Leo? İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, benzer düşüncelere sahip, ilerici profesyonel taahhütlerle ortaklık kurmanın zamanı geldi. Güçlü profesyoneller her açıdan size doğru geliyor ve size seviye atlama şansı sunuyor. Ancak, düzenlemeleriniz için yapıyı veya protokolü revize etmeye açık olmanız gerekir. Mevcut bir ilişkiden yeni bir arzunun peşinden gitmeyi veya başka biriyle tamamen yeni bir fırsata girmeyi düşünmesini istemenin zamanı gelmiş olabilir.


Başak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başarılı olmak için iş hayatında neleri değiştirebilirsin Başak? Her şeyi bilen bir profesyonel olarak, çok şeyiniz var. Bu nedenle, Mars İkizler’deyken Satürn Kova’da retro yaparken, bazı alışkanlıkların, programların veya rutinlerin profesyonel büyümenizi sürdürmediğini fark edebilirsiniz. Bu havadar üçlü, profesyonel hedeflerinizin peşinden nasıl gideceğinizi yeniden düşünmeye teşvik ediyor. Özellikle işte ilerleyebilmek ve verimli bir şekilde çoklu görev yapabilmek için günlük aktivitelerinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Hepsini yapmak mümkündür, ancak rutininizin bazı bileşenlerini gözden geçirmeden olmaz!


Terazi Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerliyorsun, Terazi? Profesyonel ufkunuza bakmak hem ilham verici hem de zihinsel olarak zorlayıcı olabilir, özellikle İkizler’deki Mars Kova’da geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında. Havadar üçlü odak noktasına geldiğinde, normalden daha mantıklı ve mantıklı hissedebilirsiniz. Uzun vadeli profesyonel yolculuğunuz için dikkate almaya değer birkaç fikriniz, beceriniz ve tutku projeniz var. Ancak, heyecan uyandıran her yola zaman ayırabilmeniz için uğraşlarınızı nasıl yapılandırdığınıza yeniden odaklanmak en iyisi olabilir. Organize olmak başarılı olmanın anahtarıdır!


Akrep Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sıra dışı güvenlik konularına açık ol Akrep. Mars İkizler burcunda geri giden Satürn Kova burcunda üçgen açı yaptığında geçiminizi güvence altına almakla ilgili atipik konuşmaları ve fikirleri düşünmenin zamanı geldi. Geçim kaynağınızda rol oynayanlarla hangi yatırımları, kaynakları veya uzun vadeli finansal önlemleri alabileceğinizi keşfedin. Mali müşavirle konuşmanın yanı sıra eşinizle veya ailenizle mali güvenliğiniz hakkında konuşmak da gereklidir. Bu üçlü sırasında her şeyi sorumlu tutan inanılmaz ama benzersiz bir finansal yapı oluşturabilirsiniz! Yakalama, olasılıklarınızı keşfederken açık fikirli olmaktır.


Yay Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sohbete nasıl farklı yaklaşabilirsin, Yay? İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığından, konuşmalarınızı veya yazışmalarınızı nasıl yapılandırdığınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Havadar üçlü, sizi sosyal etkileşimlerinize dikkat etmeye teşvik ettiği için zihinsel olarak odaklanmıştır. Satürn retrosu, söyledikleriniz için sizi sorumlu tutmak için bir adım geri attığından, aktif dinleme becerileriniz üzerinde de çalışmanız gerekebilir. Profesyonel bileşenlerinizin planları, eylemleri veya hayal kırıklıkları hakkında sizinle konuşmaları için alan ayırmak zamanla daha iyi iletişim sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Oğlak? Özellikle Mars İkizler’deyken, Satürn geri giden Kova’da üçgen açı yaptığında, iş hayatınızda alışılmadık şeyler istemek veya kendinizi güvende hissetmek için sıra dışı fırsatları değerlendirmek sorun değil. Havadar üçlü sizi bir işte neye ihtiyacınız olduğunu düşünmeye teşvik eder. İş yerinde çalışmak için kullandığınız yapı ile daha fazla özgürlüğe mi ihtiyacınız var? Manzara değişikliğine mi ihtiyacınız var? Sorumluluklarınız için uygun şekilde tazmin edilmeniz gerekiyor mu? Özellikle iş hayatınızı kişiselleştirmeniz gerekiyorsa, kalıpları kırmak sorun değil.


Kova Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi tutku projesi peşinden gitmeye değer, Kova? Şu anda, İkizler burcundaki Mars ile Kova burcundaki geri giden Satürnünüz üçgen açı yaptığından, çok yönlü bir meşgul arı olarak karşınıza çıkıyorsunuz. Ancak, biraz aerodinamik bir profesyonel kimliğe ve kendini ifade etme araçlarına sahip olmak için neye bağlı kalmak istediğinizi düşünmek en iyisi olabilir. Gözünüze çarpmış olabilecek birkaç tutku projesi veya fikir var. Bu nitelikler profesyonel kimliğinizin bir uzantısı olabileceğinden, hangi girişimlerin veya becerilerin korunmaya değer olduğunu belirleyin.


Balık Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel temelinizde güvende hissetmek için neye ihtiyacınız var, Balık? İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında zihniniz birkaç fikirle hareket edecek. Havadar üçlü, zihinsel olarak, kariyer yolunuzda takip etmeniz gerektiğini düşündüğünüz yönü destekleyen benzersiz, bireysel bir temel oluşturmaya odaklanmıştır. Ayrıca çalışma ortamınızı düzenlemeniz için sizi teşvik edebilir. Daha üretken hale getirmek için herhangi bir mobilya veya dekorasyonda dolaşmak gibi çalışma alanınızın fiziksel yapısını yeniden gözden geçirmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.