Günlük İş Burç Yorumları 27 Eylül 2022

27 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 27 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz daha derine in, Koç. Merkür gerilemesi Başak’tayken Plüton’un Oğlak’ta geri gitmesiyle eşleşirken, Ay ketum Akrep’e girerken normalden daha içe dönük olabilirsiniz. Dünyevi üçgen, gözlemci aya, kariyer yolunuz için seçeneklerinizi araştırmanız için ihtiyaç duyduğu temeli verir. İşinizin kariyer yolunuzda rol oynayabilecek yönleri hakkında farklı hissediyor olabilirsiniz. Analiz felci ile beslenmek yerine, bu araştırma enerjisini yatırım yapabileceğiniz yollara bakmak için kullanmalısınız.


Boğa Burcu

27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Doğru yolda olduğunu düşünüyor musun Boğa? Ay karşı burcunuz olan Akrep’e girerken bugün taahhütlerinizi düşünün, Merkür Başak’ta geri giderken Plüton Oğlak’ta geri gidiyor. Özellikle üçgen, profesyonel yolculuğunuzu etkileyebilecek yaratıcı olasılıkları ortaya çıkardığından, titiz ay, düzenlemeleriniz konusunda biraz takıntılı olmanızı teşvik edebilir. Bu geçişler sırasında sebep için duraklayın. Kendinize, fikirlerinizin, tutku projelerinizin ve becerilerinizin sizi profesyonel yolunuzda yeni bir gelişime taşıyıp taşımayacağını sorun. Merkür sonrası gerileme için cevabınızı aklınızda bulundurun!


İkizler Burcu

27 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatınızı dönüştürmek için ne yapabilirsiniz, İkizler? Ay bugün gizli Akrep burcuna geçerek sizi iş yerinde metale pedal çevirmeye teşvik ediyor. Belirli bir göreve aşırı derecede odaklanabilir veya başarı arayışınızda amansız olabilirsiniz. Başak burcundaki Merkür gerilemesi aynı zamanda Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, başarı dürtünüz gizli bir başarısızlık veya kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Bu dünyevi üçgen ve metamorfik ay sırasında gücünüzü geri almak zorunludur, çünkü işinizde önemli adımlar atmak için mükemmel bir zaman!


Yengeç Burcu

27 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık ve dürüst bir tartışma yapın, Yengeç. Bazen, özellikle başkalarına veya mesleki duruma karşı duyarlı olabileceğiniz için, açık sözlü olmakta zorlanıyorsunuz. Bununla birlikte, Başak’ta geri giden Merkür Oğlak’ta geri giden Plüton ile üçgen açı yaparken direkt olmaktan faydalanabilirsiniz. Bazen, yanlış iletişim veya Freudyen sürçmeler dürüst bir tartışmaya yol açabilir. Bu üçlü meyve verirken, profesyonel bir düzenlemede ne istediğiniz veya neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık sözlü olmayı düşünmelisiniz. Ayrıca geçmiş konuşmaların veya kaçırılan konuşma fırsatlarının sorumluluğunu üstlenmek için mükemmel bir zaman olabilir.


Aslan Burcu

27 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni rahatsız eden şeyden bahset, Leo. Kendine güvenen ve yaratıcı bir profesyonel olarak, iş arkadaşlarınız tarafından bu şekilde değerlendirilmeyi hak ediyorsunuz. Başak burcundaki Merkür gerilemesi bugün Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağından, herhangi bir sorunu çözmeden önce yönünüzü toplamanın zamanı gelmiş olabilir. Bu dünyevi üçlü sizi konfor bölgenizden dışarı ittiğinden, herhangi bir iş arkadaşınızla ilgili sorunları veya ödeme tutarsızlıklarını ele almak için cesaret topladıkça daha güçlü hissedebilirsiniz. Ancak söylemeniz gerekenleri söylemek için doğru bilgiye ve temele sahip olduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

27 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeye sahip çık Başak. Bazen ne kadar yetenekli veya yetenekli olduğunuzu kafanıza takabilirsiniz, bu da sizi tutku projelerinizi daha da geliştirmekten alıkoyabilir. Merkür geri giderken burçlarınızda geri giden Plüton Oğlak burcunda üçgen açı yaparken bu zihniyetten kurtulmak için bir nokta yapın. Fikirlerinizi, vizyonlarınızı ve tutku projelerinizi çalışma alanınızda dönüştürmeye başlamanın zamanı geldi. Profesyonel kimliğinizin bir uzantısı olduğu için yeteneklerinizden ve arzularınızdan büyük ölçüde yararlanma potansiyelinizle güçlendirin.


Terazi Burcu

27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, kariyer yolunuzdaki temeller veya esaslar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak için ne yapabilirsiniz? Merkür gerilemesi Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yapıyor olarak seçeneklerinizi değerlendirmek için bir adım geri atın. Dünyevi üçlü açılırken, kariyerinizdeki bazı temel unsurlara farklı bir bakış açısı kazandıran birkaç “ah-ha” anınız olabilir. Üretken bir ortam yaratarak güçlenmiş hissetmenin zamanı gelmiş olabileceğinden, çalışma ortamınızın fiziksel ayarlarıyla ilgili fikriniz bile değişebilir.


Akrep Burcu

27 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugün sohbete ne veya kim gelebilir? Merkür’ün Başak burcunda gerilemesi Plüton’un Oğlak burcunda gerilemesi ile ilgili ilginç sırlar ortaya çıkabilir. Meslektaşlarınızla sohbet yoluyla bağlantı kurmak bir şeyleri tetikleyebilir! Birisi, size yeni keşfedilmiş, daha derin bir bakış açısı kazandıran ortak bir amaç, meslektaş veya ağ oluşturma fırsatı hakkında önemli bir unsuru ortaya çıkarabilir. Dünyevi üçlü sezgisel olduğu için, yanlış iletişim veya Freudyen kaymalar yoluyla ortaya çıkan bilgilere çok dikkat etmeniz gerekebilir! Ancak ay burcunuza girdiği için buna kafa yormamaya çalışın.


Yay Burcu

27 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değer ve güvenlik kavramı bugün gün yüzüne çıkıyor, Yay. Kariyer yolunuzda belirli yolları daha da geliştirirken profesyonel ve finansal olarak güçlenmiş hissetmenin zamanı geldi. Merkür’ün Başak burcunda gerilemesi, Plüton’un Oğlak burcunda gerilemesi ile üçgen açı yaptığından, bu inanılmaz gücü, güvenlik araçlarınız üzerinde daha fazla kontrol ve otorite üstlenmek için hissedebilirsiniz. Ancak, güce aç bir birey olarak görülmek istemediğiniz için, bunun profesyonel durumunuzu veya itibarınızı olumsuz etkilememesini sağlamalısınız. Güvenliğinizi canlandırmak için üçgeni kullanın, yok etmeyin!


Oğlak Burcu

27 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Birkaç hafta sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Aylar mı? Yıllar mı? Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığı için mesleğiniz için yakın ve uzak geleceği düşünmeniz gerekebilir. Dünyevi üçlü, geleceği düşünmek ne kadar ürkütücü olursa olsun, profesyonel yolculuğunuzun kontrolünü ve gücünü hissetmenizi teşvik eder. Siz ilerledikçe yolunuz her zaman değişiyor, ayarlanıyor ve şekilleniyor. Bir zamanlar isteyebileceğiniz şey şimdi farklı olabilir. Profesyonel ufkunuz hakkında esnek bir bakış açısına sahip olun.


Kova Burcu

27 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal kararlarınızda kendinizi güçlü hissetmek için ne yapabilirsiniz, Kova? Yatırımlarınızda kendinize güvenmeli ve iş uğruna üstlendiğiniz borçtan emin olmalısınız. Ancak, özellikle Merkür gerilemesi Başak’tayken Plüton’un Oğlak’ta gerilemesi ile üçgen yaptığında, profesyonelliğinize ilişkin bilinçaltı bakış açınızla boğuşmak zor olabilir. Finansal yatırımlarınız üzerinde otoritenizi engelleyebilecek, kendi kendini sınırlayan inanç veya korkulardan kurtulmak için bu editoryal üçlüyü kullanın. Bunun dışında, mali açıdan ilgili yeni fırsatları değerlendirmek için Merkür sonrası gerilemeyi bekleyin!


Balık Burcu

27 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizi canlandırın, Balık! Merkür gerilemesi Başak üçgeninde Plüton gerilemesi Oğlak burcunda olduğundan, çalışma ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz revizyona tabidir. Farklı profesyonel bileşenlerle çalışmak veya sahip olabileceğiniz diğer özlemleri taahhüt etmek için yeni fırsatlar varsa, fırsatı takip etmeyi kabul etmeden önce gerekli tüm ayrıntıları ortaya çıkarmak için üçlüyü kullanmalısınız. Bu üçlü size neler yapabileceğinizi veya kiminle çalışabileceğinizi göstermek içindir. Gerekli kararları almak için Merkür sonrası gerilemeyi bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.