Günlük İş Burç Yorumları 26 Eylül 2022

26 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir güne hazır olun Koç! Terazi burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde, profesyonel taahhütleriniz ve ilişkilerinizde ne kadar uyumlu olduğunuzu yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Muhalefet, ücretsiz düzenlemelerle çalışmadığınız sürece ilerleyemeyebileceğinizi öne sürüyor. Başak’taki Venüs, Oğlak’ta geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığı ve Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı için, profesyonel dönüşümünüzde daha güçlü hissetmek için belirli sorumluluklardan bir adım geri adım atmanız gerekebilir. Mesleğinizin kontrolünü elinizde hissetmek için mevcut düzenlemelerinizi gözden geçirmeye açık olun!


Boğa Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında çok şey hak ediyorsun Boğa! Ancak Terazi’deki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’in karşısına çıktığında buna inanmalısınız. İşyerinde sahip olmanız gerekenler konusunda olumlu ve kendinden emin olmanız gerekir. Barış, dostluklar ve iş-yaşam dengesi işinizle birlikte gelmelidir. Ancak, Başak’taki Venüs’ün Başak’ta geri giden Merkür’ü ve Oğlak’taki geri giden Plüton’u üçgen yaptığı için mutluluğunuza öncelik vererek işinizi dönüştürmek için kendinizi güçlendirmeniz gerekebilir. Tutku projelerinizi profesyonel yolculuğunuza dahil etmek için bu dünyevi yönleri kullanın.


İkizler Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, finansal kararlarınızda kendinizi nasıl güçlü hissedebilirsiniz? Geçim kaynağınız devam eden bir iş, özellikle Başak’ta Venüs ile Başak’ta Merkür gerilemesi ile kavuşuyor. Evinizi ve ailenizi stabilize eden her şey, zaman zaman üzerinde durmaya değer bir çalışmadır. Venüs ayrıca Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, ortak varlıklarınızı, yatırımlarınızı ve borçlarınızı yenilemenin zamanı gelmiş olabilir. Herhangi bir sorunu veya endişeyi ele alarak kontrolünüzü geri alın. Sonuçta, hayatınızı güçlendiren finansal kaynakları stabilize etmekten daha önemli bir şey yoktur!


Yengeç Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mümkün olan en iyi ayakla nasıl ilerleyebilirsiniz, Yengeç? Venüs Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığı ve Başak burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı için profesyonel taahhütlerinizi iyileştirmek için pazarlık yapmanız gerekebilir. Taahhütlerinizde neyin ayarlanabileceğini veya düzenlenebileceğini ele alarak, düzenlemeleriniz üzerinde daha fazla güç elde etmek için bunu mükemmel bir zaman olarak düşünün. Terazi’deki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’e de karşı olduğu için, başarılı olabilmeniz için kariyer yolunuzdaki taahhütleriniz gibi temel bileşenlere yönelmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini değerli hissediyor musun, Leo? Venüs’ün Başak’taki Plüton’un Oğlak’ta geri gitmesi ve Merkür’ün Başak’ta geri gitmesiyle üçgen açı yapmasıyla değişiklikler yapılması gerekiyor. Özellikle birisine sizden farklı davranılırsa veya maaş tutarsızlıklarını öğrenirseniz, işteki değerde bir fark görebilirsiniz. Bu değer orantısızlığı ortaya çıktığında, onu ele almalısınız. Bağlantı, düzenlenebilecek veya ayarlanabilecek yönleri ortaya çıkarmaya hazırken, üçgen sizi gücünüzü geri almaya teşvik eder. Sana borçlu olduğunu düşündüğün şeyi talep etmekten korkma!


Başak Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı çabalarınızı dönüştürün Başak. Venüs Başak’ta, Plüton retrosu Oğlak’ta üçgen ve Merkür gerilemesi Başak’ta birleşirken, iş alanınızda kendini ifade etme yöntemlerinizde değişiklikler yaparak daha fazla güçlenmeniz gerekebilir. Dünyevi geçişler, profesyonel olarak tanımladığınız şey konusunda tutkulu olmanızı teşvik ediyor! Terazi’de güneş, Koç’ta da geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, yatırım yaptığınız tutku projelerini, işte değer verdiğiniz şeylerden güçlenmiş hissedebilmeniz için ayarlamanız gerekebilir.


Terazi Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalkıştan önce profesyonel taahhütlerinizin bazı yönlerini yeniden gözden geçirin, Terazi. Burcunuzdaki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, çalışma ilişkileriniz ve düzenlemelerinizle uyumlu olduğunuzdan emin olun. Bu muhalefet, onları sürdürmeyi seçerseniz bu taahhütlerin başarılı olup olmayacağını görmek için taahhütlerinizden bir adım geri adım atmanızı teşvik eder. Biraz korkutucu olsa da, uzun vadeli profesyonel yolculuğunuza uymayan düzenlemelerden veya ortaklardan uzaklaştığını düşünmeyin. Muazzam profesyonel büyümeyi teşvik edecek fırsatları genişletin.


Akrep Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında kendini nasıl rahat hissedebilirsin Akrep? Sabit bir su burcu olarak, işte bile dikkate değer duygusal türbülans dönemlerinden geçtiğiniz bilinmektedir! Bu nedenle, Terazi’deki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkarken, içsel ve dışsal uyuma öncelik vermenin zamanı gelmiş olabilir. İş hayatınızın bazı yönleri büyük ve sorumlu görünebilir. Ancak dengeli değilseniz, iş arkadaşı ilişkileri, sorumluluklar, fırsatlar ve daha fazlası gelişmeyecektir. İşinizde huzura dönüşmesi için içsel uyumunuzu bulmaya odaklanın.


Yay Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün soğukkanlılığınızı korumaya çalışın, Yay. Başak’taki Venüs, Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında başınız dönüyor olabilir. Konuşmada, belki bir taahhüt veya ilişki yerine kariyer yolunuzu etkileyebilecek bir şey ortaya çıkabilir. Birisi sizin veya düzenlemeleriniz hakkında kötü konuşuyorsa, itibarınız konusunda özellikle hassas hissedebilirsiniz. Venüs ayrıca Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, değeriniz söz konusu olduğunda güçsüz hissedebilir veya kontrol eksikliği hissedebilirsiniz. Çabalarınızda kendinden emin hissetmek için sahip olduğunuz yetkiyi varsayın.


Oğlak Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun temelinde neleri ayarlamanız gerekiyor, Oğlak? Özellikle Terazi’deki güneş Jüpiter’in Koç’taki geri gidişine karşı çıktığı için, kariyer yolunuzdaki temel unsurlar her zaman başarı için düzenlenebilir. Muhalefet ortaya çıktıkça, profesyonel yolunuza bağlı hissetmek için ne üzerinde çalışmanız gerektiği konusunda giderek daha net hale gelebilir. Başarılı olmak için nelerin ayarlanması gerektiğini görmek için belirli taahhütler veya ilişkilerle çalışmanız gerekebilir. Göz korkutucu olsa da, değişiklik yapmaktan faydalanabilirsiniz!


Kova Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü serbest bırak, Kova! Paylaşılan varlıklara, kaynaklara, miraslara ve borçlara titizlikle bakarken algının gücü sizin tarafınızdayken, Başak’taki Venüs, Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yapar. Daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz bir şey, kontrol edilmesi gereken göz kamaştırıcı bir kırmızı bayrak olarak ortaya çıkabilir. Venüs ayrıca Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, bu tür finansal kısıtlamalar ve detaylar üzerinde aktif olarak yetki sahibi olmanızdan faydalanabilirsiniz. Çekimleri arayarak harekete geçmek için bu enerjiyi kullanın! Önemli bir dönüşüm gerçekleştirmek için tüm güç ve yeteneklere sahipsiniz.


Balık Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizi gözden geçirmeniz mi gerekiyor, Balık? Başak’taki Venüs, Başak’ta geri giden Merkür ile kavuşum yaparken, düzenlemelerinizi görme şeklinizi değiştirebilecek bazı yönleri tahmin ediyor veya fark ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, birleşme, retrograd sonrası taahhütlerinizi ve ortaklıklarınızı ayarlamak için bilgilerinizi düzenlemenizi teşvik edebilir. Terazi’deki güneş, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için, finansmanın, yatırımların ve borçların bu sürecin bir parçası olduğunu fark edebilirsiniz. Durum buysa, herhangi bir finansal gelişmeyi ilerletmek yerine bir adım geri atın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.