Günlük İş Burç Yorumları 23 Eylül 2022

23 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle ve neyle uyumlu hissediyorsun, Koç? Merkür gerilemesi, ne yapmak istediğinizi veya kimlerle çalışmak istediğinizi farklı bir bakış açısıyla ortaya koyan profesyonel taahhütlerinizde eşitsizlikleri gündeme getirmiş olabilir. Güneş Terazi burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında, profesyonel ortaklıklarınız ve düzenlemelerinizle ilgili bir tür atılım gerçekleştirebilirsiniz. Kısa bir süre sonra Merkür retrosu Başak burcuna geri dönecek ve iş hayatınızdaki programınızın akışını ayarlamanıza neden olacak. İş yerinde önemli dosyaları yedeklemek isteyebilirsiniz!


Boğa Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki güneş bugün Terazi burcundaki geri giden Merkür ile kavuşum yaptığı için açıklama için başka yere bakmayın! Boğa, bu Merkür gerilemesi tarafından hırpalanmış gibi hissedebilirsiniz, özellikle iş yerinde huzur sığ geliyorsa ve çok fazla teknolojik sorun varsa. Neyse ki, birleşim, iş arkadaşlarıyla herhangi bir eşitsizlik veya karşılıklılık eksikliği sorunuyla ilgili konuşmada bir atılım anlamına gelir. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi Başak burcuna geri dönecek ve bu da tutku projeleri ve hatta bir iş aşkıyla ilgili bazı ilginç yanlış iletişimlere neden olabilir!


İkizler Burcu

23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir karar verme zamanı gelmiş olabilir, İkizler. Artıları ve eksileri yeterince uzun süre tarttınız, bu nedenle bugün Terazi’de geri giden Merkür Terazi’de güneşle kavuşum yaptığında bir tür atılım gerçekleşmesini bekleyin. Kendinizi ifade etmek için profesyonel araçlarınıza hitap eden bir yetenek, fikir veya tutku projesine karar vermenin zamanı gelmiş olabilir. Merkür gerilemesi kısa bir süre sonra Terazi’den Başak’a geçerken ne istediğinizi aklınızda bulundurun. Merkür retrosu Başak burcuna geçtiğinde, kararınızı uygulamaya koymadan önce üzerinde derin derin düşünebilir ve ince ayar yapabilirsiniz.


Yengeç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun temelinde nelerin ayarlanması gerekiyor, Yengeç? Güneş Terazi burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında mesleğinizin temelindeki uyumu güçlendirmeniz gerekiyor. Verimliliğinizi artırmak için çalışma ortamınızı yenilemek gibi daha fiziksel olabilir. Bir sonraki başarınızın peşinden koşarken profesyonel olmayan sevdiklerinizden destek istemek gibi daha duygusal olabilir. Terazi mevsimi, iş hayatınıza gerçek bir huzur aşılamayı amaçlar, bu nedenle, hak ettiğiniz şeye sahip olmak için teraziyi lehinize çevirmek için bu enerjiyi kullanın.


Aslan Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmada bir şeyler açığa çıkabilir, Leo. Güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında bir atılım mümkün. Belki de siz ve bir meslektaşınız, ikiniz arasındaki sorunları yumuşatmaya yardımcı olabilecek bu birleşmeye kadar göz göze gelmiyordunuz. Belki de bir projede ilerleyebilmeniz için sizin ve ekibinizin bir uzlaşmaya varması gerekiyordu. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi Başak’a geri döndüğünde finansal meselelerinizi yeniden düşünmeniz, gözden geçirmeniz ve gözden geçirmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun geri kalanında beklenmedik harcamalar ortaya çıkarsa şaşırmayın!


Başak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali bir atılım yapmaya hazırlanın, Başak. Güneş Terazi burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaparken, finansal olarak beklediğiniz “ah-ha” anına sahip olabilirsiniz. Profesyonel değeriniz hakkında farklı hissedebilir, hatta uzun vadeli bir hedefe ulaşmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Bağlantı, bütçenizi yeterince ayarlamanıza bile yardımcı olabilir. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi burcunuza girerken kendinize olan güveniniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Merkür retrosunun geri kalanında görünümünüz, mizacınız ve ilk izleniminiz hakkında olumlu bir tutum sergileyin!


Terazi Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda nasıl karşınıza çıkmak istersiniz, Terazi? Güneş, burcunuzda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında bir atılım bekleyin. Sonunda nasıl giyinmek istediğinizi bilebilirsiniz, çünkü birleşim tarzınızla uyumunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Kavuşma, kişilik olarak nasıl göründüğünüzü ima edebileceğinden, nasıl karşılaşacağınız konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Herhangi bir “Ah-ha!”yı fazla düşünmemeye çalışın. Merkür gerilemesi, kavuşumdan kısa bir süre sonra Başak burcunuzdan ayrılacağı için gündeme gelebilecek anlar.


Akrep Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iç huzurunuza öncelik verin, Akrep. Güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında dikkat çekici derecede uyumlu hissedebilirsiniz. Küçük sorunlar veya iş yerindeki sahte arkadaşlar, bu birliktelik boyunca sizi daha önce olduğu kadar rahatsız edemez. İş stresleri söz konusu olduğunda dokunulmaz olmanız için bu birliktelik boyunca gönül rahatlığı sağlayın. Kısa bir süre sonra, Merkür gerilemesi Başak’a geri dönecek ve bu, yeniden düşünmeniz, gözden geçirmeniz ve ardından daha büyük profesyonel topluluğunuzu ve özlemlerinizi gözden geçirmeniz gerekebileceğini düşündürmektedir. Başak burcundaki Merkür retrosu, profesyonel destek sisteminizi anlamanıza yardımcı olabilir!


Yay Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışmak istersin, Yay? Güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığından iş arkadaşlıklarınız inanılmaz derecede net. Bağlantılarınız ve dernekleriniz hakkında ani açıklamalara sahip olabileceğiniz için, birleşme, daha büyük profesyonel topluluğunuzda bir atılım gibidir. Bazıları stil için buradayken bazılarının gitmesi gerekebilir. Sizi ve hayallerinizi destekleme yeteneklerine bağlı olacaktır. Kısa bir süre sonra Merkür retrosu Başak burcuna geçecek ve başarılı olmak için kariyer yolunuzdaki önemli detayları düzenlemeniz gerekebileceğini düşündürecek.


Oğlak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için hatırlanmak istiyorsun, Oğlak? Başarılı bir profesyonel miras oluşturmak sizin için son derece önemlidir. Ancak, Güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında, başarılı olmak istediğiniz veya ihtiyacınız olan şey aniden netleşebilir. Birleşim, durumunuzu, itibarınızı veya mesleğinizi gözden geçirmeniz gerekebileceği konusunda size fikir verebilir. Merkür retrosu kavuşumdan kısa bir süre sonra Başak burcuna gireceğinden, profesyonel yolculuğunuzun ve gelişiminizin bazı yönlerini yeniden gözden geçirmenizi teşvik edebilir. Kariyerinizin başlayabilmesi için yörüngenizi yeniden gözden geçirin!


Kova Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir atılım geliyor, Kova! Güneş Terazi burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında neye ihtiyacınız olduğunu veya ne yapmak istediğinizi biliyor olabilirsiniz. Bağlantı, bir sonraki profesyonel hareketiniz hakkında bir karar vermenizi teşvik eder. Kariyer yolunuzu büyük ölçüde etkileyebilecek bir yol, seyahat fırsatı, öğretmen veya deneyim seçmenin zamanı geldi. Kararınızı verdikten sonra, böyle bir arayış için neye yatırım yapmanız gerektiğini yeniden düşünmek için bir adım geriye gitmeniz gerekecek çünkü kavuşumdan sonra Merkür retrosu Başak burcuna kayacak.


Balık Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapacağını biliyorsun, Balık! Çok fazla düşündükten ve düşündükten sonra, güneş Terazi’de geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında, paylaşılan varlıklarınız hakkında şaşırtıcı derecede açık fikirli hissedebilirsiniz. Mali açıdan rahat hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz şeylerden ödün vermeden, mali durumunuzla ilgili diğer tarafla aranızda barışı sağlamanın bir yolu var. Neyse ki, Merkür gerilemesi kavuşumdan kısa bir süre sonra Başak burcuna geri döneceğinden profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Düzenlemelerinizi düzenlemeye odaklanın, böylece Merkür retrosunun geri kalanında her şey finansal gücünüzü sürdürsün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.