Günlük İş Burç Yorumları 22 Eylül 2022

22 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tembel bir iş günü geçirmekten çekinmeyin, Koç. Ay elbette tüm gün boştur, bu da “omph” dan yoksun olabileceğinizi düşündürür. yaratıcı çabalarınıza ve projelerinize dalmanız gerekir. Şans eseri, güneş karşı burcunuz olan Terazi’ye gireceği için iş ilişkileriniz ile özellikle bağlantılı hissedeceksiniz. Terazi sezonu boyunca profesyonel taahhütlerinize odaklanın. Denge bulma ve karşılıklılık sağlama fırsatları ortaya çıkabilir, bu nedenle ortaklıklarınızı ve düzenlemelerinizi düzeltmek için güneş enerjisini kullanın. Ancak, müzakere ederken iş arkadaşlarınızla biraz barışı korumaya çalışın!


Boğa Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Enerjiniz biraz düşükse şaşırmayın Boğa. Ay elbette iş gününüz boyunca boş olduğu için daha yavaş veya uykulu hissedebilirsiniz. Ay durgunluğuna rağmen, güneş Venüs Terazisine giriyor! Terazi mevsimi, alışkanlıklarınızın ve rutininizin huzur duygunuzu nasıl etkilediğiyle birlikte iş-yaşam programınızın dengesini vurgulayacaktır. Uyum, özellikle iş yerinde terazileri dengelemeye çalışırken, Terazi mevsiminde bir zorunluluktur. Bu nedenle, ideal iş hayatınıza ulaşmak için işyerinde eşitliğe odaklanmalısınız.


İkizler Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayatınızı ifade etmek devam eden bir çalışmadır, İkizler. Ay elbette bugün boş olduğu için, özellikle içine kapanık veya enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Güneş Venüs Terazisine girerken işinizi kolaylaştırmaya çalışın! Terazi mevsimi, tutkularınızın, fikirlerinizin ve yeteneklerinizin artılarını ve eksilerini tartmanın zamanıdır. Müzakere, doğru girişimlere odaklanmanıza yardımcı olabileceğinden amaçlı olsa da, işleri havada bırakmak yerine sonunda bir karar vermeniz gerekecektir. Bunun yanı sıra, Terazi mevsimi, iş aşkınızla flört etmek için mükemmel!


Yengeç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay elbette boş olduğu için tembel bir iş günü olursa şaşırmayın. Yengeç, iş gününüzde dolaşırken enerjiniz biraz düşebilir. Güneş Terazi burcuna girdiğinden, kutsal alanlarınıza odaklanmak için bir adım geri attığınızda daha içe dönük hissedebilirsiniz. Evinizde çalışmak Terazi mevsimini geçirmek için mükemmel bir yol olabileceğinden, ev işleri birinci önceliğiniz olabilir. Bunun yanı sıra, Terazi sezonunun profesyonel temelinizi oluşturan temel unsurlara denge getirebileceğini görebilirsiniz.


Aslan Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları elbette geçersiz olduğunda bir adım geri atın. Leo, bu ay durgunluğu sırasında kendini dışa dönük veya kendinden emin hissetmeyebilirsin. Bu nedenle, kendinize odaklanmak için spot ışığından bir adım atmak en iyisi olabilir. Tabii ki boşluk açıldıkça güneş de Terazi burcuna girecek. Karşılıklı Terazi enerjisi sizi ve diğerlerini birlikte çalışmaya teşvik ettiğinden, iş arkadaşlarınızla sohbetler daha iyi akabilir. Bir karar vermeden önce iş arkadaşınızın içgörülerini veya fikirlerini dikkate alarak daha aktif bir dinleyici olabilirsiniz.


Başak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol Başak. Ay elbette tüm gün boyunca boşlukta kalacağı için kendinizi olağanüstü enerjik hissetmeyebilirsiniz. Mümkünse iş yerinde kendinizi zorlamamaya çalışın. Ay durgunluğu devam ederken, güneş Terazi’ye girerken dikkatiniz finansal güvenliğinize, maddi rahatlığınıza ve değerinize çevrilecek. Terazi mevsimi boyunca bu yönlerle ilgili içiniz rahat olsun. Terazi enerjisi sizi kitaplarınızı dengelemeye ve çabalarınızda kendinizi güvende hissetmeye teşvik ettiğinden, zihninizi susturmanın zamanı gelmiş olabilir. Kendinizi güvende hissettiren karşılıklı düzenlemelere öncelik verin.


Terazi Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol, Terazi. Ay elbette bugün boş olduğu için çalışmak için herhangi bir istek duymayabilirsiniz. Kendinizi hareket etmeye ve kanal açmaya zorlamak yerine, bu kolay giden ay enerjisine binmek daha iyi olur. Ay’da bir durgunluk olsa da, bugün burcunuza güneşin girmesi için inanılmaz derecede heyecanlı olmalısınız! Sezonunuz başlıyor, güvenle ilerlemeniz için size ilham veriyor. Güneş burcunuzdayken, bir profesyonel olarak dik durmanızı sağlayabileceğinden, normalden daha fazla kendinden emin hissetmelisiniz.


Akrep Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün biraz içe dönük hissetmeye hazırlanın Akrep. Ay elbette boş olduğu için, her zamanki kadar sosyal veya iş yerinde bile enerjik hissetmeyebilirsiniz. Her zamanki kararlılığınızla görevlerinizi halletmek sizin için biraz zor olabilir. Güneş de bugün Terazi burcuna girecek ve sizi mevsiminize bir sezon daha yaklaştıracak. Ancak o zamana kadar Terazi sezonu, iç monologunuza ve iş hayatınızın bilinçaltı algısına odaklanmanız gerekebileceği kadar heyecan verici olmayabilir. İşe yardımcı olabileceğinden iç huzuru bulmak için Terazi’de güneşi kullanın.


Yay Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Enerjinizde düşük hissetmeyi bekleyin, Yay. Ay elbette boştur, bu yüzden her zamanki gibi heyecanlı hissetmeyebilirsiniz. İş gününüzü hevesle halletmek yerine, tek bir görevi tamamlamanız bile zor olabilir. Neyse ki, güneş Terazi’ye girdiği için sosyal piliniz iyi durumda olmalı. Artık Terazi sezonu geldiğine göre, çevrimiçi ve çevrimdışı ağ oluşturma fırsatlarına öncelik vermelisiniz. Onları bulmanızı bekleyen çok sayıda harika bağlantı var, bu yüzden DM yoluyla ulaşmaktan veya bir etkinlikte kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin.


Oğlak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, ay elbette geçersiz olduğu için herhangi bir güç mücadelesini bırakın. Son birkaç gün içinde meydana gelen her şeye bakmak için bir adım geri atmanız gerekebileceğinden, bu ay durgunluğu sırasında dönüşüm süreciniz durabilir. Neyse ki, güneş Terazi’ye girerken kontrolün sizde olduğunu hissedeceksiniz. Terazi sezonu, yerleşik bir profesyonel olarak sahip olduğunuz ve başaracağınız her şey için parlama zamanınızdır! Eşit derecede inanılmaz bireyler ve derneklerle bağlantılı profesyonel bir güç merkezi olarak yükselmek için Terazi’de güneşin gücünden yararlanın.


Kova Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde mesleki taahhütlerinden ne öğrendin Kova? Artık ay elbette bugün boş olduğuna göre, düzenlemelerinizde ne kadar geliştiğinizi ve bağlantılarınızın kariyer yolunuzda nereye gidebileceğini düşünmelisiniz. Bu yansımalar, güneş Terazi’ye girerken profesyonel yolculuğunuza hizmet edebilir. Terazi sezonu tüm hızıyla devam ederken, profesyonel gelişiminizi daha fazla etkileyebilecek her potansiyel deneyimin artılarını ve eksilerini tartmanız gerekecek. Ancak inanılmaz fırsatların sizi geçmesine izin vermeyin!


Balık Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş gününüzü atlatmak zor olabilir, Balık. Ay elbette boştur, bu da iş hayatınıza genellikle yaptığınız kadar yatırım yapmayabileceğinizi düşündürür. Aydaki durgunluğa rağmen, güneş Terazi’ye girerken giderek daha güçlü hissedebilirsiniz. Terazi mevsiminin etkinleştirilmesi, size daha fazla kontrol, özerklik ve güç hissi veren karşılıklı yarar sağlayan finansal ortaklıklar aramanızı teşvik edecektir. İşin püf noktası, birlikte çalışmak için doğru insanları bulmaktır, böylece herhangi bir ek borç almazsınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.