Günlük İş Burç Yorumları 21 Eylül 2022

21 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 21 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini nasıl ifade etmek istiyorsun Koç? Aslan burcundaki hayat dolu ay Jüpiter’i burcunuzda geri giderken, herhangi bir iş kolunda her zaman kendini ifade etmek için yer vardır. Çeşitli caddelere veya tutku projelerine odaklanmak yerine, odağınızı sizinle profesyonel olarak konuşan birkaç çıkış noktasına daraltmak için bu ateşli üçlüyü kullanın. Ay da burcunuzda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığından, bunu yeteneklerinizi, becerilerinizi ve vizyonlarınızı onurlandırarak kendinizi iyileştirmek için bir şans olarak kullanabilirsiniz. Çabalarınız konusunda kendinize güvenmemeniz için hiçbir neden yok!


Boğa Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde nasıl rahat hissedebilirsin, Boğa? Aslan burcundaki ılık ay burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, işinizin temelini düşünmeye teşvik edilirsiniz. İş hayatınızı oluşturan temel taahhütlerin fiziksel ortamına odaklanmak önemlidir, çünkü bu yönler profesyonelliğinizin kaderini büyük ölçüde etkileyebilir. İş hayatınıza pozitiflik katarken güvenlik sağlayan fırsatları aramanın zamanı gelmiş olabilir. Çalışma alanınızı düzenleyin ve size ilham veren ortaklıklara odaklanın!


İkizler Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kimleri profesyonel destek sisteminizin bir parçası olarak görüyorsunuz, İkizler? Aslan burcundaki dost ay, Koç burcunda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında meslektaşlarınız ve profesyonel kuruluşlarla bağlantı kurarken sezginizi takip edin. Ağ oluşturma ile ilerlemek yerine, daha büyük profesyonel topluluğunuzda kimlerin bulunduğunu yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Bazı bağlantılarınızın potansiyel yörüngesi, profesyonel hayallerinizi takip ettiğinizde ne kadar sadık ve olumlu olduklarına bağlı olacaktır. Ay, Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığından, bazı bağlantıların gerçek olmadığını fark edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuza dahil etmek için neye ihtiyacınız var, Yengeç? Jüpiter gerilemesi, genişleme veya ilerleme yeteneğini kısıtladığı için kariyer yolunuz durduruldu. Aslan burcundaki hayat dolu ay, Jüpiter Koç burcunda geri giderken üçgen açı yaptığında, kariyerinizde neye değer verdiğiniz konusunda farklı hissedebilirsiniz. Ay geri giden Kayron’u da üçgen yaptığından, bir zamanlar kariyerinizin bir parçası olan herhangi bir tuzak veya güvensizliğe odaklanamazsınız. Bunun yerine, kariyer yolunuzda ilerlemek için ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu onaylamak için bu üçlüleri kullanın.


Aslan Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerleyebilirsin, Leo? Ay, Koç’ta geri giden Jüpiter ve Koç’ta geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında çalışmak için pek çok fırsat var. Bununla birlikte, özellikle son zamanlardaki spontane seçimleriniz kariyer yolunuzda işe yaramadıysa, bir inanç sıçraması yapmaktan hafif bir korku vardır. Ancak kariyer yolunuzun geleceğine bakarken sizi neyin heyecanlandırdığını bulmak için biraz zamanınız var. Profesyonel kimliğinize ve keşfetme arzunuza hitap eden fırsatları ararken kendinizi cesur hissetmeniz önemlidir.


Başak Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kalan korkuların üstesinden gelmek için gücünden yararlan, Başak. Aslan burcundaki sıcak ay, Jüpiter Koç’ta geri giderken ve Kayron Koç’ta geri giderken, şaşırtıcı bir şekilde yansıtıcı hissedebilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinize ve gizli tutku projelerine yürekten yatırım yapma yeteneğinizden emin olmanın zamanı geldi. Hâlâ günümüz çabalarında ve fırsatlarda kendinizi güvensiz hissetmenize neden oluyorsa, geçmişten uzaklaşın. Becerileriniz konusunda kendinize ne kadar güvenirseniz, iş alanınız boyunca onlara yatırım yapmanız o kadar kolay olacaktır.


Terazi Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeniden bağlantı kurmaya ve işleri yoluna koymaya açık olun, Terazi. Genellikle diğer profesyoneller tarafından çok sevilseniz de, yine de o kadar olumlu veya yardımcı olmayan birkaç profesyonel ilişkiniz olabilir. Neyse ki, Aslan burcundaki neşeli ay Jüpiter gerilemesi ve Koç’ta geri giden Kayron üçlüsü gibi, bu ortaklıklara dostluk arzusuyla yaklaşmak için ender bir fırsatınız var. Hem siz hem de onlar daha iyi bir şekilde ilerleyebilmeniz için, herhangi bir endişeyi gidermek için profesyonel ilişkilerinizle yeniden bağlantı kurmaya zaman ayırmaya çalışın.


Akrep Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir süperstar gibi parla, Akrep! Ay, popüler Aslan burcundayken spot ışıklarında kamaştırmayı hak ediyorsun. Bu ay boyunca başarılı bir profesyonel olarak yükselme fırsatları mümkündür. Ay, Koç’ta geri giden Jüpiter ve geri giden Kayron’u üçgen yaptığından, büyük ölçüde genişlettiğiniz etkileyici bir başarı ile tanınabilirsiniz. Bununla birlikte, ateşli üçlüler, saldırganlığınız, iddialılığınız ve hatta öfkeniz ile tanınmanızı da ima edebilir. Daha agresif özellikler ortaya çıkarsa, iyileştirme vaadiyle kendinizi sorumlu tutmak en iyisidir.


Yay Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkunuz nereye gidebilir, Yay? Ay ateşli Aslan’da parlarken, takip ettiğiniz belirli bir yol veya yolculuğunuz olabilir. Bunun bir kısmı, tutku projeleriniz üzerinde çalışmak ve Ay Jüpiter Koç’ta geri giderken, fikirlerinize güvenmek. Şimdilik, bu girişimi güvenle geliştirmek için her seferinde bir şeye odaklanmak en iyisi olabilir. Bununla birlikte, ay aynı zamanda Koç’ta geri giden Kayron’u da üçgen yapar, bu da fikriniz umduğunuz gibi gerçekleşmezse başarısız olmaktan korkabileceğinizi düşündürür.


Oğlak Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Temelini sağlamlaştır, Oğlak. Aslan burcundaki ay, özel finansal meselelerinizde sıcak bir şekilde parlıyor ve yatırımlarınızı istikrara kavuşturmak için gücünüzü güvenle üstlenmenizi ve borçlarınızı idare etme yeteneğinizde kendinize güven duymanızı teşvik ediyor. Bununla birlikte, Ay Koç’ta geri giden Kayron üçgeninde olduğundan, oldukça cesur hissetmek zor olabilir. Evinizde veya ailenizde finansal istikrarınızı sarsabilecek bazı sorunlar olabilir. Cesur yüzünüzü takın, çünkü bu üçlü sizi mali durumunuzu etkileyebilecek olası sorunları değerlendirmeye teşvik edebilir.


Kova Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaşamak istediğin hayatı hangi taahhütler güvence altına alacak, Kova? Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kare açı yaptığı için uzun vadede hangi profesyonel veya finansal taahhütlerin size hizmet edeceğini düşünmelisiniz. İdeal olarak, her düzenleme hayatınızın ve kariyer yolunuzun temelini sağlamlaştırmalıdır. Ancak, hayatınızı daha rahat ve istikrarlı hale getirecek fırsatlara bağlanmanızı engelleyebilecek tüm şüphelerinizi bırakmanız gerekeceğinden, bu zorlayıcı olabilir. Ayrıca artık size hizmet etmeyen düzenlemeleri de bırakmanız gerekecek!


Balık Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değerli hissediyor musun, Balık? Aslan burcundaki hassas ay, Koç burcundaki geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığı için duygularınızı onurlandırın. Ateşli ay, iş hayatınıza %100 bağlı olduğunuzu ve çabalarınızda dikkat çekici bir şekilde kendinize güvenmenizi teşvik ettiğini gösteriyor. Ancak bu üçlü, özellikle tüm iş meselelerinizle ilgiliyseniz, meslektaşlarınız tarafından değersiz veya takdir edilmediğinizi hissedebileceğiniz anlamına gelir. İşiniz için bile yetersiz ücret alabilirsiniz! Durum buysa, bir şeyler yapılıp yapılamayacağını görmek için amirlerinizle duygularınızı ele almak en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.