Günlük İş Burç Yorumları 19 Eylül 2022

19 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 19 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuzu sabitleyin, Koç. Yengeç burcundaki ev Uranüs’ün Boğa’da gerilemesi ve Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü’nün altmışlık derecesine vardığında, kendinizi güvende hissetmek için bütçeniz üzerinde çalışmanız veya mülkünüzü güvence altına almanız gerekebilir. Mali meselelerinizde kaderinizde olan değişiklikler meydana geliyor ve bu da hedefleriniz, varlıklarınız ve öğeleriniz hakkında farklı hissetmenize neden oluyor. Bu nispeten istikrarsız olduğundan, geçiminizi sağlama konusunda ilerlemekten emin olmayabilirsiniz. Neyse ki, ay ayrıca Başak’taki Venüs’ü altmışlık açı yaparak işinizin size bir miktar finansal istikrar sağlayabileceğini öne sürüyor.


Boğa Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Boğa! Yengeç burcundaki ev Uranüs’ün burcunuzda gerilemesi ve Kuzey Ay Düğümü’nün burcunuzda gerilemesi durumunda iş arkadaşlarınızla paylaşmak için sezgisel bir içgörüye sahip olabilirsiniz. Özellikle bakış açınızı ortaya çıkarırken güçlü bir itme ve çekme hissediyorsanız, iş gününüz boyunca konuşmalar ara sıra olabilir. Meslektaşlarınızla paylaşmaya değer benzersiz bir bakış açınız olduğundan, bu altmışlıklar sırasında yenilikçi doğanızı onurlandırmaya çalışın. Herhangi bir şey varsa, tonunuza, alanınıza ve zamanlamanıza dikkat edin, böylece kadere bağlı iletişim sorunları olmaz.


İkizler Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Rahat bir yaşam yaratın İkizler. Yengeç burcundaki ev, Başak burcundaki Venüs’e altmışlık açı yaptığında, yaptıklarınızdan veya edindiklerinizden keyif almayı hak ediyorsunuz. Bu altmışlık meyve vermeye başladığında, finansal ve materyalist güvenliğinizi özellikle takdir ettiğinizi hissedebilirsiniz. Rahatınız en önemli öncelik haline geldiğinden, başardıklarınız için teşekkür edin. Ay ayrıca Boğa burcunda geri giden Uranüs’e altmışlık açı yaptığından, neye değer verdiğinizi veya sizi neyin güvende hissettirdiğini düşündüğünüzde şaşırtıcı bir fikir değişikliği yaşayabilirsiniz. Finansal olarak güvende hissetmenizi sağlayan her şeye değer verin.


Yengeç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş arkadaşlarınla ​​konuş, Yengeç. Bugün, burcunuzdaki yerleşik ay Başak’ta Venüs, Boğa’da geri giden Uranüs ve Boğa’da Kuzey Ay Düğümü ile sekstil yaparken odaklanmanız gereken tek şey ağdır. Meslektaşlarınız kariyer yolunuzda yardımcı olabileceğinden, meslektaşlarınızla uyum sağlamak çok önemlidir. Meslektaşlarınızla çevrimiçi ve çevrimdışı konuşurken, onlardan şaşırtıcı bir şekilde ilham alabilirsiniz. Tutku projelerine veya nihai ortaklıklara bağlanmak için yeni fırsatlar, konuşma sırasında bile ortaya çıkabilir. Kaderde bir şeye yol açabileceğinden, ortaya çıkanlara dikkat edin.


Aslan Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, sen inanılmaz derecede değerlisin! Yengeç burcundaki Ay, Başak burcundaki Venüs, Boğa burcundaki geri giden Uranüs ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile sekstil yaptığında, bir profesyonel olarak potansiyelinize inanın. Bu dünyevi altmışlıklar, değerinizi, potansiyelinizi ve değerinizi görmek için derinlere inmeniz gerekebileceğini gösteriyor. Fırsat verildiğinde oldukça yenilikçi olma yeteneğine sahip inanılmaz bir insansınız. İşin püf noktası, özellikle kariyer yolunuzda gelişmeye devam edebilmeniz için bir inanç sıçraması yaparak kendinize inanmaktır.


Başak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yol nereye çıkar Başak? Yengeç burcunda ikamet ettiğiniz ay burcunuzdaki Venüs’e, Boğa’da geri giden Uranüs ve Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yaptığında, profesyonelliğinizi örnekleyen bir yola bağlanmanız gerekebilir. Profesyonel yolculuğunuzla uyumlu olabileceğinden, hangi özlemlerin peşinden gitmeye değer olduğunu düşünün. Yörüngeniz, bir profesyonel olarak çekiciliğinizi eninde sonunda etkileyecek olan kaderin cilvelerini ve dönüşlerini alma potansiyeline sahiptir. Açık fikirli olduğunuz sürece, benzersiz bir profesyonel yolculuğa çıkma potansiyeliniz var!


Terazi Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz öz-yansıtma yapma zamanı, Terazi. Yengeç burcundaki mesken ayı kariyer yolunuzu aydınlatırken, başardığınız veya tamamladığınız bir şey için spot ışığında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ay, Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığından, profesyonel yolunuzu hangi taahhütlerin ve ortaklıkların yerine getirdiğinden emin olamazsınız. Özellikle otoritenizi yeniden başlatmanız gerekiyorsa, kendinizi bu düzenlemelerden bazılarından ayırmanın zamanı gelmiş olabilir. Neyse ki, ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Uranüs’ü de 60’lık açıyla döndürür, böylece beklenmedik bir şekilde kontrolü ele almak için geri çekilebilirsiniz.


Akrep Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bazı taahhütler beklenmedik yeni deneyimlere ve yollara yol açabilir, Akrep. Yengeç burcundaki Uranüs retrosu ve Başak burcundaki Venüs’ün altmışlık pozisyonunda ikamet eden ay olarak konfor alanınızdan çıkmanın zamanı geldi. Bu iki altmışlık arasında, profesyonel yolculuğunuzda farklı olasılıkları veya yolları göz önünde bulundurduğunuzda, kendinizi oldukça radikal hissedebilirsiniz. Ancak, her fırsatın şaşırtıcı bir dönüş ve dönüşle geldiğini fark edebilirsiniz. Bu kadar değişikliği tahmin etmek stresli olsa da, bunu profesyonel taahhütlerinizi ve yörüngenizi canlandırmak için mükemmel bir zaman olarak görebilirsiniz.


Yay Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ciddi değişiklikler yapma gücüne sahipsin Yay! Yengeç burcundaki yerleşim ayı Uranüs’ün Boğa burcunda gerilemesi ve Venüs’ün Başak burcunda geri gitmesiyle eşleşirken, kariyer yolunuzda gelişmek için olağan rutininizde ciddi bir değişiklik yapmanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Her iki sekstil de, alışkanlıklarınızda ve programınızda bazı ayarlamalar gerektirecek olan isteklerinize bağlı kalmanız gerektiğini önerir. Başarılı olmak istiyorsan, yaratıcı olmalısın! Olağan iş akışınızda yenilikçi önlemleri benimsemek, kariyer yolunuzun, itibarınızın ve başarılarınızın değerini artıracaktır.


Oğlak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel ortaklıklarınızda kendiniz olabilmeniz gerekir. İdeal olarak, profesyonel düzenlemeleriniz ve ortaklarınız, Boğa burcunda geri giden Yengeç altmışlıktaki Uranüs’teki yerleşik ay olarak yeniliğinizi kabul edeceklerdir. Fikirleriniz, yetenekleriniz ve tutku projeleriniz inanılmaz derecede değerli. Ancak, süreçleriniz veya vizyonlarınız alışılmadık olabilir ve bu da geleneksel bir iş düzenlemesini bozabilir. Kendinizi işinizle ifade etmek göz korkutucu olsa da, ortaklıklarınızın nasıl tepki vereceğini hissetmek için bunu yapmaya çalışmalısınız. Ay, Boğa’daki Kuzey Düğümü’ne de sekstil yaptığından, ne olursa olsun olması gerekiyordu!


Kova Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş ve özel meselelerinizi dengelemeye çalışın Kova. İş-yaşam dengeniz, Yengeç burcundaki karamsar ikametgâh ayı Uranüs’ün Boğa burcunda geri gitmesiyle bir ölçüde düzensiz. Bu sekstilin kıvrımları ve dönüşleri, iş gününüz boyunca ortaya çıktıkça kişisel konulara odaklanmanız gerekebileceğini gösteriyor. İş gününüz eviniz, aileniz ve diğer özel endişelerinizle ilgilenmek için kısa kesilirse şaşırmayın. Bunun yanı sıra, altmışlık çalışma alanınızı yenilemeyi ima edebilir. İşyerinde daha üretken olmak için yeni veya alışılmadık bir şey deneyebilirsiniz.


Balık Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şaşırtıcı konuşmalar ortaya çıkabilir, Balık! Uranüs’ün Boğa’da gerilemesi ve Venüs’ün Başak’ta gerilemesi için Yengeç burcunda ikamet eden ay altmışlık açıyla yaklaşırken, üzerinde düşünmeniz gereken bazı ilginç bilgiler olabilir. Tutku projeleri, yetenekler, beceriler ve fikirler sıcak konular! Mesleki taahhüdünüze ne eklemek istediğinizi meslektaşlarınızla (veya müşterilerinizle) konuşmalısınız. Konuşma beklenmedik bir yoldan gidebilir, ancak oldukça yenilikçi bir şeye yol açabilir. Ne olursa olsun açık fikirli olmak, benzersiz ve inanılmaz bir profesyonel düzenleme yaratmanın anahtarı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.