Günlük İş Burç Yorumları 18 Eylül 2022

18 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir değişiklik zamanının geldiğini düşünüyor musun Koç? Bir profesyonel olarak gerçek yörüngenizle yeniden bağlantı kurarken, Terazi’deki Merkür gerilemesi burcunuzdaki Jüpiter’in geri gitmesine karşı olduğu için bazı taahhütleri veya ortaklıkları gözden geçirmeniz gerekebilir. Muhalefet, geçmiş profesyonel düzenlemelerle yeniden bağlantı kurmayı ve yanınızda en iyilerle ilerlemek için mevcut olanları yeniden gözden geçirmeyi önerir. Başak burcundaki güneş aynı zamanda Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, iş hayatınızı etkileyen taahhütlerin sorumluluğunu alarak uyanmış bir güç duygusu hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizin temposunu nasıl yönetebilirsiniz, Boğa? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, şansınıza ve bolluğuna inanmanız gerekir. Algınızı keskinleştirmek, adımınızda bir cesaretle ilerleyebilmeniz için gereklidir. Ancak bu, başarılı olmak için işyerinde gereksiz stresi veya gürültüyü ortadan kaldırmak anlamına gelir. Şans eseri, Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile zorlu bir üçgen açı oluşturarak, çabalarınızın profesyonel yolculuğunuzla nasıl uyumlu olabileceğine dair size önemli bir fikir veriyor. Yeni deneyimlere açık olun!


İkizler Burcu

18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanmak istiyorsun, İkizler? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan seçeneklerinizi daraltın. Takip edebileceğiniz birkaç umut verici, heyecan verici özlem veya tutku projesi var. Ancak bu inanç sıçramasını yapmadan önce, Merkür gerilemesi sonrası bir karar vermenize yardımcı olabileceğinden, ne söyleyeceklerini görmek için iş arkadaşlarınızla konuşmalısınız. Güneş Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığından, istediğiniz gibi yapmak için elinizde ne kadar güç ve kaynağa sahip olduğunuza şaşırabilirsiniz.


Yengeç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanman gerekiyor, Yengeç? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, kariyer yolunuz bir nedenden dolayı durdurulmuştur. Kariyer yolunuzun gidişatını etkileyebilecek planlarınızı ve amaçlı konuşmaları yeniden gözden geçirmenin zamanı geldi. Güneş Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığından, şimdilik bazı profesyonel taahhütlerinizden ayrılmanız gerekebilir. Dünyevi üçgen, özellikle konuşmada, gücünüzün bir kısmını geri almanız gerekebileceğini gösteriyor. Taahhütlerinizi dönüştürmek kariyerinizi güçlendirebilir!


Aslan Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Endişelerini dile getir, Leo. Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkarken, Başak’ta Güneş Oğlak’ta geri giden Plüton’u oluştururken, bileşenlerinizle konuşmak için zaman ayırmadan önce tüm konuşma noktalarınızı, bilgilerinizi ve materyallerinizi hazırlayın. Kariyer yolunuzda yeni deneyimlerle ilerlemek için muazzam bir potansiyele sahipsiniz. Bununla birlikte, profesyonel yörüngenize yeniden odaklanabilmeniz için olağan işinizin kısıtlamalarının dönüştürülmesi gerekir. Değerli bir profesyonel yol seçebilmeniz için taahhütlerinizin ve konuşmalarınızın ayrıntılarını yeniden gözden geçirin.


Başak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü onurlandır, Başak! Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için mali durumunuzun dönüştürülmesi gerekiyor. Mali durumunuzu kontrol etmek ve kararlarınızla güçlenmek için muazzam bir potansiyel var. Bununla birlikte, bolluğunuzun artması için bütçenizi ve hatta hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor! Güneş, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, otorite duygunuzun tutku projelerine yatırım yapmaktan geleceğini fark edebilirsiniz. Fikirlerinizi sürdürmek için mali durumunuzu düzenleyin!


Terazi Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz ve bağlantılarınız hakkında ne hissediyorsunuz, Terazi? Burcunuzda Merkür gerilemesi, Koç’ta geri giden Jüpiter ile karşıtlık oluşturduğunda, mesleki düzenlemelerinizde eski konulara veya sorumluluklara değinmeniz gerekebilir. Ortaklıklarınız veya taahhütlerinizle uyumlu hissetmiyorsanız ilerlemek zor olabilir. Bu yüzden, istihbaratınızı toplamanız ve düzenlemelerinizi eskisinden daha iyi hale getirmek için konuşmada neyi ele almak istediğinizi anlamanız için bunu mükemmel bir zaman olarak düşünün! Ancak karar vermek için Merkür sonrası gerilemeye kadar beklemek isteyebilirsiniz.


Akrep Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında neyi değiştirmen gerekiyor Akrep? Terazi’de geri giden Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için işinizde bazı sağlıksız alışkanlıklar veya verimsiz yönler olabilir. Muhalefet, iş hayatınıza denge getirebilmeniz için algıdaki bir değişikliği ele alıyor. Sorumluluğu almak için içsel iddianıza dokunmanız gerekir. Gizli yetenekler, güçlü yönler ve güçler işinizde avantajınız için kullanılabilir. Bunun dışında, bazı iş çılgınlığınızın gerçek renklerini konuşmada gösterebileceğini görebilirsiniz.


Yay Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlerleyin ve güçlenmiş hissedin, Yay. Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, hırsınız giderek daha netleşebilir ve odaklanabilir. Kariyerinizde ve bir profesyonel olarak değer verdiğiniz şeyler konusunda kendinize güveniniz arttıkça, dünyevi üçgen otorite ile patlar. Kariyer yolunuzu dönüştürmenize yardımcı olabilecekleri için bu değerleri onurlandırın. Özellikle başarmak istediğiniz büyük bir başarı varsa veya alanınızdaki başkaları tarafından belirli bir ışıkta görülmek istiyorsanız, kariyerinizi dönüştürmek için kullanabilirsiniz.


Oğlak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Birlikte çalıştığın kişiyi seviyor musun, Oğlak? Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Koç burcundaki Jüpiter gerilemesi ile karşı karşıya olduğu için profesyonel altyapınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bazı derneklerin veya ortaklıkların eskisi gibi kariyer yolunuz için çalışmadığını hissedebilirsiniz. Kariyer yolunuzun temel unsurlarını artık sürdüremeyebileceklerinden, bu taahhütlerden bazılarının gelişmesi zor olabilir. Başak burcundaki güneş de burcunuzda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, kendinizi güçlü hissetmek için başka girişimleri keşfetmeniz gerekebilir.


Kova Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç otoriteni onurlandır, Kova. İş gününüzün ışığını Güneş Oğlak’ta geri giden Başak üçgeninde Plüton olarak görmeniz gereken etkileyici profesyonel yetenekleriniz var. Üçlü, bir profesyonel olarak yeteneklerinizi ve güçlü yönlerinizi gizleyen her türlü gizli yönü aşmanız için sizi teşvik eder. Gerçek gücünüzü tanıtmanın zamanı gelmiş olabilir. Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Koç burcundaki Jüpiter gerilemesi ile karşılaştırıldığında, profesyonel yolculuğunuza yeteneklerinizi dahil ederek kendinizi rahat hissetmeden ilerlemenizin imkansız olduğunu görebilirsiniz.


Balık Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güçlü insanlarla çalışın, Balık! Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton retrosu ile üçgen açı yaptığında, kendinizi inanılmaz çağrışımlar ve bireylerle hizalamalısınız. Dünyevi üçlü, özellikle ilişkilerinizi yenilemeniz veya bağlantılarınızı dönüştürmeniz gerekiyorsa, profesyonel düzenlemelerinizin yeniden canlanmasını önerir. Terazi’deki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter gerilemeye karşıt olduğundan, taahhütlerinizin değerler, güvenlik ve finans ile ilgili konuşmalara bağlı olacağını görebilirsiniz. Sizin ve karşı tarafın mesleki taahhüdünüzden birden fazla şekilde faydalanması zorunludur!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.