Günlük İş Burç Yorumları 17 Eylül 2022

17 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 17 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bırak, Koç. İkizler’deki son çeyrek ay sizi iş yerinde ölü atı dövmeyi bırakmaya davet ediyor. Son birkaç günden beri devam eden birkaç konuşma, fikir, geri bildirim veya eleştiri konusu var. Bu sohbetleri tekrar gözden geçirmek cazip gelse de, çeyrek ay sizi odak noktanızı değiştirmeye teşvik ediyor. Bunu yapmak zor olabilir, çünkü Mars İkizler burcunda da Kayron’u geri harekette altmışlık yapar, bu da biraz incinmiş veya ezilmiş olabileceğinizi düşündürür. Bugün iş arkadaşlarınızla yeni konular hakkında canlandırıcı, canlandırıcı sohbetler yapmayı hedefleyin.


Boğa Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne seçeceksin, Boğa? Mali meselelerinizde göz önünde bulundurmanız gereken birkaç seçenek veya yol olabilir. Bununla birlikte, İkizler’de Mars’ın Koç’ta geri giden Kayron’la altmışlık açılarındayken neyin peşinden gitmeye değer olduğunu anlamak zor olabilir. Bu konularda baştaki içgüdülerinizden şüphe duyabilirsiniz, özellikle de içgüdüleriniz sizi daha önce yoldan çıkardıysa. Biraz korkutucu olsa da, İkizler’deki son dördün ay boyunca diğer fırsatları bir kenara bırakırken en başarılı görünen caddelere odaklanmaya davetlisiniz.


İkizler Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine güven, İkizler! Bir profesyonel olarak kendinizden şüphe etmeyin ya da görünümünüz hakkında kendinize kızmayın, burcunuzda Mars, Koç’ta Kayron geri hareketinde. Güvensizliklerinize odaklanmak yerine, bu altmışlığı kendi algınızı aktif olarak iyileştirmek için kullanın, böylece inanılmaz derecede kendinden emin bir profesyonel olabilirsiniz. Ayın son dördün de burcunuzda parladığı için, bu ay evresini kendinize dair şüphelerinizi veya güven eksikliğinizi gidermek için kullanabilirsiniz. Bir profesyonel olarak iyimser ve cesur olmanın zamanı geldi!


Yengeç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha üretken bir iş günü geçirmek için hangi iç monologları bırakmanız gerekiyor, Yengeç? Kendinizle nasıl konuştuğunuz, işinizin akışını veya profesyonel olmayan ilişkilerinizi etkileyebileceği için çok önemlidir. Artık İkizler’deki son çeyrek ay burada olduğuna göre, tutumunuzu değiştirmeyi şiddetle düşünmelisiniz. İkizler’deki Mars, Koç’ta geri giden Kayron’u da sekstil yaptığından, bu, kariyer yolunuzu çevreleyen herhangi bir stres veya güvensizlikten kurtulma anlamına gelebilir. Kendinizi hırpalamak yerine, başardıklarınızı ve yarattıklarınızı çok düşünün!


Aslan Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Destek sisteminin bir parçası kim, Leo? İş arkadaşlarınız, İkizler’deki son dördün ay boyunca gerçek renklerini gösterecekler. Arkadaşlarınızdan ve bağlantılarınızdan bazıları burada kalacak, bazıları ise aşamalı olarak kaldırılacak. Kiminle çalışma ilişkinizi ilerleteceğiniz konusunda yönlendirmeye ihtiyacınız varsa, Mars’ı İkizler’de, Koç’ta geri giden Kayron’da sekstilde kullanın. Altmışlık, kimden bir şeyler öğrenebileceğinizi, kimin profesyonel yörüngenizi mutlu bir şekilde ilerleteceğini ve profesyonel yolculuğunuzu şekillendirebilecek yeni deneyimlerin kapısını kimin açacağını belirlemenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir yol seçmenin zamanı gelmiş olabilir, Başak. Yol ayrımındaysanız, İkizler burcundaki son dördün, aşağı inmek için bir yol seçmenize yardımcı olabilir. Özellikle tercih ettiğiniz bir hedefiniz veya başarmayı düşündüğünüz bir hedefiniz varsa, diğerini takip etmek için bir yoldan vazgeçmenin zamanı gelmiş olabilir. Ancak bu kararı vermek, İkizler’deki Mars’ın Koç’ta geri giden Kayron’a altmış açıda olduğu için kolay gelmiyor. Kontrol ve güç duygunuzu onurlandırmak, seçtiğiniz yoldan emin olmak için gereklidir.


Terazi Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyin peşinden gideceksin, Terazi? Özellikle iş için seyahat etmeyi veya kariyer yolunuza uygulamak için yeni bir şeyler öğrenmeyi umuyorsanız, gidilecek birkaç yol olabilir. Ne seçeceğinizi merak ediyorsanız, İkizler’deki son dördün ay yardımcı olabilir. Ancak, İkizler’deki Mars, Koç’ta geri giden Kayron’a altmışlık açı yaptığından, bir yolu diğerine bırakmak zor olabilir. Bu nedenle, daha iyi olabilecek bir şey için potansiyel bir taahhütten veya ortaklıktan vazgeçiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ne olursa olsun, kariyerin için en iyisini yap!


Akrep Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Analitik güçlerinle bir şeyler yapmalı mısın, Akrep? Paylaşılan varlıklarınız, borçlarınız, yatırımlarınız ve samimi çalışma ilişkileriniz hakkında her şeyi fark eden oldukça psikolojik bir insansınız. Ancak topladığınız bilgilerle bir şeyler yapmanın veya İkizler’deki son dördün ay boyunca devam etmenin zamanı gelmiş olabilir. Mars İkizler’de Kayron’u Koç’ta altmışlık açı yaptığından, daha sakin bir iş hayatınız olması için bu ay tutulması sırasında hareket etmeniz gerekebilir. Karar vermek, işteyken herhangi bir gerginlik veya stres atmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Yay? İkizler’deki son çeyrek ayda ortaklıklarınızdan ne istediğinizi çözmeniz gerekebilir. Özellikle bazı düzenlemeleriniz biraz durgun veya başarısızsa, şimdi yargılama zamanı. Bununla birlikte, İkizler’deki Mars, Koç’ta geri giden Kayron’u da sekstil yaptığından, bazı ilişkilere ve yükümlülüklere diğerlerine göre odaklanmak zor olabilir. Altmışlık, sizi neşe ve hırsla dolduran profesyonel anlaşmalara ve ortaklıklara odaklanmanız gerekebileceğini gösteriyor!


Oğlak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, yapılacaklar listenizde ilk sırada ne gelir? 24 saat içinde yapmanız gereken her şeyle başınız dönüyor olabilir. Yapılacaklar listenizde ilerlemenin endişesine kapılmak yerine, en önemli sorumlulukları ortadan kaldırmak için İkizler’deki son çeyreği kullanın. Mars İkizler’de altmışlık, Kayron gerilemesi Koç’ta olduğundan, bugün iş-yaşam dengenizin sınırları etrafında çalışmak konusunda biraz emin olmayabilirsiniz. Ancak yapılması gerekenlere öncelik verirseniz, kesinlikle başarılmış hissedeceksiniz.


Kova Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutku projeleri bugün her şeyden önce geliyor Kova. İkizler burcundaki son çeyrek ay, tutku projelerinize son rötuşları yapmanız veya hayal ettiğiniz gibi asla gerçekleşmeyecek bazı fikirleri bırakmanız gerektiğini gösteriyor. İkizler’deki Mars’ın Koç’ta geri giden Kayron’u da sekstil yaptığı için zor olabilir. Tutku projelerinizi zorlayan kritik geri bildirimler alabilirsiniz, bu nedenle aynı fikirde olmadığınız tüm sert sözleri veya görüşleri geçmeniz gerekecek. Kimsenin geri bildiriminin de ilerlemenizi durdurmasına izin vermeyin!


Balık Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Topla, Balık! Son dördün ay üretkenliğinizi bulandıran dağınıklığı bırakmanız için sizi cesaretlendirdiğinden, şimdi çalışma ortamınızı ve alanınızı aktif olarak düzenlemenin zamanıdır. Eşyalardan kurtulmak, alanınızı boşaltmanıza yardımcı olabilir ve ileride ihtiyaç duyacağınız daha önemli malzemelere yer açmanıza olanak tanır. Ancak, İkizler’de Mars’ın Koç’ta geri giden Kayron’a altmışlık olmasıyla, dağınıklığı ortadan kaldırmak zor olabilir. Bazı öğelere veya kaynaklara özellikle bağlı olabilirsiniz. Biraz organize olabilmeniz için çalışma alanınızda her şeyi bir “ev” bulmaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.