Günlük İş Burç Yorumları 16 Eylül 2022

16 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yoğun bir güne hazırlanın Koç! Başak’taki Venüs, İkizler’deki Mars’la kare açı yaptığında, olası iletişimsel gerilimi veya yanlış iletişimde manevra yapmaya çalışın. İş arkadaşlarınızla çatışmaktan kaçınmak için konuşmadan önce düşünmek en iyisi olabilir. Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün geri gidişine de karşı olduğu için, bazı gizli iş düşmanlarının ortaya çıktığını görebilirsiniz. Özellikle bir konuda yardımcı olmaya çalışırsanız veya geri bildirimde bulunursanız, iş arkadaşlarınızdan bazıları gerçek yüzlerini gösterebilir. Size nasıl davrandıklarını veya gördüklerini sadece kendi taraflarında kendilerini yansıtma olduğunu unutmayın.


Boğa Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı beyin fırtınası senin reçelin, Boğa. Başak’taki Venüs, burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yaptığından, çalışma alanınızda kendinizi ifade etme konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Tutku projelerinizi, fikirlerinizi ve yeteneklerinizi profesyonel kaderinizin bir parçası olarak kabul edin. Bunlar sizi bir profesyonel olarak tanımladığı için becerilerinizle tanınmanız gerekiyor. Ancak, Venüs de İkizler’de Mars ile kare açı yapacağı için herkes sizin vizyonunuzu göremeyecek. İşinizin değerinden emin olun, gerisi yerine oturacaktır.


İkizler Burcu

16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zor bir iş günü olabilir, İkizler. Başak burcundaki Venüs burcunuzdaki Mars ile kare açı yaptığından işinize sızan bazı özel meseleleriniz veya sorunlarınız olabilir. Kişisel yaşamınızda ilgilenmeniz gereken şeyler olduğunu bildiğinizde, cesur ve profesyonel bir yüz takınmak yorucu olabilir. Mümkünse, açmayı denemelisiniz. Süpervizörünüzle kişisel bir gün geçirmek, hatta özel taahhütlerinizi görmek için erken ayrılmak hakkında konuşun. Olabilecek en kötü şey “Hayır” denmesidir.


Yengeç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dallan, Kanser! Başak burcundaki Venüs, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, saygın bir meslektaşınız veya profesyonel birlik ile bir sohbet başlatma konusunda emin olmayabilirsiniz. Ama bu kare sırasında kafanıza takmayın. Bunun yerine, Venüs ile Boğa’daki Kuzey Düğümü arasındaki üçgenin keyfini çıkarabilmeniz için karenin sizi konfor bölgenizden dışarı itmesine izin verin. Bugün çevrimiçi ve çevrimdışı ağ kurma kaderiniz var, ancak herhangi bir analiz felci veya olumsuz kendi kendine konuşmanın daha büyük profesyonel topluluğunuzu genişletme yoluna girmesine izin veremezsiniz.


Aslan Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Leo? Başak burcundaki güneş Balık burcundaki geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiği için mesleğinizde ihtiyacınız olan veya istediğiniz şeyler karşınıza çıkabilir. Bu muhalefet bazı gri alanları tanımlamayı ima edebileceğinden, yatırımlar ve borçlar gibi finansal taahhütlerinizin ayrıntılarını iki kez kontrol etmeniz gerekebilir. Bazı sırlar gün ışığına çıkabileceğinden veya bir vahiy olabileceğinden, değer verdiğiniz şeylere meydan okuyabilir. Kaynaklarınızla editoryal bir zihniyet sürdürdüğünüz sürece, güç ve otorite duygunuz rafine olma fırsatına sahiptir.


Başak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Onlarla çalışmayı seviyor musun, Başak? Burcunuzdaki güneş Neptün geri hareketine karşı çıktığında nasıl hissettiğinizi ve başkalarıyla nasıl çalıştığınızı anladığınız için daha öz-yansıtıcı bir gün geçirebilirsiniz. Muhalefet, çalışma ilişkileriniz ve taahhütleriniz hakkında artan bir farkındalık sahibi olduğunuzu öne sürüyor. Burcunuzdaki Venüs, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, bazı taahhütlerinizin profesyonel gerginliğe neden olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm profesyonel düzenlemeleriniz ve ortaklıklarınız kariyer yolunuzu sürdürmeyecek. Kariyer yolunuzun bir parçası olarak kimin ve neyin daha fazla gelişmeye değer olduğunu belirleyin.


Terazi Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir tutum kontrolünün zamanı geldi, Terazi. Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, nasıl konuşacağınızı ve işi nasıl göreceğinizi ayarlamanız gerekebilir. Biraz kargaşa var, ancak bu engellerle nasıl başa çıkacağınız size kalmış. Çiğneyebileceğinden daha fazlasını ısırabilir ve sonra stresten parçalanabilirsin. Ancak, kendi stres seviyeniz için bazı iş sınırları belirlemeniz sizin yararınıza olacaktır. Bunun yanı sıra, hangi işyeri ilişkilerinin olumlu ve olumsuz olduğuna dair daha net bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.


Akrep Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni taahhütlere ve iş ilişkilerine açık olun, Akrep. Başak burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığından, profesyonel ağınızdaki biri kariyerinizde daha önemli bir ortaklık olmak istiyor. Kendinizi çevrimiçi ve çevrimdışı ağ oluşturma fırsatlarına sokmanın zamanı gelmiş olabilir. Açık fikirli olmak, doğru profesyonel ilişkiyi cezbedecektir, çünkü sizinle daha tutarlı bir şekilde çalışmaya başladıkları ilk fırsatta atlayacak harika meslektaşlar vardır. Profesyonel kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olduğu için yolunuza çıkan her fırsatı kabul edin!


Yay Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne elde etmek istiyorsun, Yay? Başak burcundaki güneş Balık burcundaki geri giden Neptün’e karşı olduğu için kariyer odaklı olabilirsiniz. Kişisel hırslar üzerinde çalışmak ya da evinize yönelmek istemediğinizden değil. Ancak dikkatiniz statünüz, başarılarınız ve profesyonel mirasınız üzerindedir. Dolayısıyla muhalefet, iş-yaşam dengenizi gündeme getirebilir. Evet, mesleki başarılarınıza odaklanmanız önemlidir. Bununla birlikte, bazı özel meselelerinize de eğilebilmek için vites değiştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel yolculuğuna olan bağlılığın biraz ayarlama gerektirebilir. Her zamanki iş akışınız ve programınız, Başak’taki Venüs’ün İkizler’deki Mars’la kare açı yaptığı taahhütlerinizden etkilenir. Bazıları için bu, başkalarıyla farklı zaman dilimlerinde, kültürlerde, dillerde veya ülkelerde çalışmak anlamına gelebilir. Diğerleri için, meydan, kariyer yolunuz hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatları için çok fazla işten ödün vermeden eğitim deneyimlerine uyum sağlama stresini gündeme getirebilir. İş yerindekilerle ve taahhütlerinizle ilgili olanlarla konuşurken bugün programınızla oynayın.


Kova Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleriniz konusunda kendinize karşı dürüst olun, Kova. Başak burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün geri gidişine karşı olduğu için bazı bütçeleme hataları veya sorunları ortaya çıkabilir. Bütçeniz veya hedefleriniz düşündüğünüz kadar sıkı değil. Muhalefet, özellikle bazı borçları kapattıysanız veya ortak kaynaklarınızla ilgili sorunlarınız varsa, finansal olarak sorumlu olduğunuzu ima eder. Geri giden Neptün, nerede yanlış yapmış olabileceğinizi ortaya çıkardığından, bu stres faktörlerinin bir kısmı sizin üzerinizde. Neyse ki, muhalefetin editoryal akışı gerektiği gibi ayarlamanıza yardımcı olabilir.


Balık Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Birlikte çalıştığın kişiyi seviyor musun, Balık? Başak burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, profesyonel taahhütler başka bir yanınızı ortaya çıkarabilir. Kiminle veya neyle uğraştığınıza bağlı olarak, bunun profesyonel tavrınızı ne kadar değiştirdiğine şaşırabilirsiniz. Bir profesyonel olarak kimliğiniz, etrafınızdaki iş ilişkilerinin türüne ve sorumluluk olarak üstlenmeyi seçtiğiniz şeye göre öznel olabilir. İyi ya da kötü, kendiniz hakkında daha net bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Gerektiği gibi ayarlayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.