Günlük İş Burç Yorumları 15 Eylül 2022

15 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tembel bir gün olacak çünkü ay elbette sizi ay durgunluğundan çekecek başka önemli bir yönü yok. Koç, senin gibi proaktif bir burç bile olsa bir noktada sakinleşmen gerekecek. Kendinizi fazla zorlamadan sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmek için rahat bir yapılacaklar listesi oluşturmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi veya dayanıklılığınızı zorlamamaya çalışın çünkü ay tutulması fazladan bir “güç” sağlamayacaktır. seni oraya götürmek için. Ay İkizler’e girdiğinde daha sosyal ve iletişimsel hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, sakinleşmek için iki kez söylemene gerek yok! Ay istasyonları elbette tüm gün boş olduğundan, enerjinizin normalden daha düşük olduğunu görebilirsiniz. Tipik olarak, hızlı tempolu veya aşırı iddialı bir burç değilsiniz. Bu nedenle, bu ay durgunluğu nedeniyle iş yerinde daha rahat hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay sonunda zihinsel İkizler’e girecek ve bu, finansal meselelerinizde çeşitli bakış açıları veya yollar düşündüğünüzde iç dişlilerinizi döndürmeye başlayacak. İkizler burcundaki ay, farklı fırsatlara karşı daha esnek olmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş yerinde daha içe dönükseniz şaşırmayın İkizler. Genellikle, iş arkadaşlarınızla dolaşmaktan hoşlanan, geveze, konuşkan bir burçsunuz. Ama ay elbette bütün gün boştur, bu yüzden normalden daha sessiz olabilirsiniz. Ay, bugün daha sonra burcunuza girmeden önce sosyal pilinizi yeniden şarj etme şansı verebileceğinden, iyileşmek için bu ay tutulmasını kullanın. Ay burcunuzda parladığında, tekrar kendiniz gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda sizi biraz bilinçli yapabilir, bu nedenle içsel güveninize dokunun!


Başak Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tabi ki boşluğa karşı çalışmaya gerek yok Ay Başak. Genellikle, meşgul olmak için devam eden birkaç göreve sahip olmayı seven burç sizsiniz. Ancak ay durgunluğu sizi bunun yerine sakinleşmeye teşvik ediyor. Herkesin biraz dinlenmeye ihtiyacı var – siz de dahil! Elbette bu boşluğu, yeniden şarj olmak için sorumluluklarınızdan geri adım atmak için mükemmel bir zaman olarak düşünün. Endişelenmeyin, ay bugün İkizler burcuna girdiğinde kariyer yolunuzdaki çeşitli yolları veya fırsatları ilerletmek için bolca zamanınız olacak.


Terazi Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sakin ol, Terazi. Son birkaç gün, özellikle bu tür taahhütlerde ne kadar kontrol veya yetkiye sahip olduğunuzu düşündüğünüzde, mali açıdan etkili olabilir. Bu finansal düzenlemeleri daha fazla takip etmek yerine, ay istasyonlarının bugün elbette geçersiz olmasıyla ortaya çıkanları gözden geçirmenin zamanı geldi. Öğrendiklerinizi veya üzerinde hareket ettiğiniz şeyleri düşünmek için ay durgunluğunu kullanmalısınız. Daha sonra ay İkizler burcuna girdiğinde profesyonel fırsatlarınız konusunda daha heyecanlı hissedeceksiniz. Size yeni bir olasılıklar dünyasının açıldığını hissedeceksiniz!


Akrep Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akışa bırak, Akrep. Son birkaç gün içinde ağ kurduktan ve profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirdikten sonra ilerlemenizi yavaşlatmanız gerekebilir. Ay elbette bugün boyunca geçersiz olacağından sosyal meyillinizi yeniden doldurmanın zamanı geldi. Ay durgunluğu, rahat bir enerji duygusu anlamına gelir, bu nedenle profesyonel düzenlemeleriniz konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Ay zihinsel İkizler’e girdiğinde her bir kişiyi, bağlılığı ve daha fazlasını psikolojik olarak analiz etmek için bolca zaman olacak. Ama şimdilik, zihninizi susturun ve yavaş tempolu Ay’ın tadını çıkarın.


Yay Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne üzerinde çalıştığını değerlendirmek için bir adım geri at, Yay. Özellikle bir projeyi veya görevi tamamlamaya kararlıysanız, son birkaç gündür meşgul olabilirsiniz. Ama ay elbette artık yok, bu da momentumunuzun düşebileceği sonucunu çıkarıyor. Üretken olmaya çalışarak bununla savaşmak yerine, kendinize daha rahat bir iş günü verin. Ay karşı burcunuz olan İkizler’e girdiğinde odaklanacak çok şey olacak! Ay İkizler burcuna geçtiğinde, kendinizi birden fazla iş taahhüdünde bulunurken bulacaksınız.


Oğlak Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı bir bloğa çarpmayı bekleyin, Oğlak. Ay elbette bugün boş olduğu için, her zamankinden daha az ilham hissedebilirsiniz. Ay durgunluğu, denediğiniz her şeyden hoşlanmamanıza neden olabileceğinden, işe aksesuar takmak veya giyinmek zor olabilir. İşinize özel dokunuşlarınızı eklemek o kadar kolay gelmeyebilir çünkü sorumluluklarınızı yerine getirmek için heyecan duymayabilirsiniz. Neyse ki, ay bugün daha sonra meraklı İkizler’e girdiğinde bu ay durgunluğundan çıkacaksınız.


Kova Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, ay bugün tabii ki bir boşluk durumuna girerken özellikle kayıtsız olabilirsiniz. Kişisel projeler üzerinde çalışmak veya çalışma alanınızı düzenlemek yerine bir oyun planı oluşturmayı düşünmelisiniz. Profesyonel ve özel alanlarınızda başarmak istediğiniz her şeyin bir yapılacaklar listesini yapmak için ay durgunluğunu kullanın. Organize olmak, hedeflerinizin bir sonraki aşamasında başarılı olmayı planlamanıza yardımcı olabilir. Ay, iş gününün ilerleyen saatlerinde zihinsel İkizler’e girdiğinde, yaratıcılığınız kesinlikle göklere fırlayacak.


Balık Burcu

15 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gündür ne konuştunuz, Balık? Ay istasyonları elbette geçersiz olduğundan, şimdi son konuşmalarınız, etkileşimleriniz, geri bildirimleriniz ve daha fazlasını yansıtmanın zamanı geldi. Geriye düşmek için bir kağıt iziniz varsa, o zaman ne getirildiğini düşünmelisiniz. Notlar, e-postalar, mesajlar ve daha fazlası, profesyonel alışverişlerinizden ne almanız gerektiğine dair mantıklı bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir. Devam eden projelerinize bile yardımcı olabilir! Ay zihinsel İkizler’e girdiğinde bile biraz içe dönük kalırsanız şaşırmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.