Günlük İş Burç Yorumları 12 Eylül 2022

12 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 12 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İyileşmeye odaklan, Koç. Burcunuzdaki ay, burcunuzda geri giden Kayron ile kavuşum yaparken şaşırtıcı derecede hassas hissedebilirsiniz. Ham ve savunmasız, kendinizi profesyonel bir ortamda güvenle sunmak zor olabilir. Bağlantı sırasında herkesin bir profesyonel olarak mücadelelerinizi veya zayıf noktalarınızı bildiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi aşağı çekmek kolay olsa da, bu birleşimi kendinizi aktif olarak iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Kendinize neden yeteneklerinizden şüphe ettiğinizi ve bir profesyonel olarak daha özgüvenli hissetmek için neler yapabileceğinizi sorun.


Boğa Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihniyetinize odaklanın, Boğa. Koç altmışlıklarında Ay Kova’da geri giden Satürn olarak algınız ve iç monologunuz kariyer yolunuzda önemli bir rol oynayabilir. Kariyerinize karşı olumlu, iddialı bir yaklaşımın öfkeli, agresif bir yaklaşımdan ne kadar farklı olduğunu düşünün. Profesyonel olarak benzersiz ve saygın olma arayışınızda hangi yaklaşım size daha iyi hizmet ediyor? Hak ettiğiniz kariyer yolunu inşa edebilmeniz için altta yatan hayal kırıklıklarını veya stres faktörlerini bırakma zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Bugün öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin!


İkizler Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçiyor musun? Koç burcundaki ay, Koç burcundaki geri giden Kayron ile kavuşum yaptığında, profesyonel isteklerinize ve ağ oluşturma fırsatlarına nasıl yanıt verdiğinizi düşünün. Kavuşma, geçmişteki acıları ve başarısızlıkları beraberinde getirebileceğinden, sizin için ağrılı bir nokta olabilir. Bununla birlikte, eski hataları tekrarlamamak için bir yansıtma yolu olarak bağlacı kullanabilirsiniz. Rekoru düzeltmek için anlaşmazlık yaşamış olabileceğiniz diğer profesyonellere bile ulaşabilirsiniz.


Yengeç Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda kendini güvende hissediyor musun, Yengeç? Koç burcundaki ay, Koç burcundaki geri giden Kayron ile kavuşum yaptığından mirasınız, başarılarınız veya itibarınızla ilgili bir şeyler sizin için acı verici bir nokta olabilir. Bağlantı, profesyonel mirasınızda geçmişteki başarısızlıkları veya çıkmazları gündeme getirebilir. Hatta profesyonel itibarınızı zedeleyebilecek bazı yönleri ele alabilir. Durum buysa, kendinizi bir profesyonel olarak öne çıkarmak için bu birleşimi kullanmaya odaklanmanız gerekir. Ay aynı zamanda Kova’da geri giden Satürn’ü de altmışlık açı yaptığından, içsel otoritenizden faydalanmalısınız.


Aslan Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlişkilerin nereye gidebilir, Leo? İdeal olarak, profesyonel bağlarınızın, taahhütlerinizin veya düzenlemelerinizin gidişatı hakkında net bir bakış açısına sahip olmalısınız. Bununla birlikte, Koç’taki ayın Kova’da geri giden Satürn’e altmışlık bir açı oluşturmasıyla ilerlemeden önce biraz düzenleme yapmanız gerekebilir. Tipik olarak, büyük bir değişim hayranı değilsiniz. Ancak bu altmışlık, yeni yollar keşfedebilmeniz için profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirme konusunda biraz daha açık fikirli olmanızı teşvik edebilir. Esneklik, profesyonel yolculuğunuzdaki taahhütleri yerine getirmenin anahtarıdır!


Başak Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü kullan Başak. Koç burcundaki ay, Koç burcundaki geri giden Kayron ile kavuşum yaptığı için biraz ağrınız olabilir. Birleşim finansal engeller, engeller ve başarısızlıklar getirir. Özellikle banka gibi başka bir tarafla çalışıyorsanız, finansal kısıtlamalarınızda kendinizi göstermekte zorlanıyorsanız, güç kaybı hissedebilirsiniz. Kontrol edemeyebileceğiniz şeyler hakkında aşırı sinirlenmek yerine, harekete geçmek için bu birleşimi kullanmalısınız. Kendinizi finansal açıdan hırslı ve ulaşılması gereken hedeflere sahip bir birey olarak kabul etmek bir fark yaratabilir.


Terazi Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Eski ilişki yaraları yeniden su yüzüne çıkabilir Terazi. Koç burcundaki savaşan ay, Koç burcundaki duygusal Kayron ile kavuşum yaptığından, profesyonel taahhütlerinizi ve ortaklıklarınızı ele alırken dikkatli olunmalıdır. Kavuşma biraz ay ağrısına neden olduğu için şaşırtıcı derecede hassas hissetmeyi bekleyin. Parmakla işaret etmek veya çatışmaya girmek yerine, bu enerjiyi çalışma ilişkilerinizi iyileştirmek için kullanabilirsiniz. Savaşacaksanız, bunun üretken, yapıcı ve amaçlı olduğundan emin olun. Yaptığınız veya söylediğiniz şey için “özür dilerim” deyin. Profesyonel taahhütleriniz üzerinde ne kadar çok çalışırsanız, uzun vadede o kadar iyi olur.


Akrep Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İdeal iş-yaşam dengenize nasıl ulaşabilirsiniz, Akrep? Koç’ta savaşan ay olarak, Kova’da geri giden Satürn’ün sekstillerinde ortaya çıkan bazı sorunları fark edebilirsiniz. Mücadeleci ay enerjisi, iş yerinde engellerinizi aşmanıza yardımcı olabilecek bir ivme duygusu getirebilir. Bununla birlikte, geri giden Satürn ile altmışlık, ne kadar üstlendiğinizi ve rutininize nasıl devam ettiğinizi yeniden gözden geçirme zamanının geldiğini gösterir. Sosyal hayatınızın tadını çıkarmak için zaman ayırmak önemlidir, bu nedenle iş-yaşam dengenizi yenilemek için bu altmışlığı kullanın.


Yay Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel kalbine yakın ve sevgili ne tutuyorsun, Yay? Koç burcundaki ay, Koç burcundaki geri giden Kayron ile kavuşum yaptığında tutku projeleri son derece önemlidir. Bununla birlikte, bağlantı, yeteneklerinizin, becerilerinizin ve fikirlerinizin yanında dururken, özellikle hassas ve hatta incinmiş hissetmeyi ima eder. Herkes vizyonunuzu görmeyecek veya masaya getirdiğiniz şeyi takdir etmeyecek. Ancak bu, başkalarının iki sentinin üzerinde çalıştığınız şeyin değerini düşürmesine izin vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Tutku projelerinizin başarısı konusunda pozitif olun!


Oğlak Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, imkanların dahilinde nasıl yaşayabilirsin ama yine de hayatından zevk alabilirsin? Kova burcunda geri giden Koç altmışlık Satürn’deki enerjik ay ile birlikte, bir değişim zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Vakfınıza, kutsal mekanlarınıza ve evinize yatırım yapmak konusunda özellikle tutkulu hissedebilirsiniz. Ancak, potansiyel harcamalarınızı veya finansal hedeflerinizi hesaba katmak için bütçenizin revize edilmesi gerekecektir. Altmışlık revizyon anlamına geldiğinden, bu enerjiyi bazı alanlarda finansal görünümünüzü diğer fırsatlara yeniden odaklamak için ölçeklendirmek için kullanabilirsiniz. Neyin işe yaradığını görmek için bütçenizle oynayın!


Kova Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kişisel algılama, Kova. Koç’taki ay, Koç’ta geri giden Kayron’la kavuşum yaptığından, mücadeleci, doğrudan bir ay enerjisi ortaya çıkarırken bunu söylemek yapmaktan daha kolay olabilir. Bu savaşan birliktelik sırasında iş arkadaşlarınızın size ve hatta sizin hakkınızda söylediklerine şaşırtıcı derecede duyarlı olabilirsiniz. Kavuşma, karşılık verme ve duyguları incitme olasılığını harekete geçirebilse de, bunun yerine neden için duraklamak isteyebilirsiniz. Gerekirse kendinizi savunun, ancak size profesyonel geri bildirim verilirse aşırı savunmacı olmaya çalışmayın.


Balık Burcu

12 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri biraz canınızı yakabilir, Balık. Koç burcundaki ay Koç burcundaki geri giden Kayron ile kavuşum yaptığında banka hesabınızdaki acıyı hissediyor olabilirsiniz. Kavşak oluşurken, bütçeniz, finansal hedefleriniz ve para çukurlarınız konusunda özellikle hassas hissedebilirsiniz. Bu olumsuz duyguların bir kısmını gidermek için daha fazla para harcamaya çalışabileceğiniz için cebinizde bir delik açılabilir. Herhangi bir şey olursa, bugün mali durumunuzu yeniden odaklamak için bu birleşimi kullanmak için bir adım geri atmalısınız. Mali açıdan agresif bir duruma düşmek yerine toparlayabileceğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.