Günlük Burç Yorumları 30 Eylül 2022

30 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Yay burcunun parıldayan Jüpiter ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, ruhsal rehberlik ve büyük tecelliler bu sabah sizi bulabilir. Şu anda sizi bulan parlak fikirleri belgelemek için bir dakikanızı ayırın ve görmüş olabileceğiniz ilginç rüyaları not ettiğinizden emin olun. Bu tatlı hisler, Luna Terazi güneşine bir öpücük üflediğinde aşk hayatınıza taşınacak ve flört etmek ve başkalarıyla felsefi düzeyde bağlantı kurmak için iyi bir zaman olacak. Gün sona ermeden ve ay Chiron’a açı vermeden önce şifaya biraz zaman ve enerji ayırmayı planlayın.


Boğa Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah kendinizi huzurlu hissederek uyanmalısınız, çünkü Yay burcu ve Jüpiter, erken saatlerde size duygusal salıverme ve şifa getirmek için işbirliği yapıyor. Luna, Terazi güneşine bir öpücük üflediğinde iyi hisler akmaya devam edecek ve sağlıklı yaşam için yer açmak için sağlıksız davranışların ötesine geçmenize yardımcı olacak. Ay, Kayron’a destekleyici bir açı oluşturduğunda, rahatlatıcı bir ortam alanı dolduracak ve kalbinizi ve zihninizi şefkatli bir yerden ayırmaya teşvik edecek, böylece en çok ihtiyacınız olan yerde kapanışı bulabileceksiniz.


İkizler Burcu

30 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yay burcu geniş Jüpiter’e bir öpücük üflerken, popülariteniz bir gecede çarpıcı biçimde artacak. Yeni sosyal medya takipçileri ve dolu bir gelen kutusuyla uyanırsanız şaşırmayın, çünkü insanlar bağlantı kurma havasında olacaktır. Neyse ki, Luna ve Terazi güneşi arasındaki yararlı bir açı, egonuz dikkat çekeceği ve ruhunuz oynamak isteyeceği için bu tür etkileşimlere ayak uydurmak için size güç verecektir. Dalış ilhamı, bu gece, ay Chiron ile aynı hizaya geldiğinde sizi biraz sanat terapisine dalmak için iyi bir zaman haline getirebilir.


Yengeç Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün alanınızı toplamayı ve bir ev kutsaması gerçekleştirmeyi düşünün, Yay burcu Terazi güneşi ile bağlantı kurarken. Bu kozmik iklim, ev işlerinizi düzene sokmanızı ve ev işlerinizi üstlenmenizi ve sihirli bakım yapmanızı isteyecektir. Duman temizleme, koruma kavanozları ve düşme unsurlarını meskeninize getirmek, bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak ve mekanınızın huzurunu geri kazanmanıza izin verecektir. Sağlığınıza odaklanmak için telefonunuzla sınırlar belirlemeyi düşünün ve bu gece ilerleyen saatlerde ay Chiron’a dönüştüğünde şarj edin.


Aslan Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yay burcunun Terazi güneşi ile birleştiği bugün izleyicilerinizi büyüleyeceksiniz. Bu kozmik iklim, auranıza topraklanmış bir karizma getirecek ve saatler geçtikçe size ışıldama şansı verecek. Bununla birlikte, insanlar doğal olarak sizin enerjinize çekileceklerinden makul sınırlar koymaya dikkat etmelisiniz, bu da bir enerji vampirine takılıp kalırsanız yorucu olabilir. Yıldızlar, bu gece Luna Chiron’a bir öpücük üflediğinde, ruhsal veya meditatif uygulamalarınıza öncelik vermenizi isteyecek ve eğer aradığınızda rehberlik ve şifa bulmanıza yardımcı olacak.


Başak Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Yay burcunun Terazi güneşi ile tatlı bir açı paylaştığı için bugün kalbiniz iyimser bir yerde olacak. Doğayla bağlantı kurmak ve sizi çevreleyen sihri kabul etmek, sizi neşe ve sevgiye açarak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Sevdiklerinizi beslemek aynı zamanda bir memnuniyet duygusu da getirecek, arkadaşlarınız için yemek pişirmek, şefkatli mesajlar göndermek ve en yakınlarınıza ve sevdiklerinize onları takdir ettiğinizi göstermek için harika bir zaman haline getirecektir. Ay bu gece Chiron’a bir öpücük üflediğinde bağlarınız yoğunlaşacak ve size ruh seviyesinde bağlantı kurma şansı verecek.


Terazi Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunun güneşle birleşmesiyle bugün karşılaşacağınız insanlar üzerinde sözlerinizin anlamlı bir etkisi olacak. Gülümsemeniz ve nezaketiniz oldukça bulaşıcı olacağından, parlak eğiliminizin hemen şimdi ortaya çıkmasına izin verin. Saatler ilerledikçe hayal kurmak için kendinize izin verin, ancak sizi bulan özellikle parlak fikirleri not aldığınızdan emin olun. Bu gece Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek, ilerlemenin yollarını bulurken affetmeyi kucaklamanız için sizi cesaretlendirdiğinde, romantik geçmişinizdeki veya şimdiki zamanınızdaki yaraları iyileştirme fırsatı ortaya çıkacak.


Akrep Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Doğayla olan bağlantınız bu sabah, Yay burcunun Terazi güneşine bir öpücük üflerken, tatlı Akrep, derin ve ruhsal hissedecek. Bu kozmik iklim, şehvetli yönünüzü vurgulayacak ve aromaterapi, ses banyoları ve harika açık havada şifa bulmanın tam zamanı olacak. Saatler ilerledikçe hem para kazanma hem de harcama yeteneğinizi artıran cömert bir unsur da devreye girecek. Luna, şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı kurduğunda, gün sona ermeden önce sağlığınızı ve zindeliğinizi beslemeye biraz zaman ayırmayı planlayın.


Yay Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Terazi güneşi ile tatlı bir bağlantı kurarken burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ederken, sevgili Okçu, bugün topluluğunuz içinde bir prestij yeri elde etme fırsatına sahip olacaksınız. Bu enerji, sosyal çevrenizi arkadaşça bir “merhaba” ve belki de biraz küçük bir konuşma ile besleyerek, bağlantılarınıza ulaşma zamanının geldiğine dair kozmik bir işaret görevi görecektir. Bu gece Luna, şifalı asteroid Chiron’a bir öpücük göndererek, etrafınızı en sadık ve destekleyici arkadaşlarınızla sarmak için iyi bir zaman haline getirdiğinde, eğlence havasında olacaksınız.


Oğlak Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi Yay burcu, bugün Terazi güneşi ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor ve sınırları uygulamak ve başkalarının ruhunuzu görmesine izin vermek arasında sağlıklı bir denge bulmanıza yardımcı oluyor. Bu kozmik akımlarda gezinmek söz konusu olduğunda sezginizi kullanın. Kendini güvende hissettiğinde aç ve ortam doğru değilse mesafeni koru. Gün gelişmeye devam ettikçe iyimserliğiniz artacak ve son zamanlarda ruhunuzu rahatsız etmiş olabilecek olumsuz düşünce kalıplarından kurtulmanıza yardımcı olacak. Bu gece sevdiğiniz insanlarla, alanınız ve onu dolduran insanlar için minnettar hissederek evde biraz zaman geçirmeyi planlayın.


Kova Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yay burcunun Terazi güneşi ile birleştiği bugün, evren destekleyici ve pozitif insanları yolunuza yerleştirmek için çaba gösterecek. Bu titreşimler, çekildiğinizi hissettiğiniz herhangi bir tanıdıkla bağ kurmak için mükemmeldir, bu nedenle yeni bir arkadaşlık geliştirmeyi umuyorsanız mutlaka ulaşın. Neyse ki, popülariteniz şu anda yükselecek ve insanlar etkileşime girmeye istekli olacak. Luna, Chiron’a bir öpücük üflediğinde, zihniniz felsefi bilgi ve yeni anlamlar isteyecek ve bu, manevi bir uygulama veya özel ilgi ile yeniden bağlantı kurmak için iyi bir zaman olacaktır.


Balık Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Yay burcunun Terazi güneşi ile birleştiği bugün profesyonel kapıların geçmesi için gözlerinizi dört açın. Bu kozmik iklim, hak ettiğiniz şey için garip hissetmeden veya aşırı talepte bulunmadan, iş konularında kendinizi savunma fırsatı verecektir. Bu titreşimler, kişisel yatırımlarınıza da destek sağlayabilir, ancak herhangi bir büyük finansal hamleyi yapmadan önce araştırma konusunda dikkatli olmalısınız. Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek kendinizi şımartmanızı teşvik ederken, yıldızlar bu gece daha sonra yaptığınız tüm sıkı işler için kendinizi ödüllendirmenize izin verecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.