Günlük Burç Yorumları 28 Eylül 2022

28 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah Akrep ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ediyor, sevgili Koç, ilişkilerinize yatırım yapmanız için size ilham veriyor. Bununla birlikte, bu parlak yerleşimle gelen sadakat, müttefiklerinizi akıllıca seçmenizi, art niyetleri veya kıskançlık eğilimleri olabilecek herkesten kaçınmanızı gerektirecektir. Öğleden sonra Luna, Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, yolunuza birkaç çatışma veya engel çıkarabilecek güç mücadelelerine dikkat edin. Ay, Chiron ile dengesiz bir bağlantı paylaştığında, yoldaki acılar veya sırlar yeniden su yüzüne çıkabilir ve bu da kendinizi desteklemenin yollarını bulmanızı önemli hale getirir.


Boğa Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün, Akrep ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe seyahat ederken, iyimserlik ve umut duygusuyla yürümek için kendinize izin verin. Bu titreşimler, yıldızlar duygusal tatmini başlatmak üzere hizalanırken, daha derin bir bağlantı kurmayı umduğunuz rüyalara veya insanlara yeniden bağlanmak için mükemmeldir. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz gerginleşebilir. Bununla birlikte, geçmişinizi kabul etmek ve eski eylemlerin sorumluluğunu almak, sizi bulan herhangi bir rahatsızlıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Satürn arasında devam eden bir bağlantı, evren sizi desteklemek ve öğretmek için yollar ararken, sevgili İkizler, ruhsal yaşamınıza daha fazla yapı getirmeniz için size ilham verecektir. Bu arada, Akrep ayı sizi organize ve verimli bir üst boşluğa sokacak ve mistik ve gerçek dünya hedeflerinizden uzaklaşmak için harika bir zaman olacak. Ne yazık ki, kendinizden şüphe etmek veya geçmişten gelen hataları yeniden yaşamak, öğleden sonra daha sonra eğiliminizde bocalamanıza neden olabilir, bu da biraz desteğe ihtiyacınız olduğunda daha yüksek gücünüzle bağlantı kurmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirir.


Yengeç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı güneş beşinci evinizden geçerken, sizi özgünlüğü kucaklamaya davet ederken, bugün geleneklere meydan okumanıza neden olsa bile, sevgili Yengeç burcunuza kimsenin güveninizi veya benlik duygunuzu kırmasına izin vermeyin. Ne yazık ki, Luna ve Kuzey Düğümü arasındaki sert bir bağlantı öğleden sonra büyümenizin önüne geçebilir ve sizi yeni bağlantılardan uzaklaştırmakla tehdit edebilir. Temel düzeyde kim olduğunuza sadık olun, ancak ilgi alanları ve idealleri sizinkiyle tam olarak uyuşmadığı için diğer insanlardan uzaklaşmamaya çalışın.


Aslan Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Ay Akrep ve dördüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, kendinizi daha duyarlı ve evinizin rahatlığına çekilmiş hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi, yerel mutluluğu kucaklarken sessiz kalmak için mükemmel bir bahane sağlar, bu yüzden kanepede oturmayı tercih ediyorsanız, planları iptal ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Ne yazık ki, Luna ve Kuzey Düğümü arasındaki sert karşıtlık, eğer diğerleri sizin sınırlarınıza saygı göstermiyorsa veya işten biraz erken çıkarsanız, sorunları çözebilir. Sorumluluklarınızdan kaçmamayı unutmayın, ancak öz bakımınıza ve duygusal sağlığınıza öncelik verdiğinizden emin olun.


Başak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay, Akrep ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, konuşmalarınız her zamankinden daha derin hissedilecek. Bu titreşimler, küçük konuşmaları gerçek konular lehine bırakmak için mükemmeldir, ancak kendi düşünce ve duygularınızla ne kadar şeffaf olduğunuzun farkında olmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, diğer taraftan hedeflerinize yönelik rehberlik ve yardım isterken gelecek için beyin fırtınası yapmak için iyi bir zaman olduğu için sezginizde bir artış yaşayabilirsiniz.


Terazi Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Mars ve Satürn arasında devam eden bir ittifak, bugün yapacağınız tüm hamlelere ekstra şans getirecek ve kendinizi ve fikirlerinizi ortaya koymanızı önemli kılacaktır. Neyse ki, Akrep ayı sizin üzerinde dengeleyici bir etkiye sahip olacak ve derin bir iç kuyudan güç çekmenize izin verecek. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, güç mücadelelerini veya çatışmayı tetiklemekle tehdit eden Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde, hava biraz dengesizleşebilir. Bu titreşimler aynı zamanda gelişme yeteneğinizi ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir, ancak bu ağır enerjinin sizi ezmesine izin vermemeye çalışın.


Akrep Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Mars ve Satürn gökyüzünde işbirliği yapmaya devam ederken, sevgili Akrep, duygusal düzeyde gelişmeniz istenecek. Bu titreşimler, eskimiş idealleri ve davranış kalıplarını bırakmak için mükemmeldir, bu da derin yollarla olgunlaşmanıza ve büyümenize izin verecektir. Bu arada ay, burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor, popülerliğinizi ve benlik duygunuzu yükseltiyor. Luna’nın Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiği öğleden sonra daha sonra, kader karşılaşmaları aşk hayatınızın yörüngesini değiştirebilir, ancak emin olmadığınız biriyle ciddi bir taahhütte bulunmadan önce dikkatli olmanız gerekir.


Yay Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Organize etme yeteneğinle kalbinin hayalini kurduğu şeyler arasındaki kopukluk, bugün bir çıkmaza girmene neden olabilir sevgili Archer, bu da hedeflerine ve onlara ulaşmak için nelere ihtiyacın olduğuna dürüstçe bakmanı önemli kılıyor. Ne yazık ki, ay bazı zehirli düşünce kalıplarını tetiklemekle tehdit eden Akrep’ten geçerken en iyimser kafa boşluğunda olmayabilirsiniz. Luna ve Kuzey Düğümü arasındaki bir karşıtlık, iyi tavsiyelerden kaçınmanıza neden olabilir, ancak diğerleri size rehberlik etmeye çalışırken sabırlı olmanız oldukça değerli olabilir.


Oğlak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, geleneğin sizi bugün en özgün benliğiniz olmaktan alıkoymasına izin vermeyin, yoksa kendiniz için engeller yaratabilirsiniz. Bununla birlikte, içinizdeki sanatçı çılgına dönmek istese bile, üzerinde çalıştığınız herhangi bir tutku projesine yapı getirmeniz de önemli olacaktır. Öğleden sonra Akrep ayı, Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, egonuzu zayıflatmakla tehdit ettiğinde, hava biraz sertleşebilir. Bu duygular, toksik etkileşimler tarafından güçlendirilebilir, bu nedenle sosyal etkileşimlerinizi sıkı bir şekilde tutmak isteyeceksiniz.


Kova Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Satürn Mars ve Uranüs ile bağlantı kurarken, bugün incinmiş duyguların veya üzüntünün kendinize olan güveninizin önüne geçmesine izin vermeyin. Bu kozmik iklim, benlik duygunuzu yükseltmeye yardımcı olabilir, ancak yalnızca kalbinizin barındırdığı herhangi bir acıyı kabul etmeye ve büyümeye istekliyseniz. Bu arada ay, Akrep üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve sizden profesyonel hedeflerinize ve kişisel sınırlarınıza odaklanmanızı istiyor. Bu enerjiyi kendinize karşı katı olmak için kullanın, yoksa daha parlak ve daha başarılı bir geleceğe yol açabilecek yeni fırsatları kaçırabilirsiniz.


Balık Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Satürn tutkulu Mars ve öngörülemeyen Uranüs ile bağlantı kurarken, ruhunuzun kontrolünü ele geçirmek bugün sizin için önemli bir konu olacak. Bu kozmik iklim sizden kalbinizin sesini dinlemenizi isteyecek, ancak kendinizi zarafetle ifade edemezseniz sorunlar doğabilir. Ayrıca, ruhunuzda ne olduğunu ifade etmeye gelince dikkatli olmak isteyebilirsiniz, aksi takdirde sırlarınız talihsiz şekillerde dolaşmaya başlayabilir. Neyse ki, Luna Akrep’teki yolculuğuna devam ederken evren sizin için kök salıyor olacak, ancak sezginizi takip etmek ve mantık alemlerinde çalışmak arasında sağlıklı bir denge kurmak isteyeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.