Günlük Burç Yorumları 26 Eylül 2022

26 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür ve Venüs’ün güçlendirici Plüton ile tatlı bağlantıları paylaştığı bugün, sıkı çalışma ve profesyonel adanmışlıkla hayatınızı dönüştürmek için motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, günlük görevlerinize ve rutinlerinize yeni bir neşe duygusu getirecek ve yaptığınız her şeyde mükemmel olmanıza yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, Luna şifalı asteroit Chiron ile yüz yüze geldiğinde, öğleden sonra hava biraz sertleşebilir, bu da öz bakım ile hedeflerinize yönelme arasında sağlıklı bir denge kurmanızı önemli hale getirir. Bu akşam gökyüzünde havadar bir trine belirdiğinde sosyalleşme veya romantizm için biraz zaman ayırmayı planlayın.


Boğa Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Merkür, Venüs ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, en özgün benliğinizi kucaklamak, bugün ruhsal düzeyde dönüştürücü ve şifalı hissedecek. Bu enerjiyi, meditasyon yapmakta olduğunuz herhangi bir kişisel değişiklikte ilerlemek için bir bahane olarak kullanın, çünkü evren bu değişimleri tam olarak destekleyecektir. Bununla birlikte, Luna bu öğleden sonra Chiron ile karşı karşıya geldiğinde güvensizliklere karşı tetikte olmak isteyeceksiniz, bu da kendinizden şüphe duymamanızı önemli kılıyor. Bu gece gökyüzünde büyük bir üçgen oluştuğunda, profesyonel yaşamınızda netlik bulmanıza yardımcı olacak iyi hisler akacak.


İkizler Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür ve Venüs’ün Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, bugün alanınıza yatırım yapmak ve alanınızı dönüştürmek için ilham hissedeceksiniz. Bu titreşimler, kalbinizi anlamlandırmanıza da yardımcı olabilir, bu yüzden derinlere inmekten korkmayın. Bu öğleden sonra güneş Jüpiter’le karşı karşıya geldiğinde sosyal hayatınız özellikle yoğun olacak, ancak duygusal veya zihinsel olarak tükenmiş hissetmeye başlarsanız insanlarla sınır koyma konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde gökyüzünde büyük bir üçgen oluşurken, evren tarafından desteklendiğini hissedeceksiniz, bu da maneviyatınızla bağlantı kurmak için iyi bir zaman.


Yengeç Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah senin için derin sohbetler ortaya çıkabilir ve aşk hayatının manzarasını değiştirebilir. Kalbinize mutluluk getirmek için daha büyük bir planın parçası olduklarından, şu anda sizin için meydana gelen değişikliklere yaslanın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Terazi ayı Chiron ile karşı karşıya geldiğinden ortam biraz gerginleşebilir. Bu kozmik arazide gezinmek için geçici olarak duygusal korumalar koymanız gerekebilir. Neyse ki, havadar bir grand trine bu akşam tezahür edecek ve sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir kargaşanın ortasında netlik ve huzur bulma şansı verecek.


Aslan Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Merkür ve Venüs’ün Plüton ile tatlı bağlantıları paylaştığı bugün, lüks arzunuzdan ödün vermeden akıllı finansal hamleler yapmak için ilham alacaksınız. Bu titreşimler ayrıca sizi, kafanızda asılı kalan borçları gözden geçirmeye ve bunları zamanında ödemenize yardımcı olacak bir plan oluşturmaya teşvik edecektir. Bu öğleden sonra Ay, Chiron ile karşı karşıya geldiğinde meditasyon ve iç gözlem için biraz zaman ayırın, yoksa kendi zihniniz tarafından boğulmuş hissetmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki, gökyüzündeki havadar bir büyük üçgen sayesinde, bu akşam olumlu bir eğilimi geri kazanma fırsatı oluşacak.


Başak Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Merkür ve Venüs’ün Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğu için yaratıcı veya tutkulu projelerinizi bugün tekrar ziyaret etmek ve düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu kozmik iklim size bir birey olarak gücünüze adım atma fırsatı vererek işinizi dönüştürmenize ve yükseltmenize yardımcı olacaktır. Topraklanmış kalmak, özellikle şehvetli tarafınızla bağlantı kurmak için zaman bulursanız, yeni ilham biçimlerinden yararlanmanıza yardımcı olabilir. Bu akşam Terazi ayı, Mars ve Satürn ile büyük bir üçgen açı oluşturduğunda ve sizden profesyonel hedeflerinize yönelik eylem odaklı ve organize bir yaklaşım sergilemenizi istediğinde iyi hisler akacak.


Terazi Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Merkür ve Venüs derin Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, evren sizden kendinize şefkat ve anlayış göstermenizi isteyecektir. Bu titreşimler derin bir seviyeye ulaşacak, ancak iç huzuru ve duygusal tatmin duygusu bulma fırsatınız olacak. Güneş Jüpiter’le karşı karşıya gelirken romantik hayatınızda büyük değişimler ortaya çıkabilir ve bu da kalbinizden geçenleri ifade etmek için iyi bir zaman olabilir. Evrende büyük bir üçgen oluştuğunda, hayallerinize ve hedeflerinize yapı, disiplin ve sağduyu getirmenize yardımcı olan iyi hisler akmaya devam edecek.


Akrep Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Merkür ve Venüs Plüton ile bağlantı kurarken, önemli konuşmalar sizin için yeni yolların kilidini açabilir. Bu enerjiyi, öngörülemeyen fırsatlar sunabileceğinden, sosyal ve profesyonel bağlantılarınızı beslemek için kullanın. Ne yazık ki, Terazi güneşi geniş Jüpiter ile karşı karşıya kaldığında, en önemli gündemlerinizde odaklanmanızı ve organize olmanızı önemli kılan, olasılıklar karşısında bunalmış olabilirsiniz. Düzensizlik, Luna ve Chiron arasındaki sert muhalefet nedeniyle güvensizlikleri de tetikleyebilir. Neyse ki, bu gece Luna, Mars ve Satürn ile büyük bir üçgen açı oluşturduğunda, gelişebilmeniz ve dönüşebilmeniz için kalbinize düzen getirmeniz için size ilham verdiğinde ortam hafifleyecek.


Yay Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür ve Venüs, bu sabah Pluto’yu güçlendirmekle tatlı bir bağlantı paylaşıyor, sevgili Archer, profesyonel ve finansal hedeflerinize biraz kozmik destek getiriyor. Bu arada, Terazi güneşi parıldayan Jüpiter ile karşı karşıya gelir ve size ilgi odağına adım atma fırsatı verir. Ancak, soğukkanlılığınıza ve öz farkındalık duygunuza dikkat etmek isteyeceksiniz. Bu titreşimler ayrıca popülerliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden samimi bir yüz takındığınızdan emin olun. Bu akşam gökyüzünde büyük bir üçgen oluştuğunda havayı tatlı bir enerji dolduracak ve sizi arkadaşlık ve sohbet havasına sokacak.


Oğlak Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Venüs ve Merkür, dönüştürücü Plüton ile faydalı bir bağlantıyı paylaştığı için bugün sizin için büyük değişimler devreye girebilir. Bu enerjiyi istediğiniz şeyleri isterken kişisel gücünüze adım atmak için kullanın ve ruhsal olarak biraz zaman geçirmeyi unutmayın, çünkü tezahür becerileriniz yükselecektir. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Terazi ayı Chiron ile karşı karşıya geldiğinde, sizi duygusal olarak daha hassas bir kafa boşluğuna sokan vibe biraz kayalık olabilir. Neyse ki, gökyüzündeki havadar büyük üçgen sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde daha topraklanmış ve kontrolün sizde olduğunu hissedeceksiniz.


Kova Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür ve Venüs derin Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, yıldızlar bugün sizin için neyin iyi olduğunu kabul etmenizi isteyecekler. Bu kozmik iklimin dönüştürücü doğası, sağlık duygunuza katkıda bulunmayan herhangi biriyle veya herhangi bir şeyle bağları koparma niyetiyle kalbinizi ve zihninizi gözden geçirmenize neden olacaktır. Maneviyatınıza yaslanmak, bu öğleden sonra Terazi ayı Chiron ile karşı karşıya geldiğinde sizi bulan herhangi bir üzüntüde gezinmenize yardımcı olabilir. Neyse ki, akşam çöktüğünde ve gökyüzünde büyük bir üçgen belirdiğinde hava daha hafif olacak.


Balık Burcu

26 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Merkür ve Venüs dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, aşk bugün sosyal alanınızda yerini alacak. Yaklaşan taahhütler, yeni bağlantılar ve yeni flörtler hakkında haberler yinelenen bir tema olacak ve romantik bir eş arayışındaysanız bu karışıma atlamak isteyebilirsiniz. Güneş Jüpiter’le yüzleşirken, finansal fırsatlar bir zam veya yatırım şeklinde gelebilir, ancak büyük parasal hamleleri yapmadan önce araştırmanız gerekir. İyi hisler bu akşam havaya nüfuz edecek ve yalnızlık içinde huzur, zarafet ve netlik bulmanıza yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.