Günlük Burç Yorumları 24 Eylül 2022

24 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün yapılacaklar listenizin baskısıyla felç olmuş hissedebilirsiniz, Başak ayı tutkulu Mars’la kareye girerken. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna devrimci Uranüs’e bir öpücük gönderirken bu korkaklıktan kurtulma ve netliği geri kazanma şansınız olacak. Bu titreşimler sizi alışılmışın dışında düşünmeye teşvik edecek ve son zamanlarda sizi rahatsız eden herhangi bir soruna dahiyane çözümler bulmanıza yardımcı olacaktır. Ay, uyumlu Venüs’e yakınlaştığında bu akşam iyi hisler akacak ve gün sona ermeden önce sağlık ve zindeliğe öncelik vermenizi isteyecek.


Boğa Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Başak ayı Mars’la kare açı yaparken, eğlence arzunuz mantık ve kişisel sorumluluk duygunuzla çatışabilir. Bu kozmik iklim, inatçı yönünüzü de ortaya çıkarabilir, ancak etrafınızdaki herkes eğleniyorsa çamura saplanmamaya çalışın. Neyse ki, Luna ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, bu öğleden sonra kabuğunuzdan kurtulmanıza yardımcı olacak ve vahşi yanınızı kucaklamanız için size yeşil ışık verecek. Sınırlarınız konusunda çok dikkatsiz olmamaya çalışın, aksi takdirde ay bu akşam Neptün ile karşı karşıya geldiğinde yapışkan bir duruma düşebilirsiniz.


İkizler Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Mars’la sert bir kare oluşturarak Başak’taki yolculuğuna devam ederken, sevgili İkizler bugün hassas bir uzayda olacaksınız. Bu kozmik iklim, kendinizi ve durumunuzu aşırı analiz etmenize neden olabilir ve duygularınızı bir döngüye atmakla tehdit edebilir. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna ve Uranüs arasında tatlı bir bağlantı, yıldızlar yolculuğunuz boyunca sizi geliştirmek için hizalanırken kapanışı bulmanıza yardımcı olabilecek aydınlanmaların habercisi olacak. Enerjinizi bu gece daha sonra Ay Venüs’e geldiğinde, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemenizi istediğinde, evinizin rahatlığında kişisel bakımınıza ayırmayı planlayın.


Yengeç Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah kurtulmak için çok uğraştığın döngülere geri çekilmemeye çalış, çünkü Başak ayı tutkulu Mars’la sert bir kare oluşturuyor. Olumsuz düşünce kalıplarına düşerseniz veya toksik eskilerle yeniden bağlantı kurarsanız, bu titreşimler özellikle yıkıcı olabilir, bu nedenle sağlıklı seçimler yaparak kendinizi onurlandırdığınızdan emin olun. Neyse ki, arkadaşlarınız öğleden sonra Luna Uranüs ile bağlantı kurarken sizi bulan karanlık titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir ve topluluğunuzda kabul görmüş ve sevilmiş hissetmenize yardımcı olabilir. Ayın şiirsel Venüs’e uyum sağladığı bu gecenin ilerleyen saatlerinde sevginizi ifade etmenin yollarını arayın.


Aslan Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Başak burcu tutkulu Mars ile kare açı yaparken, başkalarının sahip olduklarına karşı senin sahip olmadıklarına duygusal olarak yatırım yapmamaya çalış. Bu kozmik iklim, rekabetçi yönünüzü ortaya çıkarabilir, ancak bunu sağlıklı yollarla kanalize etmek o kadar kolay olmayacaktır. Neyse ki, Luna bu öğleden sonra devrimci Uranüs’e bir öpücük üflediğinde kendi kontrolünüzü geri alma şansınız olacak, ancak kendi içinizde katı sınırlar belirlemeniz gerekecek. Bu gece ayın ilerleyen saatlerinde, ay Venüs’e yaklaştığında havayı şehvetli bir vibe dolduracak ve size kendinizi şımartmanız ve lüksü kucaklamanız için kozmik yeşil ışık verecek.


Başak Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay’ın aksiyon odaklı Mars’la kesiştiği bu günlerde, sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ne yazık ki, bu hayal kırıklıkları sizi huysuz bir ruh haline sokabilir, bu da tavrınıza dikkat etmenizi ve özellikle otorite figürleriyle çatışmalara girmekten kaçınmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, ay sizi manevi destek ve aydınlanma ile kutsayarak devrimci Uranüs’e bir öpücük gönderirken kendinizi daha huzurlu hissetmeye başlayacaksınız. Bu enerjiyi etrafınızdaki güzelliği görmek ve yıllar içinde inşa ettiklerinizi takdir etmek için bir fırsat olarak kullanın. Romantizm, bu gece ayın Venüs’e yakınlaştığı ve flört etmek için iyi bir zaman olduğu zaman sizi bulabilir!


Terazi Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı Mars’la bağlantı kurarken, ruhsallığınıza yaslanmak, bu sabah içsel stresin, endişelerin veya korkuların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bu titreşimler biraz sertleşebilir, bu da inancınızın merkezinde kalmanın yollarını bulmanızı önemli kılar. Neyse ki, dönüşüm ve kişisel evrim fikri, öğleden sonra yuvarlandıkça ve Luna Uranüs’e bir öpücük gönderdikçe daha ulaşılabilir hissedilecek. Muhtemelen kafanızda asılı bir yapılacaklar listeniz olsa da, akşam yaklaşırken kalbinizi beslemek için bu görevlerden bir adım geri atmayı düşünebilirsiniz.


Akrep Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Başak burcu tutkulu Mars’la kare açı yaparken sosyal çevrenizdeki düşmanlara, çılgın düşmanlara ve güç mücadelelerine dikkat edin. Bu titreşimler çatışma yaratabilse de, zehirli tarafınızın ortaya çıkmasına izin vermemeye çalışın. Neyse ki, Luna öğleden sonra Uranüs ile tatlı bir görünüm paylaştığı için aşk her şeyi fethedecek ve kalbinizi zarafete açarsanız sizi güzellik anlarıyla kutsayacak. Ay, günün sonunda uyumlu Venüs’e yaklaşmadan önce, sorun yaşamış olabileceğiniz tüm arkadaşlarınızla barışmayı düşünün.


Yay Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah, Başak Ay ateşli Mars’la kare açı yaparken, bu sabah romantik bağlantılarınızda tutku hissedilebilir. Bu kozmik iklim aşk hayatınıza bir soğukluk getirebilse de, öğleden sonra yuvarlandığında ve Luna devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük göndererek, tatlınızla tekrar aynı ortama girmenize yardımcı olur. Bu titreşimler ayrıca sizi heyecanı kucaklamaya teşvik edecek, bu yüzden planlarınızı karıştırmaktan ve yeni bir şeyler denemekten korkmayın. Akşam yuvarlanırken ve ay puslu Neptün’le kare açı yaparken kafa karıştırıcı duygulara dikkat edin.


Oğlak Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, Başak ayı tutkulu Mars’la kare açı yaparken, evren bu sabah yolunuza garip bir karışıklık getirebilir. Hayatınızdaki hangi alanların dağınık göründüğüne çok dikkat edin, çünkü bu çok fazla yapmaya çalıştığınızın ötesinde bir mesaj olabilir. Luna, Uranüs’le tatlı bir yanı paylaşırken, sizi özür dilemeden kendiniz olmaya teşvik ederken, kendinizi serbest bırakmak için izin verin. Ay, tatlı Venüs’e kavuştuğunda, bu akşam ruhunuza sevgi ve rahatlık getirmek için yıldızlar hizalanacak.


Kova Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Başak ayı Mars’la kare açı yaparken, inatçı doğanızın sizi önemli dersler almaktan alıkoymasına izin vermeyin. Bu kozmik iklim size gelişme fırsatı sunacak, ancak değişim fikrine alışmanız gerekecek ve henüz her şeyi çözemeyebileceksiniz. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna devrimci Uranüs’e bir öpücük gönderirken, duygusal atılımlar ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir ve psişenize giren her türlü netlik veya dahiyane fikirlere daha fazla dikkat etmek isteyebilirsiniz.


Balık Burcu

24 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Başak ayı tutkulu Mars ile sert bir kare oluştururken, kişisel denge eksikliği romantik hayatınızın önüne geçebilir. Bu titreşimler, kendinizde veya partnerinizde hassasiyetleri tetikleyebilir, bu da hafif ve zarafetle yürümenizi önemli hale getirir. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlandıkça ve Luna Uranüs’e bir öpücük gönderdikçe, enerji daha eğlenceli ve kabul edici hissedecek, bu yüzden sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir çatışmaya gülmekten korkmayın. Bu gece, ay Venüs’e yaklaştığında ortam özellikle romantik olacak, bu yüzden özel bir şeyler planladığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.