Günlük Burç Yorumları 23 Eylül 2022

23 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah çok erken saatlerde Ay Başak burcuna giriyor ve sizi alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi gözden geçirmeye zorluyor. Bu arada Merkür, son zamanlarda kişisel veya profesyonel yaşamınızda yapmış olabileceğiniz hataları düzeltme fırsatı vererek, bakire burcuna geri döner. Bu titreşimler, özellikle niyetiniz daha dikkatli yaşamaksa, alışkanlıklarınızı ayarlamak için de harikadır. Ne yazık ki, tatlı Venüs ile aldatıcı Neptün arasındaki sert bir karşıtlık, asılsız kendinden şüphe uyandırabilir ve bu da aklınızda en kötü senaryoları oynamamanızı önemli hale getirebilir.


Boğa Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Başak ve güneş beşinci evinizden yolculuğuna başlarken, bugün yaratıcı ve dışa dönük bir ruh halinde olacaksınız, tatlı Boğa. Bu titreşimler tarzınıza biraz zarafet katmak için mükemmeldir, bu yüzden etkilemek için giyinmekten korkmayın. Ne yazık ki, mükemmel zevkiniz ve kusursuz görünümünüz, Venüs Neptün’le karşı karşıya gelirken istenmeyen dikkatleri üzerine çekebilir. Başkalarının arkanızdan tartıştığını hissedebilseniz de, şu anda yolunuza gönderilen herhangi bir olumsuzluk muhtemelen kıskançlık ve güvensizlikten kaynaklandığından, bu bulanık titreşimlere aldırmamaya çalışın.


İkizler Burcu

23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Başak burcuna ve güneş dördüncü evinize girerken, düşünceleriniz bugün evde olacak. Bu arada, gezegen yöneticiniz Merkür, kızlık burcuna geri döner ve biçimlendirici yıllarınızdan anıları çağrıştırır. Bu kozmik iklim nostaljik olacak ve gençliğinizden beri en sevdiğiniz yiyecekler, müzikler ve hobilerle kendinizi şımartmak için iyi bir zaman olacak. Ne yazık ki, Venüs Neptün ile karşı karşıya geldiğinde acı dolu hatıralar psişenize sızabilir, ancak sizi pişmanlıkla dolu beyin yollarına girmekten ve bu noktaya kadar verdiğiniz kararları sorgulamaktan kaçınmalısınız.


Yengeç Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah kendinizi ayrıntılar veya sorumluluklar arasında boğmamaya çalışın, çünkü Başak ayı geniş Jüpiter ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Neyse ki, Merkür kızlık burcuna geri dönerken, hataları düzeltmek ve çalışmanızı düzenlemek için bir ustalığa sahip olacaksınız ve sizden geçen aydaki adımlarınızı takip etmenizi isteyecek. Bu arada Venüs, iyimserliğinizi ve gelecek için hayal kurma yeteneğinizi yükselten rüya gibi Neptün ile yüzleşir. Sadece mantık ve arzuyu birleştirmenin yollarını bularak, yüreğinize ve idealist eğilimlerinize kapılmamaya çalışın.


Aslan Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Başak ayı parıldayan Jüpiter ile bağlantı kurarken, etrafınızdaki dünya manevi anlam ve perdenin ötesinden gelen mesajlarla canlanacak. Bu titreşimler diğer tarafla bağlantı kurmak için mükemmeldir, bu nedenle ihtiyaç duyulan yerde rehberlik isterken evreni onurlandırdığınızdan emin olun. Bu arada Merkür, Başak burcuna ve ikinci güneş evinize geri döner ve sizden mali durumunuzu yeniden değerlendirmenizi ister. Bu enerjiyi eski borçları toplamak veya kendi borçlarınızı ödemek için kullanın, çünkü yıldızlar sizi arzu ettiğiniz gelecek için güvenlik oluştururken parasal sağlığınızı beslemeye teşvik eder.


Başak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah tam da bu saatlerde burcunuza giriyor, tatlı Başak, yolunuza kozmik bir destek getiriyor. Bu arada, Luna ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, dönüşüme ve onunla birlikte gelen sorumluluklara hazır olduğunuz sürece kişisel sihrinizi güçlendirecektir. Venüs, kürenize aldatıcı güçler getirebilecek puslu Neptün ile karşı karşıya kalırken, aşk hayatınızda gaz yakma veya manipülatif davranışlara dikkat edin. Yeni bir ilişki geliştiriyorsanız, kimyayı beslemek için kırmızı bayrakları görmezden gelmek kolay olacağından, kendi kalbinizde sınırları uygulamak isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi burcunuzda güneş taze olsa da, bugün ay ve Merkür Başak’a girerken yalnız ve içe dönük bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim, özellikle bazı kişisel geçişler sürecindeyseniz, ruhunuz üzerinde ağırlık oluşturan tüm sorunları gözden geçirmenizi isteyecektir. Neyse ki, Luna ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, iyimserliğinizden yararlanmanıza yardımcı olacak, ancak mantığı korumak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Bu arada Venüs, günlük görevleriniz arasında otomatik pilota girmenize neden olabilecek puslu Neptün ile yüzleşir ve tetikte kalmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirir.


Akrep Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün, Ay Başak burcuna ve haritanızın topluluğu yöneten sektörüne girerken, sosyal alanınızda büyük değişimler tezahür edecek. Haber bağlantılarınız arasında hızla yayılacak ve kelimelerinizi akıllıca seçmenizi önemli hale getirecek. Ne yazık ki, Merkür kızlık burcuna geri dönerken geçmişten gelen kelimeler yeniden ortaya çıkabilir ve ilişkilerinizde bazı hasar kontrolünden geçmeniz gerekebilir. Tanıdığınız bazı kişiler hakkında dedikodu yapmak veya kaba konuşmak için kendinizi sıcak suyun içinde bulursanız, bu, kelimelerin gücü ve nezaketle konuşmanın önemi hakkında bir ders olsun.


Yay Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah iş yerinde yaratıcı olma fırsatlarını araştırın, çünkü Başak Ay parıldayan Jüpiter ile bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim size özgün bir şekilde yaşamanız için ilham verecek olsa da, izleyicilerinize ve profesyonellik anlayışınıza dikkat etmeye çalışın. Merkür geriye doğru Başak’a kayarken, geçmişten gelen projeler, iş arkadaşları veya ortak çalışanlar kariyer yolunuzda yeniden ortaya çıkmaya başlayabilir. Ne yazık ki, Venüs ve Neptün arasındaki sert karşıtlık nedeniyle gün boyunca aşırı çalışma tehlikesi var. Odaklanma veya motivasyon kaybınızı hissetmeye başlarsanız, bunu evde dinlenmek için erken bir gün olarak adlandırmak isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay ve Merkür Başak’a ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, psişik yetenekleriniz bugün güçlendirilecek. Ne yazık ki, bu sabah Luna, genişleyen Jüpiter’e dengesiz bir açı oluşturduğunda, başkalarının düşünce ve duygularından bunalmış hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla sağlıklı sınırlar çizmeyi unutmayın, ancak uygun olduğunda tavsiye vermek için yüksek sezginizi kullanmaktan korkmayın. Bu arada, Venüs gökyüzünde Neptün ile yüzleşir ve derin bir meditasyon seansına dalmak ve kendinizi şımartmak için iyi bir zaman olur.


Kova Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay ve Merkür Başak burcuna girerken bugün işlem havasında olacaksınız. Bu kozmik iklim sizi hiper verimli bir tepe boşluğuna sokacak, işlerinizi halletme, anlaşmaları kapatma ve hayatınızı dönüştürme arzunuzu harekete geçirecek. Ne yazık ki, başkalarıyla nasıl etkileşim kurduğunuzu izlemeniz gerekebilir, çünkü Venüs ve Neptün arasındaki sert karşıtlık, başkalarını yanlış gün ovmanıza neden olabilir. Doğrudanlığı takdir etseniz de, şu anda gündem odaklı yaklaşımınız ilerleme yeteneğinizi olumsuz etkileyebilir. Planlarınızı uygulamaya gelince de sorunlar ortaya çıkabilir, bu nedenle şimdilik daha yavaş ve metodik hareket etmek isteyebilirsiniz.


Balık Burcu

23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, iletişim gezegeni Başak’a ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne geri kayarken, bugün Merkür geri giden maskaralıklara hazır olun. Bu gezegensel yerleşim, bir eski sevgiliye birdenbire ulaşması için ilham verebilir, ancak iş eski sevgililerle iletişim kurmak veya onlarla gizlice konuşmak söz konusu olduğunda kendinizi kısıtlamanız da gerekebilir. Bu arada Venüs, Neptün ile yüzleşir ve bu da kalbinize kafa karışıklığı getirebilir. Şu anda aşkla ilgili herhangi bir karar vermek için kendinize baskı yapmamaya çalışın, harekete geçmeden önce düşüncelerinizi ve duygularınızı tam olarak işlemek için kendinize zaman verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.