Günlük Burç Yorumları 22 Eylül 2022

22 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün büyük değişimler ortaya çıkacak, Güneş bu akşam uyumlu Terazi’ye girerken, sonbaharın şafağını işaret ediyor. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca güzelliğe, dengeye ve sevgiye öncelik vermenizi teşvik edecek ve kalbinizi ayarlamanızı ve dinlemenizi önemli hale getirecek. Bu arada ay, Aslan üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve sizi stres atıp eğlenme havasına sokuyor. Bu kozmik iklim aşk hayatınıza biraz sıcaklık getirebilir, bu yüzden arzularınızın nesnesiyle biraz flört ettiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Aslan burcu aldatıcı Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan bugün kalbinizin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Bu göksel değişim, övgünüzü hak etmeyen insanları içsel olarak yüceltmenize neden olabilir, bu da güvenebileceğiniz iyiliği onurlandırmanızı ve beslemenizi önemli kılar. Bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde ve sonbaharın resmi başlangıcını başlattığında bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca sağlığınıza öncelik vermenizi isteyecek ve fiziksel dayanıklılığınızı yükseltmek için zihinsel, duygusal ve finansal olarak yatırım yapmak için iyi bir zaman olacaktır.


İkizler Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu bu sabah Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturuyor, sevgili İkizler, bu uykunuzu bölebilir. Neyse ki, biraz yorgun olsanız bile, gün gelişmeye devam ederken zihniniz netliği korumanın yollarını bulacaktır. Ancak, özellikle Luna öğleden sonra Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, işinizde hafifleyerek kendinize sınırlar koymanız gerekebilir. Bu gece, güneş Terazi’ye girerken sonbahar ekinoksunu işaret ediyor ve önümüzdeki ay boyunca güzel ve yaratıcı bir şekilde yaşayarak sizi kalbinizi onurlandırmaya zorluyor.


Yengeç Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Aslan ayı, Satürn ve Uranüs arasındaki sert t-kare sayesinde bu sabah uyandığınızda gelen kutunuzda dramatik veya yıkıcı haberler bekliyor olabilir. Bu kozmik fırtınanın havayı sarsacağı kesin olsa da, topraklanmış kalmak ve önceliklerinize odaklanmak, bu göksel kakofoninin neden olduğu herhangi bir dalgalanma etkisinde gezinmenize yardımcı olabilir. Neyse ki, bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde, sonbaharın resmi başlangıcını işaret eden zarif ve rahatlatıcı bir enerji sizi bulacak. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca evinizde rahatlamanıza izin verecek ve mevsimi onurlandırmak için sonbahar dekorasyonlarınızı patlatmak için harika bir zaman olacak.


Aslan Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Ay Satürn ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün çok erken saatlerde en rahatlatıcı uykuya sahip olmayabilirsiniz. Luna öğleden sonra puslu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sisli bir enerji psişenizi ele geçirebilir, bu da çevrenize ve kiminle etkileşime girdiğinize dikkat etmenizi önemli hale getirir. Bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde, sonbaharın şafağıyla birlikte yolunuza netlik getiren bir değişim fark edeceksiniz. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki ay boyunca sizi sosyal ama meraklı bir ruh haline sokacak ve zihninizi beslemek için iyi bir zaman olacak.


Başak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Aslan ayı Satürn ve Uranüs ile bağlantı kurarken bu sabah erken saatlerde rüyalarınızdan garip mesajlar gelebilir. Ne yazık ki, bu astral alem karşılaşmalarının şifresini çözmek, değerinden daha fazla iş olabilir, bu yüzden derin uykudayken meydana gelenler için beyninizi çok fazla yormamaya çalışın. Luna, Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, bu öğleden sonra romantik hayatınızda heyecan hissedilebilir, ancak psişenizin barındırıyor olabileceği herhangi bir şüphe veya paranoya okumamaya çalışın. Bu akşam sonbaharın şafağıyla birlikte hava değişecek ve sizi lüks bir sezona hazırlayacak.


Terazi Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bugün burcunuza biraz daha yaklaştıkça, bu akşam sonbaharın ve Terazi mevsiminin başlangıcını işaret ederek beklentiler artacak. Ne yazık ki, Aslan burcunun Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğu bu öğleden sonra sorumluluklarınızın ağırlığıyla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi başkalarının pisliklerini temizlerken de bulabilirsiniz, ancak şu anda kendinizden çok fazla vazgeçmemeye çalışın, özellikle de karşınızdakinin bu iyiliğe karşılık verme olasılığı düşükse. Neyse ki, bu gece sonbahar ekinoksu kendini gösterdiğinde ihtiyaçlarınızı önceliklendirme izniniz olacak, bu da kendinizi beslemenin ve kutlamanın yollarını aramanızı önemli hale getiriyor.


Akrep Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcu sizi mesleğinizle gurur duymaya teşvik ederken, kariyer yolunuza odaklanmak bugün moralinizi yükseltecek. Ne yazık ki, Aslan ayı puslu Neptün ile dengesiz bir bağlantı kurduğunda bu öğleden sonra sınırlar bulanıklaşabilir ve hem profesyonel hem de sosyal ortamlarda soğukkanlılığınızı koruduğunuza dikkat etmek isteyeceksiniz. Mevsimin ilk sonbahar esintileri bu akşam güneşin Terazi burcuna girmesiyle kendini gösterecek ve sonbahar ekinoksunu tetikleyecek. Yıldızlar ruhunuzda uyum bulmanızı isterken, bu güneş yerleşimi sizi sessiz ve düşünceli bir ruh haline sokacaktır.


Yay Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Aslan burcu rüya gibi Neptün’e dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu öğleden sonra fantezide kaybolmak kolay olurdu. Bu kozmik iklim bazı ciddi öforik hayallere yol açabilecek olsa da, umudunuzu şu anda kalbinizin canlandırdığı senaryolara bağlamamaya çalışın. Luna, Pluto ile bağlantı kurarken, bu akşam parayla olan ilişkiniz test edilebilir ve bu, ne kadar şaşırtıcı satışla karşılaşırsanız karşılaşın, harcama alışkanlıklarınızı kısıtlamak için iyi bir zaman olabilir. Destek ve nimetleri için diğer tarafa teşekkür ederek, gün sona ermeden önce minnettarlığınızdan faydalanmak için bir dakikanızı ayırın.


Oğlak Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, bugün Aslan ayı solar sekizinci evinizden geçerken, araştırmacı bir tepe boşluğunda olacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleşim kesinlikle sezginizi yükseltecek olsa da, bu öğleden sonra Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir bağlantı, önsezilerinizin tamamen hedefte olmayabileceğini gösteriyor. Şüphelerle koşmak, gerçeğe dayanmayan dramatik etkileşimleri tetikleyebilir, bu nedenle herhangi bir asılsız suçlamada bulunmadan önce duyularınızla oturmak isteyebilirsiniz. Akşam gelip ay Plüton ile bağlantı kurarken huzursuz bir enerji sizi bulabilir, ancak yıkıcı bir unsur da devreye girebilir, bu da topraklanmış ve merkezlenmiş olmanızı önemli kılar.


Kova Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Aslan’da yoluna devam ederken şu anda havayı aşk dolduracak, ancak konu kalbinizi açarken dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, masaya aldatıcı ama rüya gibi bir hava getirecek ve bu da romantik bağlantılarınızda yanlış bir güvenlik duygusu uyandırabilir. Ne yazık ki, ay bu akşam Pluto ile bağlantı kurduğunda, güvensizlikleri ortadan kaldırırken kafa karışıklığı yaratmakla tehdit eden daha fazla kafa karışıklığı ortaya çıkabilir. Ruhunuzun biraz rahatlamaya ihtiyacı olabileceğinden, oyundaki dengesiz enerji, bunu yalnızlık ve iç gözlem için iyi bir zaman yapar.


Balık Burcu

22 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, vücuduna iyi bakmadıysan, bu öğleden sonra bunu hissedeceksin, çünkü Aslan burcu Neptün ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Uyuşukluk, odaklanma eksikliği ve ağırlık hissi, sağlığınıza öncelik verme zamanının geldiğinin işaretleri olabilir, bu nedenle sağlıklı seçimler yaptığınızdan emin olun. Bu akşam güneş Terazi’ye girdiğinde, sonbaharın başlangıcını ve sizin için yılın en dönüştürücü dönemlerinden birini işaret eden bir değişim fark edeceksiniz. Evren, kişisel gelişim yolunuzu destekleyeceğinden, önümüzdeki ay boyunca nasıl gelişmek istediğinize odaklanmak için bir dakikanızı ayırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.