Günlük Burç Yorumları 21 Eylül 2022

21 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 21 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay Leo ve güneş beşinci evinizden yolculuğuna devam ederken, saatler geçtikçe kendinizi canlı ve özgür hissedeceksiniz. Bu titreşimler, sizi bir birey yapan benzersiz yetenekleri, stilleri ve ilgi alanlarını benimsemekle ilgilidir, bu nedenle yaratıcı yönünüzü desteklediğinizden emin olun. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, Kader Düğümleri ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz inişli çıkışlı olabilir ve yolunuz ve geleceğin ne getireceği konusunda endişelenmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki, bu gece Mars’tan gelecek bir yardım eli, hayalleriniz için harekete geçmeye devam ettiğiniz sürece bu korkudan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, duygularınız konusunda dürüst olurken duygularınızı besleyerek bugün kalbinize öncelik vermek için kendinize izin verin. Arkadaşlıklarınızla etkileşim kurmak da oldukça terapötik olacaktır, bu yüzden saatler geçtikçe en iyi arkadaşlarınıza ulaştığınızdan emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, Kader Düğümleri ile romantik sorunları veya duygusal kargaşayı tetiklemekle tehdit eden sert bir t-kare oluşturduğunda ortam biraz gerginleşebilir. Neyse ki, Chiron’dan bir yardım eli sizi huzur dolu bir yere götürebilir, ancak birkaç saat yalnızlık içinde kendinizi şımartmanız gerekebilir.


İkizler Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan burcu Kader Düğümleri ile sert bir t-kare oluştururken, bu öğleden sonra bilinmeyenin korkusunun sizi geleceği takip etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Hayatınızı ve ilişkilerinizi aşırı analiz etmeye başlarsanız, bu kozmik iklim, kendinize güvenerek oyunlar oynayabilir, bu da merkezde kalmanızı ve kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanmanızı önemli hale getirir. Neyse ki Chiron’dan bir yardım eli, topluluğunuz içinde destek bulmanızı sağlayacaktır, bu yüzden düşüncelerinizle yalnız kalmak istemiyorsanız arkadaşlarınıza ulaştığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün internet senin için tehlikeli bir yer olabilir, özellikle de kendini en sevdiğin çevrimiçi butikleri incelerken bulursan! Ay, Aslan’da yolculuğuna devam ederken, lüks havasında olacaksınız. Ancak, Kader Düğümleri ile sert bir t-kare, alışverişinizde aşırıya kaçabileceğinizi gösteriyor. İmajınızı iyileştirmek için materyalist öğelere yönelmek yerine, zamanınızı ve enerjinizi özel becerilerinizi geliştirmeye odaklamayı düşünün. Chiron’dan bir yardım eli, kariyerinizi oluşturma sürecinde teselli bulmanıza yardımcı olabilir ve özgeçmişinizi veya kişisel web sitenizi güncellemek için harika bir zaman olabilir.


Aslan Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzla yolculuğuna devam ediyor, tatlı Aslan, moralinizi ve olasılık duygunuzu yükseltiyor. Ne yazık ki, kişisel ve profesyonel sorumluluklarınız, bu akşam Luna, Kader Düğümleri ile zorlu bir t-kare girdiğinde kendinizi biraz kısıtlanmış hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, Chiron’un yardım eli sayesinde arkadaşlıklarınızı benimsemek veya yaratıcı bir çıkış noktasıyla çalışmak, kendinizi daha huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir. Bu gece Luna Mars’la bağlantı kurduğunda topluluğunuz üzerinde olumlu bir etki yaratmak için ilham alacaksınız ve bir sonraki büyük hareketiniz için beyin fırtınası yapmak için mükemmel bir zaman olacak.


Başak Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş burcunuzda son adımlarını atarken, hayatınızın bu noktaya kadar olan yolculuğunu kutlamanın ve onurlandırmanın yollarını aramalısınız. Bu arada, Aslan burcu sizden psişenizi gözden geçirmenizi isteyecek, ancak bu gündemi kendinize olan güveninizi ve güç duygunuzu yükseltmeye odaklamak isteyeceksiniz. Ne yazık ki, Luna Kader Düğümleri ile bir t-kare girdiğinde bu akşam biraz gerginleşebilir, ancak maneviyatınıza yaslanmak, kürenizde tezahür eden her türlü korkak enerjiden kaçmanıza yardımcı olabilir. Başak mevsimini anlamlı bir şekilde kapatmak için yatmadan önce bir meditasyon seansı almaya çalışın.


Terazi Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, güneş Başak’ta ve on ikinci güneş evinizdeki son adımlarını atarken, şok edici gerçekler veya aydınlanma anları sizin için tezahür edebilir. Bu aydınlatıcı yerleşim, bir zamanlar gizlenmiş olana ışık tutacak ve belirli insanlara veya durumlara bakış açınızı değiştirecektir. Ne yazık ki, Luna Kader Düğümleri ile karşı karşıya geldiğinde, akşam yuvarlandığında bu gerçekleşmeler tarafından biraz dengesiz hissetmeye başlayabilirsiniz. Şu anda akışa ayak uydurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak toksik akorları kesmek için çağrılabileceğiniz için kişisel gücünüze adım atmaktan korkmayın.


Akrep Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Ay Aslan ve güneş onuncu evinizdeki yolculuğuna devam ederken ciddi ama sıcak bir ruh halinde olacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleştirme, başkalarını korkutma riski olmaksızın, içinde yaşayan yetkili gücü ortaya çıkaracaktır. Utangaç veya arsız bir tavır soğuk görünmenizi engelleyebilir, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmanın değerini anlayacaksınız. Ne yazık ki, bu akşam Luna, Kader Düğümleri ile zorlu bir t-kare girdiğinde uyumsuzluk ortaya çıkabilir ve bu da öz bakıma odaklanmak için katı sınırları zorlamak için iyi bir zaman olur.


Yay Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, ay Aslan ve haritanızın ruhsal sektörü boyunca yolculuğuna devam ederken, evren bugün dikkatinizi çekmek için yarışıyor olacak. Bu enerjiyi, güneşin altında biraz daha fazla zaman geçirmek, sağladığı iyileştirici ve rahatlatıcı enerjiye uyum sağlamak için bir bahane olarak kullanın. Hızlı hareket etme eğiliminde olsanız da, şimdi sakinleşmek ve içinizde ve çevrenizde var olan yaşam gücüyle bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir, diğer taraftan kendinizi rehberliğe açarken. Bu öğleden sonra Luna ve Chiron arasındaki tatlı bir açı sizi, kalbinize şifa getireceğinden emin olan sanatsal bir çıkışa kucak açmaya teşvik edecek.


Oğlak Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, Aslan ayı güneş sekizinci evinizde ışıl ışıl parlarken, bugün kendinize karşı biraz katı olmanız gerekiyorsa sorun değil. Bu aydınlatıcı yerleşim, içsel gelişme ihtiyacınızı vurgulayarak daha sağlıklı ve daha verimli seçimler yapmanız için size ilham verecektir. Egonuz, bu kişisel gelişim ve kişisel dönüşüm arayışına rehberlik eden itici güç olsa da, bu büyümeyi desteklemeyen biriyle sınır koymaktan suçlu hissetmeyin. Akşam yuvarlanırken, kendinizi evinizin rahatlığında beslemeyi planlayın ve Luna, şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üfler.


Kova Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, haritanızın sevgi ve uyumu yöneten bölümünü aydınlatırken, sevgili Kova, bugün zarif bir durumda yaşamanıza izin verin. Çevrenizdeki insanlar bu kadar dengeli bir yerde olmasalar da, enerjinizi korumaya odaklanmak, minimum çabayla çatışmalar veya üzüntüler arasında süzülmenizi sağlayacaktır. Aşk ve ilişkilerle ilgili konuşmalar, bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek romantik hayatınızı saran herhangi bir karışıklığı çözmenize yardımcı olduğunda devreye girebilir. Bu titreşimler aynı zamanda kendi egonuzu güçlendirmek için de mükemmeldir, bu yüzden özel olarak kendinize iltifat ettiğinizden emin olun!


Balık Burcu

21 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, haritanızın köleliği, işi ve günlük rutinleri yöneten sektöründe seyahat ederken, hava bugün oldukça yoğun olacak, tatlı Balık. Akşam çökerken ve Luna Kader Düğümleri ile karşı karşıya geldiğinde bir arkadaşınıza tavsiyede bulunmak üzere çağrılabilirsiniz. Kendi deneyimlerinizden faydalanmak için cazip gelseniz de, kendi borunuzu çalma dürtüsüne direnmelisiniz, yoksa bağlantınız kopmuş gibi görünebilir. Bunun yerine, uygun olan yerlerde paralellikler çizerek ve mümkün olan her yerde destek vermeyi teklif ederek karşınızdakinin özel durumuna odaklanmaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.