Günlük Burç Yorumları 20 Eylül 2022

20 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 20 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Yengeç burcu yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, kontrol arzusu bu sabah duygusal olarak kapanmanıza neden olabilir. Gününüzü geçirmek için kendinizi sakin bir yere getirmeniz kesinlikle sorun değil, ancak duygularınızı daha sonra işlemeyi unutacak kadar derinlere gömmemeye çalışın. Neyse ki, Luna ve güneş arasındaki tatlı bir bağlantı, duygularınızı sağlıklı bir şekilde yönetme şansı verecek, ancak önünüzdeki görevlere odaklanmak için büyük olasılıkla gününüze bir düzen getirmeniz gerekecek.


Boğa Burcu

20 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç burcu yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, maneviyatınız bugün netlik bulmanıza yardımcı olabilir. Korkularınız ve endişelerinizle yüz yüze gelmekten korkmayın, çünkü bunu yapmak size onları tamamen bırakma fırsatı verecektir. Gün ilerledikçe, Luna güneşe bir öpücük üflediğinde hava hafifleyecek ve oyuncu yönünüzü ortaya çıkaracak. Heyecan havasında olsanız da, öğleden sonra ay Aslan’a ve güneş dördüncü evinize girdiğinde partiyi evde tutmaya çalışın.


İkizler Burcu

20 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç ayı düşünceli Plüton ile karşı karşıya gelirken, heyecanınız bugün fark ettiğinizden biraz daha yoğun olabilir. Bu kozmik iklim size kesinlikle bir güç tadı verecek olsa da, gündeminiz konusunda aşırı saldırgan olmamaya çalışın. Güneş ve ay yukarıda tatlı bir bağlantı paylaştığında, size topraklama, duygularınızı onurlandırma ve şimdiki zamanda güzelliği bulma konusunda ilham verdiğinde ortam aydınlanacak. Öğleden sonra, ayın Aslan’a girdiğinde, sizi sevdiklerinizle sosyalleşmek için mükemmel olan sıcak ama konuşkan bir ruh haline soktuğunda bir değişiklik fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu

20 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınızdaki sorunlar veya romantik hayal kırıklıkları, bu sabah Yengeç burcundaki Plüton ile karşı karşıya gelirken, tatlı Yengeç havanızı bozabilir. Bu kozmik iklim aynı zamanda takıntılı davranışları da tetikleyebilir, bu nedenle eski sevgililerinizi veya şu anki aşklarınızı çevrimiçi olarak gözetlemekten kaçınmak isteyeceksiniz. Neyse ki, güneş ve ay gökyüzünde birleştiğinde zihniniz daha verimli konulara yönelecek ve popülerliğinizin artması size çok ihtiyaç duyulan bazı dikkat dağıtıcı şeyleri sağlayacaktır. Öğleden sonra Luna ateşli Aslan’a süzülüp kalbinizi açarken sizi şimdiki zamana bağladığında enerji dengelenir.


Aslan Burcu

20 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile karşı karşıya gelirken, tatlı Aslan, bu sabah kendinize çok yüklenmeniz gibi astrolojik bir risk var. Utangaç ya da kusurlu olduğunuz için kendinize yüklenmemeye çalışın, yaptığınız her hatanın bir öğrenme fırsatı sağladığını anlayın. Neyse ki, Luna ve güneş arasındaki kozmik bir karşılama, minnettarlığınızı hissettiğiniz ve etrafınızdaki nimetleri kabul ettiğiniz sürece sevincinizi geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Öğleden sonra, ay burcunuza girdiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca auranızı ve ruhlarınızı yükselttiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz.


Başak Burcu

20 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah, sulu Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile karşı karşıya gelirken, sosyal çevrenizde heyecan hissedilebilir. Duygusal tuzaklara ve tartışmaları tetiklemeye dikkat edin ve sizi ilgilendirmeyen kötü niyetli dramalara kapılmaktan kaçının. Neyse ki, güneş ve ay arasındaki tatlı bağlantı, nezaket ve sevgiye yöneldiğiniz sürece sizi daha olumlu etkileşimlere yönlendirmeye yardımcı olabilir. Öğleden sonra, ay ateşli Aslan’a girdiğinde, sizi daha içe dönük bir yere koyduğunda bir değişiklik fark edeceksiniz. Yıldızlar sizden bir süre sahne arkasında çalışmanızı isterken, bu enerjiyi sessizce içinizdeki ateşi yakmak için kullanın.


Terazi Burcu

20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Yengeç burcunun Başak güneşi ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, kendinizi duygusal olarak yatırım yaptığınızı ve profesyonel gelişiminize adadığınızı hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, normalden biraz daha yükseğe ateş etmek isteyebilirsiniz, ancak günlük işlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlar. Öğleden sonra Luna ateşli Leo’ya girdiğinde, sosyal etkileşim arzunuzu tetikleyen vibe değişecek. Bu enerjiyi, şehir merkezindeki en iyi arkadaşınızla hızlıca bir şeyler yemek için bile olsa, evden uzaklaşmak için bir bahane olarak kullanın.


Akrep Burcu

20 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Yengeç ayı Plüton ile karşı karşıya gelirken, sözlerin sandığından daha fazla ağırlık taşıyabilir. Bu kozmik iklimin size derin yeni anlayışlar sağlayacağı kesin olsa da, bunları paylaşmaktan hemen geri çekilmek isteyebilirsiniz ya da biraz yoğun olabilirsiniz. Neyse ki, güneş ve ay gökyüzünde birleştikçe enerji yükselecek ve arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla hafif şakalar yaparak rahatlamanıza yardımcı olacak. Öğleden sonra Luna ateşli Leo’ya girdiğinde ruh haliniz daha ciddi hale gelecek ve sizi profesyonel hedeflerinizde ilerlemeye teşvik edecek.


Yay Burcu

20 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı Başak güneşi ile tatlı bir bağlantı kurarken, sevgili Okçu, bugün otorite ile yürüyeceksiniz. Bu titreşimler, profesyonel bir izlenim bırakmak için mükemmeldir, ancak kendinizi zarif ve sakin bir şekilde taşıdığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Neyse ki, öğleden sonra, ay Aslan’a girdiğinde, ruh halinizi ve macerayı yöneten haritanızın sektörünü harekete geçirdiğinde vibe hafifleyecek. Bu aydınlatıcı yerleşim, auranızı ekstra bir ışıltı ile kutsayacak ve karşılaştığınız herkesin pantolonunu çekmenize yardımcı olacak. Sadece bu sihrin bir kısmını kendinize saklamayı unutmayın ve gün bitmeden bir meditasyon seansı veya tarot okuması yapmayı deneyin.


Oğlak Burcu

20 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Yengeç burcu yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, kendi duygularınızla bir savaşta olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kalbinizin istediği ile sizin için iyi olan arasında bir kopukluk söz konusu olabilir, ancak hepsini bir anda çözmek için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın. Neyse ki, güneş ve ay arasındaki tatlı bir bağlantı, perdenin ötesinden rehberlik sağlayabilir ve ruhsal yönünüze eğilmek için iyi bir zaman olabilir. Öğleden sonra Luna Leo’ya girdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz ve sizden çitin üzerinde olduğunuz herhangi bir durumdan vazgeçmenizi veya uzaklaşmanızı isteyecek.


Kova Burcu

20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu Başak güneşi ve Plüton ile bağlantı kurarken, evren bugün sizden bazı değişiklikler yapmanızı isteyecek. Bu kozmik iklim, sağlıksız davranışlar veya kalıplar etrafında acımasız kavrayışları tetikleyebilirken, aynı zamanda büyüme ve kendini geliştirme için fırsatlar da sağlayacaktır. Neyi başarmayı umduğunuzu gözden kaçırmadan, kendinize şu anda olduğunuz gibi değer vermeyi unutmayın. Öğleden sonra ay Aslan’a girerken, daha uyumlu bir enerji havayı dolduracak ve güneş yedinci evinizi harekete geçirecek. Bu armatür yerleşimi, kişisel bakım, romantizm ve dengeyi bulmak için mükemmeldir, bu nedenle üçüne de öncelik verdiğinizden emin olun.


Balık Burcu

20 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah gölgelerden birkaç nefret eden çıkabilir ama onlara sizi ezecek gücü vermemeye çalışın. Bu doğru, sevgili Balık, Yengeç ayı ile Plüton arasındaki bir karşıtlık, etrafınızdakilerin en kötüsünü ortaya çıkarabilir, ancak güneşten gelen bir yardım eli, sevgiye yaslandığınız ve aldırış etmediğiniz sürece neşeye tutunmanızı sağlayacaktır. olumsuzluğa. Öğleden sonra, Ay Aslan’a girerken, hedeflerin için çok çalışman için sana ilham veren, başarısız olduğunu görmek isteyen tüm kötü insanları etkili bir şekilde alt eden bir değişim fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.