Günlük Burç Yorumları 19 Eylül 2022

19 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 19 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, konuşkan Merkür geniş Jüpiter ile karşı karşıya gelirken bugün aklınızdan geçen birçok aktivite olacak. Bu arada, Yengeç ayı ile Kader Düğümleri arasındaki bir bağlantı, geleceği görmenize yardımcı olabilir, ancak Chiron’dan gelen sert bir enerji, duygusal kargaşanın veya korkuların sizi engellemesine izin verirseniz, sorunlar yaratma tehdidinde bulunur. Luna’nın Venüs ve Uranüs ile beklenmedik hediyelerden yeni bir hayrana kadar her şeyi çağrıştırabilecek tatlı yönlerini paylaştığı bu öğleden sonra hoş sürprizler sizi bulacak. Akşam kapanırken rüya gibi bir enerji sizi ele geçirecek ve sessizce onarıcı bir uykuya dalmanıza izin verecek.


Boğa Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç ayı Kader Düğümleri ve Chiron ile bağlantı kurarken, eski yaralar bugün geleceğe yürümenizi engelleyebilir. Geçmişin, bugününüzü olumsuz yönde etkilemesine izin vermemeye çalışın, size ağırlık verebilecek herhangi bir travmayı bırakmanıza izin verin. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile destekleyici yönleri paylaştığında, sizi özgüven artışıyla kutsayarak, özür dilemeden kendiniz olmanız için size ilham verdiğinde hava yükselecek. Bir meditasyon seansı veya arınma banyosu ile gün bitmeden sezgilerinizi beslemenin yollarını arayın.


İkizler Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, özellikle finansal veya sosyal başarılar söz konusu olduğunda, başkalarının başarısının sizi bu sabah daha aşağı hissettirmesine izin vermemeye çalışın. Neyse ki, olumlu bir tutumu sürdürmek, önünüzdeki yolu planlamanıza yardımcı olabilir ve kendiniz için belirlediğiniz her etkileyici hedefe ulaşmanıza olanak tanır. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda, evren sizi ender güzellikler ve ruhsal sürprizlerle kutsamak için komplo kurarken, çevrenizi takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Yıldızlar, gün sona ererken biraz lükse dalmanıza izin verecek, bu yüzden kendinizi tedavi etmekten suçlu hissetmeyin.


Yengeç Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kader Düğümleri ile tatlı bağlantılar kurarken, sevgili Yengeç bu sabah havayı bir kader duygusu dolduracak. Özellikle önünüzdeki yolu net bir şekilde görmekte zorlanıyorsanız, hayran olduğunuz insanların rehberliğine kendinizi açın. Bu öğleden sonra, Luna’nın Venüs ve Uranüs’e açı yaptığında, size neşe bulmak ve yaşamı kutlamak için bir bahane vererek iyi haberler kulağınıza gelebilir. Bu kozmik iklimde yeni dostluklar da filizlenebilir, ancak görüşleri vahşi veya alışılmadık görünse bile başkalarına açık ve kabul edici olmanız gerekir.


Aslan Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Yengeç güneşi Kader Düğümleri ve Chiron ile bağlantı kurarken, bugün radarın altında uçmak için kozmik izniniz var. Bu kozmik iklim sizi sessiz ve muhtemelen dalgın bir ruh haline sokacak, ancak bu dünyadaki güzelliği görme yeteneğinizi koruyacaksınız. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda hava hafifleyecek ve biraz eğlence ve belki de biraz flört etmek için geçici olarak gardınızı düşürmenin tam zamanı olacak. Gün sona ermeden önce biraz yalnız kalmaya, ruhunuzu yatıştırmanın ve rahatlatmanın yollarını bulmayı planlayın.


Başak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı bu sabah Kader Düğümlerine bir öpücük gönderirken, sevgili Başak, evren sizi değerli olduğunu kanıtlayan yeni bağlantılarla kutsayabilir. Ancak, Şiron’dan yayılan sert bir enerji nedeniyle şu anda eski ilişkileri yeniden alevlendirmekten kaçınmak isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile tatlı bağlantılar paylaştığında, haritanızın ruhsal sektörünü harekete geçirdiğinde, eşzamanlılıklar ve küçük kutsamalar için gözlerinizi dört açın. Akşamı, yansıtmayı umduğunuz görüntüyü artık yansıtmayan eski gönderileri veya fotoğrafları temizleyerek, görüntünüzü çevrimiçi olarak rafine ederek geçirmeyi düşünün.


Terazi Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün profesyonel olarak kendinizi savunmaktan korkmayın, çünkü Yengeç ayı haritanızın mesleki hırsları yöneten sektöründe dolaşıyor. Gün boyunca Kader Düğümleri, Venüs ve Uranüs ile faydalı bağlantı, müzakereler, yatırımlar ve yeni müşteriler veya ortaklıklar sağlama konusunda size bir avantaj sağlayacak ve kariyer içgüdülerinizi takip etmenizi ve cesurca ilerlemenizi önemli hale getirecektir. Sadece, özellikle stres seviyenizin yükseldiğini hissetmeye başlarsanız, dengeyi bulmak için ara vermenin sorun olmadığını unutmayın. Kötü bir günün ardından yeniden şarj olmak için bu akşam evinizin fişini çekip keyfini çıkarmayı planlayın.


Akrep Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün evrenin yanınızda olduğunu hissedeceksiniz, çünkü Yengeç ayı haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirir. Bu aydınlatıcı yerleştirme, tezahür etme becerilerinizi kesinlikle yükseltecektir, bu yüzden perdenin ötesinden ekstra destek isterken mistik yanınıza yaslanmaktan korkmayın. Bu öğleden sonra Ay, Venüs ve Uranüs ile açı yaptığında, sevgi ve dostlukta var olan güzelliği hatırlayacaksınız, bu da sevdiklerinize olan takdirinizi göstermek için iyi bir zaman. Aldığınız birçok nimeti kabul ederek gün sona ermeden önce meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın ve minnettarlığınızdan faydalanın.


Yay Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, huysuz Yengeç ayı Chiron ile kare kare yakalarken, sevgili Archer, herhangi bir güç mücadelesine veya dramaya kapılmamaya çalışın. Bu kozmik iklim egonuza oyunlar oynayabilir, ancak gururunuz yüzünden savunmaya geçmemeye çalışın. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda hava hafifleyecek ve daha topraklanmış ve huzurlu bir tepe boşluğuna gelmenize yardımcı olacak. Bu göksel dans aynı zamanda ani sürprizler de getirebilir, bu nedenle yerdeki para, güzellik anları veya durmadan aradığınız o yanlış yerleştirilmiş eşya için gözlerinizi dört açmayı isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah uyandığınızda biraz emo hissedebilirsiniz, Yengeç ayı şifalı asteroit Chiron ile kareye girerken. Neyse ki, Kader Düğümlerinden bir yardım eli, sevgiye yaslandığınız ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin yollarını aradığınız sürece bu korkudan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs ile bağlantı kurduğunda havayı romantik bir yük dolduracak ve flört etmek ve hayran olmak için iyi bir zaman olacak. Gün sona ererken, evde biraz öz bakım yaparak denge duygunuza öncelik vermeyi planlayın.


Kova Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu Chiron’la karşı karşıya gelirken, sevgili Kova, bu sabah Aşil topuğunuz düzensizlik olabilir. Bu kozmik iklim, tek yapmanız gereken alanınızı toplamak olsa bile, işlerinizi düzene sokma zamanının geldiğine dair bir uyandırma çağrısı görevi görecek. Luna, Venüs ve Uranüs arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu öğleden sonra kendi kalbinizden güç çekerken geçmişteki acıları geliştirme fırsatına sahip olacaksınız. Akşamı, besin açısından zengin yiyecekler pişirerek, esneyerek veya rahatlatıcı bir banyo yaparak evde vücudunuza özen göstererek geçirmeyi planlayın.


Balık Burcu

19 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Yengeç burcunda kendini tamamen kucaklamanı isteyecek, bu yüzden seçimlerini istediğin kadar abartma ve onları onayla. Saatler ilerledikçe sanatsal yönünüz ortaya çıkacak ve bu öğleden sonra Luna, Venüs ve Uranüs arasında tatlı bir bağlantı bir sanatsal deha vuruşuyla sonuçlanabilir. Aşk beklenmedik yerlerde de tezahür edebilir, bu yüzden kalbinizi iyi insanlara ve hoş sohbetlere açık tutmaya çalışın. Gün sona ermeden önce en sevdiğiniz hobilere veya tutku projelerine katılmayı planlayın, çünkü bunu yapmak kalbinizi rahatlatacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.