Günlük Burç Yorumları 18 Eylül 2022

18 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah erken saatlerde Ay Yengeç burcuna giriyor ve sizi duygusal ve hassas bir boşlukta bırakıyor. Ay, Merkür ve Jüpiter arasındaki sert bir t-kare, yanlış iletişimlerin orantısız bir şekilde patlamasına neden olabileceğinden, bu duygular romantik yaşamınızda en açık şekilde ortaya çıkacaktır. Kendinizi sevdiğiniz biriyle bir çatışma içinde bulursanız, duruma mümkün olduğunca diplomatik yaklaşmaya çalışın ve karşı tarafın durumunu anlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, gün gelişmeye devam ederken evinizi sıcak bir enerji dolduracak ve bu da iç mekanlarda rahatlamak için iyi bir zaman olacaktır.


Boğa Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay hassas Yengeç burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, duygularınız bugün birçok duyguyu beraberinde taşıyacak. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare, fazla paylaşmanıza neden olabilir, bu da sırlarınızı daha sonra size karşı kullanabilecek kişilere karşı korumanızı önemli hale getirir. Neyse ki, bu akşam güneş ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı, ortaya çıkabilecek aşırı savunmasız anlardan kurtulmanıza yardımcı olacak ve ruhunuzu güçlendirirken çekirdek düzeyde kim olduğunuzu takdir etme şansı verecek.


İkizler Burcu

18 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-karesine girerken, bugün kime güvendiğinize dikkat edin ve dedikodulara bulaşmaktan kaçının. Bu kozmik iklim, sözlerinizin kendi başına bir hayat sürmesine neden olabilir; bu, başka biri hakkında kötü konuşmanın daha sonra geri gelip sizi rahatsız etmesi anlamına gelir. Neyse ki, kendinizi şımartmak ve şımartmak için harika bir zaman haline getirerek, doğa yoluyla iyileşmeye veya biraz lükse dalmaya odaklanma fırsatına sahip olacaksınız. Güneş Plüton’u öptüğünde evinizi temizlemek de bir memnuniyet duygusu getirecektir.


Yengeç Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcuna erken giriyor tatlı Yengeç, aurana yıldızlı bir gece göğünü andıran bir parlaklık getiriyor. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Plüton arasındaki sert bir bağlantı, özellikle kişisel bakım zamanınızı profesyonel sorumluluklar üstleniyorsa, duygusal olarak tükenmiş veya kapalı hissetmenize neden olabilir. Başka bir çalışma haftası başlamadan önce ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın, size yük olan herhangi bir stresi yeniden şarj edin. Güneş ve Plüton arasındaki çapkın bir değişim, günün ilerleyen saatlerinde aşk hayatınıza heyecan getirebilir ve arzularınızın nesnesiyle flört etmek için iyi bir zaman olabilir.


Aslan Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah erken saatlerde Ay Yengeç burcuna girerken uyandığınızda, yalnız ve derin bir ruh hali içinde olacaksınız. Ne yazık ki, aradığınız huzur ve sessizlik, Luna’nın Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare girdiği bu öğleden sonra durumunuzun gerçekliği ile uyuşmayabilir. Yanlış iletişim ve aşırı uyarılma, beyninizin garip yönlere doğru spirallenmesine neden olabilir, ancak meditatif veya ruhsal bir uygulama ile topraklanmak, merkezinizi geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, güneş ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı duyularınızı güçlendirecek ve maddi alemlerde sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmanıza yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün başarınızı kıskanabilecek hiç kimseye başarınızı veya varlıklarınızı gösteriş yapmamaya çalışın, ya da ay, Merkür ve Jüpiter arasındaki sert bir t-kare, kıskançlıktan kaynaklanan kötü niyetli dedikoduları tetikleyebilir. Başarılarınızı kutlamak için kendinizi rahat hissetmeniz gerekse de, mutsuz bir durumda kalmış birine son başarılarınızı duyurmak için en iyi zaman olmayabilir. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde güneş ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı, en özgün benliğiniz olmanız için size kozmik yeşil ışık verecek. ancak şirketinizi yalnızca en güvenilir arkadaşlarınızı içerecek şekilde düzenlemek isteyeceksiniz.


Terazi Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün romantik hayatınızda duvarlar çok fazla haber vermeden yükselebilir. Yanlış iletişim, sizin veya karşı tarafın kapanmasına neden olabilir, bu da suçlamadan veya sert suçlamalarda bulunmadan gerçeğinizi konuşmaya çalışmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, güneş bu akşam dönüştürücü Plüton’a bir öpücük üflerken, içinizde huzuru bulma fırsatı tezahür edecek ve kalbinizin günün erken saatlerinden beri barındırdığı herhangi bir acıyı çözmenize izin verecek. Bu titreşimler ayrıca toksik döngülerden kurtularak kendinizi güçlendirmenize izin verecek ve artık size hizmet etmeyen şeylerle bağlarınızı koparmak için kozmik izin verecektir.


Akrep Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu, haritanızın ruhsal sektöründe yolculuğuna devam ederken, sevgili Akrep, kendinizi yeni ve anlamlı şekillerde tanıma fırsatına sahip olacaksınız. Ne yazık ki, Luna, Merkür ve Jüpiter arasındaki sert bir t-kare, özellikle geçmişten gelen incitici anılar üzerinde durursanız, bazı karamsar düşünce kalıplarını harekete geçirebilir. Şans eseri, bu akşam Başak güneşi Plüton’a bir öpücük üflediğinde hava yükselecek ve sizi seven ve destekleyen arkadaşlarınızla vakit geçirerek iyimserliğinizi geri kazanmak için harika bir zaman olacak. Bu titreşimler, olayları daha olumlu bir ışıkta görmenize de yardımcı olabilir, ancak bakış açınızı genişletmek için sevdiğiniz birine güvenmeniz gerekebilir.


Yay Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Zodyak içinde parlak ve parlayan bir ışık olarak, zevklerinizi taklit eden veya moda seçimlerinizi yeniden yaratan insanlara alışkınsınız. Bu duygular çoğu zaman gurur verici olsa da, Yengeç Ay Merkür ve Plüton ile t-karesine girerken yaratıcılığınızdan ısıran arkadaşlarınız sizi rahatsız edebilir. Bazı fikirleriniz için kredi almıyorsanız, bu titreşimler özellikle tetikleyici olacaktır, ancak sorunla yüzleşmenin durumu çözmesi pek olası değildir. Neyse ki, bu akşam güneş Pluto ile birleştiğinde hava daha hafif hissedecek ve genişleyen popülerliğinizle uzlaşmanıza yardımcı olacak.


Oğlak Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sorumlu lider rolünü üstlenmekten genellikle memnun olsanız da, Yengeç ayı Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare oluşturduğunda bu duygular üzerinizde ağırlık yaratabilir. Aile üyelerinizin veya profesyonel taleplerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaçlarınızın ihmal edildiği duygusu, ruhunuza zarar vermeye başlayabilir ve yararlandığınızı düşündüğünüz kişilere karşı sert tepkiler vermenize neden olabilir. Şans eseri, bu dinamikleri değiştirme fırsatı, akşamları güneş Plüton’a bir öpücük üflediğinde ortaya çıkabilir, yeter ki duygularınız konusunda dürüst olmaya ve başkalarından daha fazlasını söylemelerini isteyin.


Kova Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare oluşturduğundan, dürtüsel kararlar bugün büyük karışıklıklara neden olabilir. Düzensizlik, gününüzde terörü yönetebilir ve gündeminize odaklanmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirebilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde vücudunuzu, fiziksel dayanıklılığınıza katkıda bulunacak sağlıklı yiyeceklerle dolu besleyici ve rahatlatıcı bir yemekle beslediğinizden emin olun. Başak güneşi ve Plüton arasında tatlı bir bağlantı bu akşam tezahür edecek ve size kişisel gücünüzden yararlanma ve elde etmeyi umduğunuz dönüşümlere doğru adımlar atma fırsatı verecek.


Balık Burcu

18 Eylül 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Yengeç ayı güneş beşinci evinizden geçerken yaratıcı meyve suları özgürce akacak, ancak Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare sizi bir döngüye sokabilir. İşinizin kalitesi veya fikirlerin benzersizliği konusundaki güvensizlikler, başkalarının hayran olması için dehanızı sergilemeniz gerekirken, sanatçılığınızı dünyadan saklamanıza neden olabilir. Şans eseri, Başak güneşi Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük üflerken bu akşam sevdiklerinizden destek ve teşvik gelecek, bu yüzden en yakınınızdan ve en sevdiklerinizden bir moral konuşması aradığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.