Günlük Burç Yorumları 17 Eylül 2022

17 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 17 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay geveze İkizler ve solar üçüncü evinizden yolculuğuna devam ederken sevgili Koç, bugün size eşlik etme havasında olacaksınız. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ortam biraz gerginleşecek ve istenmeyen tavsiyeler aşırı uyarılmaya veya patlamalara neden olabilir, bu da sizinle çizgiyi aşan herkesle sınırlar belirlemenizi önemli hale getirir. Neyse ki, Mars ve Chiron akşamın ilerleyen saatlerinde göksel bir ittifak kuracak ve size kafanızı temizleme ve kendinize olan güveninizi geri kazanma fırsatı verecek. Bununla birlikte, Ay Yengeç burcuna yaklaşırken geceyi evde geçirmeyi planlamak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı güneş ve Neptün ile sert bir t-karesine girerken, tatlı Boğa, bu öğleden sonra profesyonel veya sosyal çevrenizdeki rekabet sizin için güvensizlik yaratabilir. Durumunuzu çevrenizdekilerle karşılaştırmaktan kaçının, seyahat etmek için kendi yolunuz olduğunu anlayın. Aşırı harcama da bir sorun haline gelebilir, bu nedenle en iyi arkadaşınızın önerdiği alışveriş çılgınlığını, özellikle de oynamak için daha fazla harcanabilir geliri varsa, atlamak isteyebilirsiniz. Neyse ki, hava bu akşam değişecek.


İkizler Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzda seyahat ederken, heyecan ve iyimserlik duygusuyla uyanmalısınız. Ne yazık ki, bu güzel hisler, Luna’nın güneş ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğu bu öğleden sonra başlayacak. Duygularınızı tutmakta zorlanabilirsiniz ve sevdikleriniz sınırlarınızı zorlamak için ellerinden gelen her şeyi yapabilirler, bu da sizi sinirlendirmenize ya da kapatmanıza neden olabilir. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde Mars, Kayron ile bağlantı kurduğunda daha kararlı hissetmeye başlayacaksınız, ancak geceyi kendi kendine bakım yaparak ve sessizce geçirmek kötü bir fikir olmayabilir.


Yengeç Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün İkizler ayı Başak güneşi ve Neptün ile sert bir t-karesine girerken, mantık ve sezginiz kafaları karıştırabilir. Durumunuzu gereğinden fazla düşünmek daha fazla kafa karışıklığına neden olabilir, bu nedenle yavaşlamak ve sorularınızın yanıtlarının zaman içinde gelmesine izin vermek isteyebilirsiniz. Luna, Pluto ile bağlantı kurarken, bu akşam kalbiniz biraz kapalı hissedebilir, bu da yalnızlığınıza öncelik vermek için iyi bir zaman. Neyse ki, sınırları belirlemek bu gece daha sonra şifa bulmanıza yardımcı olacak, çünkü Mars, Chiron’a bir öpücük göndererek sizi ihtiyaç duyulan yerlere çizgiler çizmeye teşvik edecek.


Aslan Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, ikizler ayı güneş ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün karmaşık bir geçmişiniz olan insanlara iyi davranma havasında olmayacaksınız. Bu kozmik iklim aynı zamanda küçük konuşma fikrinden iğrenmenize neden olacak, bu yüzden şimdilik sıkı bir daire tutmak isteyebilirsiniz. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Chiron gökyüzünde birleştiğinde iyileşecek ve size şifa bulma fırsatı sunacak, ancak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için maneviyatınıza güvenmeniz gerekebilir.


Başak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, ikizler ayı güneş ve Neptün ile bir t-kare oluşturduğundan, bugün en yakın ilişkilerinizde sınırların olmaması kafanızın karışmasına neden olabilir. Etrafınızdaki etkileri ve ihtiyacınız olduğunda iyi tavsiyeler veya gerçek destek alıp almadığınızı düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Neyse ki, bu akşam Mars, Kayron ile tatlı bir görünüm paylaştığında bulutlar parçalanmaya başlayacak ve size bu korkaklıktan kurtulma ve mutluluğunuza katkıda bulunmayan veya gerçeklik perspektifinizi çarpıtmaya çalışan herkesi geçme fırsatı sunacak. .


Terazi Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kapıyı kapattığınızı düşündüğünüz geçmişteki sorunlar bugün yeniden ortaya çıkabilir, sevgili Terazi, İkizler ayı Başak güneşi ve Neptün ile sert bir t-karesine girerken. Bu titreşimler, özellikle dürüst hatalar veya işle ilgili sorunlar söz konusu olduğunda, yakın zamanda bulduğunuz herhangi bir kapanışı çözme tehdidinde bulunur. Neyse ki, bu akşam Mars ve Chiron arasındaki tatlı ittifak sayesinde tüm gününüzü bu pislikleri temizlemekle harcamak zorunda kalmayacaksınız. Uyum duygunuzu geri kazanmak için bu enerjiyi kullanın, bunu yapmanın bazı meditasyonlara veya ruhsal çalışmalara yatırım yapmanızı gerektirebileceğini aklınızdan çıkarmayın.


Akrep Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler ayı güneş ve Neptün ile bir t-kare oluştururken, bugün birini hayatınızdan çıkarmak gibi zor bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sert gerçekler, toksisitenin ve affedilemez davranışların olduğu yerleri ortaya çıkarabilir ve bu tür durumlarla aniden bağlarınızı koparmanızı tetikleyebilir. Ancak, puslu Neptün’ün etkisi, tüm hikayeye sahip olmadığınız anlamına gelebileceğinden, sorunun kanıtı olmadan sert önlemler almaktan kaçınmalısınız. Neyse ki, Mars’ın şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaştığı bu akşam, odağınızı geri kazanma ve hayatınızı toparlama fırsatınız olacak.


Yay Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, İkizler ayı Başak güneşi ve Neptün ile sert bir t-karesine girerken, aşk hayatınızdaki gerilim bugün kırılma noktasına gelebilir. Duygularınızı savunmaktan korkmayın, ancak sınırları aşmaktan veya zehirle konuşmaktan kaçının, aksi takdirde geri dönüşü zor bir kan davasına girebilirsiniz. Neyse ki, Mars bu öğleden sonra Kayron’a bir öpücük gönderdiğinde tatlımla barışmak için bir fırsat ortaya çıkacak, ancak eşinizle eğlenmenin yollarını bulmanız gerekecek ve daha önce yer kaplayan gerginliğin yerini eğlenceli bir enerjiye bırakmanız gerekecek. .


Oğlak Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu nihayet yaklaşıyor olsa da, İkizler ayı, Başak güneşi ve Neptün arasındaki sert bir t-kare sayesinde istediğiniz kadar boş zamanınız olmayabilir. Bu kozmik iklim, sorumluluklarınız ve yapılacaklar listenize ışık tutacak ve önünüzdeki birden fazla göreve yönelmek için arkadaşlarınızla rahatlayarak yemek yemenize neden olacak. Mars ve Chiron arasındaki tatlı bir bağlantı, bu akşam bu odağı ev hayatınıza yönlendirecek ve alanınızı düzenlemek için iyi bir zaman olacak. Sadece rahatlamak ve yatıştırıcı esneme hareketleri için biraz zaman ayırmayı unutmayın.


Kova Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Zihniniz her zaman geleceğe bakıyor olsa da, İkizler ayı güneş ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğu için koşullarınıza sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Hedeflere ulaşmanın yavaş süreci, yeteneklerinizi ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir, bu da egonuzu parçalamaya başlayabilecek olumsuz düşünce kalıplarına yenik düşmemenizi önemli hale getirir. Neyse ki, bu gece Mars, Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde, güvenini yeniden kazanma şansın olacak, ancak tuhaf tarafının ortaya çıkmasına ve oynamasına izin vermen gerekebilir. Bu titreşimler, biraz sanat terapisi için de mükemmeldir ve yaratıcı tarafınızla etkileşim kurmak için iyi bir zaman olur.


Balık Burcu

17 Eylül 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı güneş ve Neptün ile sert bir t-kare girerken, aşk hayatınız bugün sizin için biraz hüzünlendirebilir, sevgili Balık. Biriyle nerede durduğunuzdan emin olmamak bu duyguları güçlendirebilir, ancak konuyla ilgili netlik istemek umduğunuz sonuçları vermeyebilir. Yoldaşlarınızın kaderini vurgulamak yerine, kendi içinizde ve kendi kalbinizde bir denge bulmaya çalışın. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Chiron arasında tatlı bir ittifak şeklinde kurtarıcı bir lütuf ortaya çıkacak ve sizi çevreleyen güzelliği takdir etmenize yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.