Günlük Burç Yorumları 16 Eylül 2022

16 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, tutkulu Mars gün boyunca uyumlu Venüs’le kareler halindeyken bu sabah motivasyonunuzu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu kozmik iklim, günlük görevlerinizin ayrıntılarıyla boğulmuş hissetmenize neden olabilir ve sizi biraz çıldırmakla tehdit edebilir. Düzenli kalmak ve günlük görevlerinizi yazmak, yolda kalmanıza yardımcı olabilir, ancak nefes almayı hatırlamak ve topraklanmış kalmak paha biçilmez rahatlık araçları görevi görecektir. Neyse ki, bu akşam Luna Chiron’a bir öpücük üflediğinde havayı bir tatlılık dolduracak ve günün erken saatlerinde zihninizde barındırdığı endişelerden kurtulmanıza yardımcı olacak.


Boğa Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde sert bir bağlantı oluşturduğundan, içsel gücünüz bugün test edilebilir, tatlı Boğa. Öfkenizi kontrol etmek normalden daha zor olabilir ve egonuz morarmaya daha yatkın olacaktır. Yolunuza zorluklar çıkması muhtemel olsa da, bu noktaya kadar ne kadar ilerlediğinizi hatırlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve yıllar içinde oluşturduğunuz doğal dirençten yararlanın. Neyse ki, Kader Düğümlerinden bir yardım eli size biraz güven artışı sağlayabilir, ancak önce kişisel denge duygunuzu geri kazanmanız gerekecek.


İkizler Burcu

16 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Mars gökyüzünde gergin bir görünüm oluşturduğundan bugün kendinizi daha duygusal veya sinirli hissedebilirsiniz. Kalbinizin istediği şeyle sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şey arasındaki mücadeleler de devreye girebilir, ancak yolunuzu büyük ölçüde rayından çıkarabilecek dürtüsel kararlar vermemeye çalışın. Neyse ki, Luna akşamın ilerleyen saatlerinde Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde bu korkak titreşimleri üzerinizden atma fırsatına sahip olacaksınız, bu da sevgiye ve size destek, kahkaha ve topluluk duygusu getiren insanlara yaslanmak için harika bir zaman olacak. .


Yengeç Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah rüyalarınız daha duygusal ve akılda kalıcı olabilir, çünkü İkizler ayı çok erken saatlerde iletişimsel Merkür’e bir öpücük gönderir. Evren muhtemelen size rahatlık ve şifa göndermeye çalıştığından, sahip olabileceğiniz herhangi bir hoş astral alem karşılaşmasını takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Ne yazık ki, Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde, kayalık titreşimler tezahür edecek ve özellikle değersizlik duygularına veya kişisel korkulara kapılırsanız sizi durma noktasına getirmekle tehdit edecek. Neyse ki, Luna bu öğleden sonra Chiron ile bağlantı kurduğunda bu korkaklıktan uzaklaşma fırsatınız olacak ve ruhunuzla sağlıklı sınırlar belirlemenize yardımcı olacak.


Aslan Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, tatlı Aslan, topluluğunuz içinde değersiz hissetmek bugün içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. Bu kozmik iklim, arkadaşlık çevrenizde sosyal kaygıya veya dramaya da yol açabilir, bu da kendinize odaklanmak ve kendinize odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Neyse ki, profesyonel veya parasal fırsatlar biçimindeki iyi haberler, Kader Düğümlerinin yardım eli sayesinde hoş bir dikkat dağıtma getirebilir. Maneviyatınızla bağlantı kurmak, bu akşam Luna’nın Güneş’teki dokuzuncu evinizi aktive ederek Chiron’a bir öpücük üflemesi ile büyük şifa getirecek.


Başak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde gergin bir kare oluştururken, sevgili Başak, sağlıksız profesyonel ortam bugün benlik duygunuzu tüketebilir. Bu göksel snafu, başkalarının sınırlarınızı zorlamasına ve çatışma ortaya çıktığında savunma pozisyonu almanıza neden olabilir. Neyse ki, Venüs Kader Düğümleri ile bağlantı kurarken pozitif düşünce ve barışa yönelme fırsatınız olacak, ancak maneviyatınız veya meditatif uygulamalarınız ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Bu akşam Luna, Chiron’a bir öpücük üfleyerek havaya sevgi ve uyumla üflediğinde iyi hisler akacak.


Terazi Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, tatlı Terazi bugün sezgilerinize karşı savaşmamaya çalışın. Bu kozmik iklim, içgüdüsel duygular ve kehanet kehanetleri getirebilir, ancak bu mesajların ne anlama geldiğine dair bir inkar, psişik yeteneklerinizin engellenmesine neden olabilir. Neyse ki, Venüs Kader Düğümleri ile hizalandığında bir yardım eli gelecek, gerçekliği dürüst ama hesaplayıcı bir şekilde görmenizi güçlendirecek ve sonunda temelinizi bulmanızı sağlayacak. Luna bu akşam Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde gevşemek için bir fırsat ortaya çıkacak, ancak aşka ve ruhunuzu beslemeye odaklanmanız gerekecek.


Akrep Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler ayı iletişimsel Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, bu sabah erken saatlerde rüyalarınıza giren sevdiklerimden güçlenme mesajları. Uyandığınızda, gerçekleşen önemli deneyimleri not alarak, astral alem karşılaşmalarınızı hatırlamak için bir dakikanızı ayırın. Gün gelişmeye devam ederken kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü Venüs ve Mars arasındaki sert bir kare, bazı düşmanları ahşap işlerinden çıkarabilir. Neyse ki, Kader Düğümlerinden gelen bir yardım eli, aşka daha fazla yer açmak için toksik bağlantılardan uzaklaşma fırsatı sağlayacaktır.


Yay Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken, profesyonel stresin aşk hayatınız üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Bu kozmik iklim, özellikle iş yerindeki baskı psişenize ağırlık veriyorsa, sizi huzursuz bir ruh haline sokabilir. Her zamankinden daha gergin olsanız bile sevdiklerinize saldırmamaya çalışın ve görgü kurallarını korumaktan endişe ediyorsanız, yalnız kalmaya zaman ayırın. Neyse ki, Luna Chiron’a bir öpücük gönderdiğinde, yaratıcı bir çıkış yoluyla veya en iyi arkadaşınızla buharı üfleyerek zarafeti geri kazanma şansınız olacak.


Oğlak Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken bugün işte gerginliğe dikkat edin. Bu kozmik iklim, zihniniz yapmayı tercih ettiğiniz şeyle ilgili fantezilere doğru sürüklendikçe, görevlerinizde biraz dikkatinizin dağılmasına da neden olabilir. Bununla birlikte, kendinizi kristal veya diğer ruhsal araçlarla donatmak, yolda kalmanıza yardımcı olabilir. Bu akşam Başak güneşi Neptün ile karşı karşıya geldiğinde kafa karışıklığına dikkat edin ve sosyal bir molaya ihtiyacınız olduğuna karar verirseniz, mevcut planlarınızı iptal etmenizi gerektirse bile kendinizi suçlu hissetmeyin.


Kova Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs ve Mars bugün gökyüzünde karşı karşıya geliyor ve auranıza yoğunluk getiriyor. Ne yazık ki, şu anda herkesin çayı olmayabilir, bu da kitlenizi tanımanızı ve sözlerinizi buna göre ayarlamanızı önemli kılıyor. Başkaları çekiciliğinize açık değilse, başkalarının ne düşündüğünden bağımsız olarak kendinize güven duymanın yollarını aramıyorsa, duygularınızın incinmesine izin vermemeye çalışın. Bu akşam İkizler ayı Chiron ile birleştiğinde yaratıcı fikirler özgürce akacak ve size bir sanatçı çıkışı veya tutku projesi aracılığıyla şifa bulma fırsatı sunacak.


Balık Burcu

16 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Venüs ve Mars gökyüzünde karşı karşıya gelirken bugün auranızı korumanın yollarını arayın. Bu kayalık sular, özellikle romantik ya da ev hayatınız söz konusu olduğunda uyumu bozmakla tehdit eder. Bu kozmik iklim, diğerlerinin kendi çatışmalarını çözmelerine yardımcı olurken tarafsız kalmak zor olabileceğinden, barışı koruma rolünü oynamaya karşı da uyarır. Öğleden sonra Başak güneşi Neptün’le kare açı yaptığında sisli bir hava vuracak, bu da kendinizde veya diğer önemli kişilerinizde gaz aydınlatması veya sahtekâr davranışlara neden olabilir ve bu da gerçeğe öncelik vermenizi önemli hale getirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.