Günlük Burç Yorumları 14 Eylül 2022

14 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 14 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı, bu sabah Kuzey Ay Düğümü’ne yaklaşmadan önce Venüs ile bağlantı kuruyor ve uzun vadeli planlarınızı sabote etmediği sürece biraz lüksün tadını çıkarmanıza izin veriyor. Yıldızlar başarıya ulaşmanıza yardımcı olmak için hizalanırken, bu titreşimler finansal geleceğinizin nasıl görünmesini istediğinizi düşünmek için de mükemmeldir. Öğleden sonra Luna, öngörülemeyen Uranüs ile kozmik bir ittifak kurduğunda, evren yolunuza bir miktar rastgelelik getirebilir, ancak Satürn ile sert bir bağlantı, eski bir arkadaşla istenmeyen karşılaşmaların devreye girebileceğini düşündürür.


Boğa Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Kuzey Düğüm ile tatlı bir bağlantı kurarken burcunuzda yolculuğuna devam ederken geleceğin neler getireceğine dair iyimser bir hisle uyanacaksınız sevgili Boğa. Bununla birlikte, bu kozmik iklim, son zamanlarda belirlediğiniz herhangi bir hedef için çalışmanızı gerektirecektir, ancak sabit bir hızda hareket etmek sorun değil. Ne yazık ki, Luna öğleden sonra Satürn’le karşı karşıya geldiğinde profesyonel bir duvara çarpmış gibi hissetmeye başlayabilirsiniz ve öngörülemeyen engeller hayatınızı özellikle karmaşık hale getirebilir. Neyse ki, güneş ve ay arasındaki destekleyici açı sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde kendinize olan güveninizle yeniden bağlantı kurma şansınız olacak.


İkizler Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa Kader Düğümleri ile bağlantı kurarken geçmişten gelen hatalar psişenizi bozabilir. Neyse ki, kendinizi affettiğiniz ve bırakma kararı verdiğiniz sürece, bu koşullar altında bir kapanış bulma fırsatınız da olacak. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya gelirken Uranüs’e uyum sağladığında, araya giren düşünceler sizi yoldan çıkarmaya başlayabilir, ancak ruhsal tarafınıza yaslanmak, zihninizde meydana gelen herhangi bir savaşı kazanmanıza yardımcı olabilir. Bu gece güneş ve ay birleştiğinde iyi hisler akacak ve evinizin rahatlığında gevşemenize yardımcı olacak.


Yengeç Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa ve haritanızın toplumu yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ederken, sevgili Yengeç burcundaki kişi ağınızı bugün büyütmek için fırsatlar arayın. Şu anda yatırım yaptığınız ilişkiler, Kuzey Düğüm’ün yardım eli sayesinde geleceğinizde sabit kalacaktır. Bununla birlikte, öğleden sonra ay ve Uranüs ciddi Satürn ile karşı karşıya geldiğinde sizi tutmaya çalışacak herkes için tetikte kalmak isteyeceksiniz. Neyse ki, gün gelişmeye devam ettikçe bu titreşimler dağılmaya başlayacak ve güneş ile ay arasındaki tatlı bir ittifak, olumlu etkileşimlere yol açacak.


Aslan Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Boğa burcu ve Kuzey Düğümü arasındaki göksel evlilik sayesinde bugün profesyonel hayatında kapılar açılmaya başlayabilir. Özellikle mesleki gündeminizde ilerlemenize yardımcı olacaksa, gücünüze adım atmaktan ve otoritenizi öne sürmekten korkmayın. Bununla birlikte, özellikle öğleden sonra Luna’nın Satürn’le karşı karşıya geldiği öğleden sonra, çiğneyebileceğinizden fazlasını almadığınızdan emin olmanız gerekir. Gün sona ermeden ve ay Başak güneşini öpmeden önce profesyonel imajınıza yatırım yapmayı düşünün.


Başak Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Boğa burcu Kader Düğümleri ile bağlantı kurarken, bu sabah en sevdiğiniz meditasyon veya kehanet uygulamalarıyla çalışmak için bir dakikanızı ayırın. Bu kozmik iklim, perdenin ötesinden gelecek için rehberlik sağlayabilir, ancak kendinizi bu tür mesajlara açmanız gerekecek. Luna ve Uranüs arasındaki göksel evlilik sayesinde, öğleden sonra kutsamalar alışılmadık şekillerde gelebilir. Ne yazık ki, ciddi Satürn’den yayılan sert bir enerji sizi kötü bir ruh haline sokmakla tehdit ediyor ve bu da sizi çevreleyen güzellikleri ve hediyeleri kaçırmanıza neden olabilir.


Terazi Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Toros ayı Kader Düğümleri ile bağlantı kurarken, geleceğe doğru ilerlemek için sizden istenen sorumluluklara adım atmaya hazır hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim sizi kaderi kendi elinize almaya teşvik edecek, ancak bu büyük dönüşümler zaman alacağından sonuç üretmek için acele etmemelisiniz. Öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, hem kendinizde hem de dahil olduğunuz kişilerde güvensizlikleri kışkırtmak veya davranışları kontrol etmekle tehdit ettiğinde, yakın arkadaşlıklarınız veya romantik bağlantılarınız içindeki güç mücadelelerine dikkat edin.


Akrep Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Boğa burcunun Kuzey Düğümü’ne yaklaştığı bu sabah, düşüncelerin romantizm ve geleceğin neler getireceğine dair fantezilerle dolu olacak. Bu kozmik iklim, aşk hayatınızda ilerleme kaydetmenize yardımcı olsa da, kırmızı bayraklar için gözlerinizi dört açmaya çalışın, aksi takdirde geçmişten gelen flört hatalarını tekrarlayabilirsiniz. Luna, Satürn ile sert bir kare oluşturarak kalbinize şok dalgaları göndermekle tehdit ederken Uranüs’e yakınlaştığı için öğleden sonra duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.


Yay Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Boğa burcunun Kuzey Düğümü’ne yaklaştığı bu sabah, evren sizden geleceğe organize bir yaklaşım sergilemenizi isteyecek. Bu enerjiyi, bu hedefleri gerçekleştirmek için atmanız gereken adımların ana hatlarını çizerek planlarınızı düşünmek için bir fırsat olarak kullanın. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya gelirken Uranüs’e yakınlaştığında, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızla çatışmayı kışkırtmakla tehdit ettiğinde, kayalık titreşimler tezahür edecek. Neyse ki, güneş ve ay arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde barışı geri kazanma şansınız olacak.


Oğlak Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Ay bugün Boğa üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve haritanızın egoyu yöneten sektöründe Kuzey Düğüm ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, kişisel hırslarınızda desteklendiğinizi hissetmenize izin verecek ve hayallerinizi savunmak için iyi bir zaman olacaktır. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna ve Uranüs Satürn’le karşı karşıya geldiğinde kayalık sular sizi bulabilir ve inşa etmek için çok çalıştığınız temelleri sarsmakla tehdit edebilir. Şu anda akışa devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve duygusal hissetmeye başlarsanız perakende terapiye kendinizi kaptırmaktan kaçının.


Kova Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Boğa burcunun Kuzey Düğümü’ne yaklaştığı bu sabah duygusal sağlığınıza yatırım yapmak için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, kişisel bakımın değerini vurgulayarak, kalbinizi yumuşak esnemeler, gün doğumu meditasyonları veya pozitif mantralarla desteklemek için iyi bir zaman haline getirecek. Ne yazık ki, Luna ve Uranüs, psişenizdeki herhangi bir yumuşak noktayı dürtmekle tehdit ederek Satürn’le karşı karşıya geldiğinde hava biraz sertleşebilir. Sizi bulurlarsa hüzne yenik düşmemeye çalışın, gaddar düşünceler ortaya çıkarsa zihninizi ve bedeninizi beslemenin yollarını arayın.


Balık Burcu

14 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Toros ayı ile Kuzey Düğümü arasındaki göksel evlilik sayesinde, bu sabah kendinize kapıları açma fırsatına sahip olacaksınız, tatlı Balık. Ancak bu kozmik iklim, sesinizi kullanmanızı gerektirecek ve hayalleriniz için konuşmanızı önemli kılacaktır. Öğleden sonra Luna ve Uranüs’ün Satürn’le karşı karşıya gelip sizi zihinsel engellerle lanetlemekle veya güvensizlik ve korku uyandırmakla tehdit ettiği kayalık sulara dikkat edin. Neyse ki, bu gece, güneş ve ay gökyüzünde tatlı bir bağlantı paylaştığında, kendinize duyduğunuz şefkatle yeniden bağlantı kurma şansınız olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.