Günlük Burç Yorumları 13 Eylül 2022

13 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 13 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay sabahın erken saatlerinde Boğa burcuna girerken, bugün topraklanmış ve çevrenizle temas halinde hissederek uyanmalısınız tatlı koç. Bu aydınlatıcı yerleştirme, duyularınızı şımartmanızı isteyecek ve en sevdiğiniz yemekleri yemek, çökmekte olan kokular giymek ve belki de bazı perakende terapilerine katılmak için harika bir zaman yaratacaktır. Luna’nın Merkür ile aşk hayatınıza bazı dalgalanmalar getirebilecek dengesiz bir açı oluşturduğu bu akşam riskli titreşimlere dikkat edin. Bu enerji uzun sürmeyeceğinden, sevgilinizle aranız bozulursa çok fazla okumamaya çalışın.


Boğa Burcu

13 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Son birkaç gün size istediğinizden daha ağır gelmiş olsa da, ay bu sabah erkenden burcunuza girerken bir istikrar ve yenilenme duygusuyla uyanacaksınız. İşinizi yaparken çevrenizi takdir ederek kendi hızınızda hareket etmek için bu aydınlatma yerleşimini bir bahane olarak kullanın. Luna bu akşam geveze Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğunda ve masaya korkak bir hava getirdiğinde, bu duygular bunaltıcı hale gelse de, popülerliğinizde bir artış fark edebilirsiniz. Gelen kutunuzda görünen herkese yanıt vermek zorundaymış gibi hissetmeyin, özellikle de sizi tetikleme veya strese sokma eğilimleri varsa.


İkizler Burcu

13 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah ay şehvetli Boğa burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken sessiz bir huzur sizi çevreleyecek. Bu kozmik iklim, sizi daha içe dönük bir ruh haline sokmaya hazır, telefonunuzu kapatıp doğaya çekilmek için iyi bir zaman. Kendinizi paranın gerçek değerini ve iş, mal varlığı ve başarıyı eğlenmek ve hayatın basit yönlerinden zevk almak yerine koyup koymadığınızı sorgularken bulabilirsiniz. Luna, Merkür ile yaratıcılığınızda ve özgüveninizde bloklar oluşturabilecek dengesiz bir açı paylaştığında riskli titreşimlere dikkat edin.


Yengeç Burcu

13 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Boğa burcuna ve güneş onbirinci evinize girerken, sevgili Yengeç, bugün topluluğunuzla bağlantı kurmak kalbinize istikrar getirecek. Bu titreşimler, gerçek dünya etkileşimlerini teşvik edecek ve içinizde yaşayan dışa dönüklüğü dışarı çıkaracaktır. Ruhunuz arkadaşlık ararken, sokakta tanıştığınız iş arkadaşlarınızla veya yabancılarla sohbet başlatmaktan korkmayın. Bununla birlikte, bir su burcu olarak, sosyal olarak aşırıya kaçmamak önemlidir ve bu akşam Luna ve Merkür arasındaki dengesiz bir açı, kutsal alanınızın rahatlığından kurtulmak için iyi bir gece olabileceği anlamına gelir.


Aslan Burcu

13 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah erkenden Ay Boğa burcuna ve güneş onuncu evinize girerken, bu noktaya kadar olan profesyonel yolculuğunuzu takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Bu aydınlatıcı yerleşim, mesleki yolunuzu daha net görmek için mükemmeldir ve bu hedeflerin nasıl görünebileceği üzerine meditasyon yapmak için iyi bir zaman sağlar. Ancak, özellikle Luna bu akşam Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, planlarınızda esnek olmanız önemli olacaktır. Bu kozmik iklim, benzeri görülmemiş sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir, ancak durumu fazla düşünmek, zirveye çıkmanızı zorlaştıracaktır.


Başak Burcu

13 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah ay Boğa burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, kutsamalarınızı kabul etmek için bir dakikanızı ayırın. Şükran ve tezahür şu anda el ele gidecek, bu yüzden daha fazlasını istemeden önce diğer tarafa sahip olduğunuz her şey için teşekkür ettiğinizden emin olun. İşaretler ve eşzamanlılıklar sizi geleceğe yönlendirmeye yardımcı olabilir, ancak kırmızı bayraklar için gözlerinizi dört açmalısınız. Bu akşam Luna ve Merkür arasındaki dengesiz bir açı, sizi çevreleyen güzelliği gözden kaçırmanıza neden olabilir ve gerçek dünyayla bağlantı kurmanın sağlıklı yollarını bulmanızı önemli hale getirebilir.


Terazi Burcu

13 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Ay Boğa burcuna ve güneş sekizinci evinize girerken kendinizi güçlü ve kontrollü hissetmelisiniz. Bu aydınlatıcı yerleşim, iş görüşmeleri söz konusu olduğunda size bir avantaj sağlayacaktır, bu nedenle ne istediğinizi sormaktan korkmayın. Yıldızlar, sizi seven insanlardan oluşan bir destek sistemiyle gelen istikrarı size hatırlattığı için, ilişkileriniz de daha derin bir anlam kazanacaktır. Luna’nın Merkür’le dengesiz bir açı oluşturduğu bu akşam, geçmişten uzaklaşmayı zorlaştırabilecek tuhaf titreşimlere dikkat edin.


Akrep Burcu

13 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah topraklanmış Boğa burcuna girerken, tatlı akrep, yıldızlar kalbine istikrar getirmek için hizalanacak. Bu titreşimleri, sevginin tüm biçimlerine öncelik vermek, sizi en çok önemseyen insanları kutlamak ve takdirinizi göstermek için bir bahane olarak kullanın. Auranız ciddi bir cazibe ile kutsanacak, bu yüzden herkesin size bakmaya devam ettiğini düşünüyorsanız, sadece güzelliğinizi takdir ettikleri için ertelememeye çalışın. Bu gece Luna, Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğunda, araya giren düşüncelere ve takıntılı davranışlara dikkat edin.


Yay Burcu

13 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Ay Boğa burcuna ve güneş altıncı evinize girerken, bugün rutinlerinizde istikrar ve rahatlık bulacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleştirme aynı zamanda bedeninizle temasa geçmenizi sağlayarak beslenme tercihlerinizi, uyku düzeninizi ve genel tüketim alışkanlıklarınızı yeniden düşünmenize neden olur. Sağlıklı yaşam ürünlerine yatırım yapmak, daha sağlıklı yaşamanız için size ilham verebilir, ancak aşırıya kaçmaktan kaçınmalı ve hedeflerinize doğru bebek adımları atmayı seçmelisiniz. Bu akşam Luna’nın Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğu ve sosyal çevrenizdeki potu karıştırma tehdidinde bulunduğunda, bu akşam riskli titreşimlere dikkat edin.


Oğlak Burcu

13 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Boğa burcuna ve haritanızın yaratıcılığı ve eğlenceyi yöneten sektörüne girerken, sevgili Deniz Keçisi, bugün dışa dönük ve eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız! Bu titreşimler sizi kendi ilgi alanlarınızı beslemeye zorlayacak, bir bilim adamı veya yaratıcı olarak becerilerinizi geliştirecektir. En yakınınız ve en sevdiklerinizle bağlantı kurma arzusu da devreye girecek ve en iyi dostlarınızla bir gezi planlamak için iyi bir zaman olacak. Ne yazık ki, bu akşam Luna’nın Merkür’le dengesiz bir açı oluşturduğu ve profesyonel yaşamınızda güvensizlikleri kışkırtmakla tehdit ettiği bir ortamda hava değişebilir.


Kova Burcu

13 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ay Boğa burcuna ve haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektörüne doğru ilerlerken, evinizden ayrılmak için motivasyon bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu aydınlatma yerleşimi, evinizi bir ev yapan tüm unsurları vurgulayacaktır, ancak mekanınızın estetiğini geliştirmek için ilham almış hissedebilirsiniz. Luna, Merkür’le dengesiz bir açı oluşturduğunda, bu akşam meditasyon için biraz zaman ayırmaya çalışın; bu, ruhsal yönünüzle bağlantı kurmak için bir dakikanızı ayırmazsanız, aşırı uyarılmış hissetmenize neden olabilir.


Balık Burcu

13 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Ay Boğa burcuna ve üçüncü güneş evinize girerken çevrenizle daha uyumlu hissedeceksiniz. Bu aydınlatıcı yerleşim, sizi maddi alemlerde var olan ince nüanslarla temasa geçirecek ve dünyamızın nasıl işlediğine dair anlayışınızı yükseltecek. Perdenin ötesinden gelen mesajlar eşzamanlılık veya hayvan ziyaretçileri şeklinde gelebilir, bu nedenle tesadüfler ve tüylü arkadaşlar için gözlerinizi dört açın. Luna’nın Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğu bu akşam, kendinizde ve başkalarında kıskanç veya sahiplenici davranışlara dikkat edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.