Günlük Burç Yorumları 1 Ekim 2022

1 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 1 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Boğa Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah hayatınızda artık neyin yolunda gitmediğini belirleme fırsatınız olacak, çünkü Yay burcu ciddi Satürn ile bağlantı kuruyor. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki sert bir muhalefet, özellikle hayatınıza istikrarsızlık ve kargaşa davet etmekten endişe ediyorsanız, ilerlemenizi zorlaştırabilir. Şu anda büyük bir hamle yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin, ancak ileride daha sağlıklı bir duruma nasıl girebileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmaya çalışın. Neyse ki, Venüs ve Jüpiter arasındaki bağlantı, adımlarınız küçük olsa bile, şu anda attığınız her girişimi destekleyecektir.


İkizler Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yay burcunda Ay Satürn ve Mars ile bağlantı kurarken, çok fazla iyi bir şey bugün biraz bunaltıcı gelebilir. Bu kozmik iklim, tezahürle gelen sorumlulukları açığa çıkaracak ve sizi yıllar boyunca elde ettiğiniz birçok nimet için çok çalışmaya itecek. Ne yazık ki, yoğun programınız, özellikle sosyal toplantılar ve kişisel ilgi alanları söz konusu olduğunda, hayatınızın belirli unsurlarını kaçırıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Zevkten ödün vermeden temellerinizi korumanın yollarını bularak, gelecekte kendinize daha fazla boş zaman ayırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Yengeç Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah hayatınızı inşa etme veya belirli hedeflere doğru çalışma konusunda endişelenmeyin, çünkü Yay burcunda Ay Satürn ve ardından Mars ile bağlantı kurar. Bu kozmik iklim, yeni kutsamalara yer açabilmeniz için ölü ağırlığı dışarı atarak hayatınızı toparlamanızı isteyecektir. Ne yazık ki, yıllar boyunca biriktirdiğiniz tüm maddi ve duygusal yüklerin altında ezilmeye başlayabilirsiniz, bu da durumu aşırı analiz etmemenizi önemli hale getirir. Neyse ki, meditasyon yapmak ve daha yüksek gücünüzle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırmak, bu süreçte sezgisel olarak ilerlemenize izin verecek, destek ve kolaylıkla ilerlemenize yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Luna bu sabah Satürn’ü öperken, Yay burcu zihninizi yaratıcılıkla ve kalbinizi sevgiyle dolduracak. Ne yazık ki, Mars’tan yayılan sert bir enerji, özellikle sosyal çevrenizde bir kıskançlık veya kötü niyetli dedikodu varsa, yolunuza istenmeyen bir ilgi getirebilir. Yargılayıcı gözlerin sizi engellemesine izin vermek yerine, onların bakışlarını parlamak ve her şeyin önemsizliğinin üstesinden gelmek için bir fırsat olarak kullanın. Ne yazık ki, gökyüzündeki sert bir t-kare nedeniyle öğleden sonra kayalık titreşimler kendini göstermeye devam edecek ve bu da onu alçakta durmak için iyi bir zaman haline getiriyor.


Başak Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün evinizi ve iş hayatınızı dengeleyebileceğiniz bir çapa bulmanız gerekecek, çünkü Yay burcu Satürn ve ardından Mars ile bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, mumu her iki ucunda da yakıyorsanız, bir uyandırma çağrısı işlevi görebilir, çünkü yıldızlar, kişisel zamanınızdan ödün vermeden verimliliğinizi korumanıza yardımcı olacak yeni rutinler uygulamanızı teşvik eder. Ne yazık ki, öğleden sonra yerleşirken ev ve aşk yaşamlarınızda uyumsuzluk patlayabilir ve Luna, Merkür ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturarak sizi duygusal ve zihinsel olarak temastan uzak bırakmakla tehdit eder.


Terazi Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün biraz hayal gücünüzle kaçmanız gerekiyorsa sorun değil, çünkü Yay burcu bu sabah Satürn ve ardından Mars ile bağlantı kuruyor. Bu arada Venüs, parıldayan Jüpiter ile karşıtlık oluşturarak kalbinize iyimserlik ve mutlu bir gelecek umudu getiriyor. Ne yazık ki, bunları gerçekleştirmek için gereken çalışmaya odaklanamazsanız, tüm bu yüce düşünceler bir fantezi olarak kalabilir ve bir ayağınızı yerde tutmanızı önemli hale getirir. Öğleden sonra gökyüzünde sert bir t-kare belirdiğinde ayrıntılara boğulmamaya çalışın.


Akrep Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah sizi çevreleyen nimetleri takdir ederken, şimdiki zamanda topraklanmış kalmanın yollarını arayın, Yay burcu Satürn’e bir öpücük gönderirken, kalbinizi güvenli hissettiren şekillerde açmanızı ister. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki sert bir muhalefet, özellikle kıskanç veya sahiplenici davranışlarda bulunan birine bağlıysanız, bazı kargaşaya davet edebilir. Bu öğleden sonra sert bir t-kare oluştuğunda hem dijital hem de maddi alemlerde sosyal hayatınızdan bir adım geri çekilmeniz ve her duyduğunuza inanmamaya çalışmanız gerekebilir.


Yay Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzda yolculuğuna devam ederken yüksekten uçacaksınız sevgili Okçu, ancak Luna ve Satürn arasındaki tatlı bağlantı size kontrolün sizde kalmasının önemini hatırlatacak. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki bir karşıtlık, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, dürtüsel yönünüzü tetikleyebilir. Kovalamaca, yakalamaktan daha heyecan verici olabileceğinden, romantizmi sürdürmek için sorumluluklarınızı atmayın. Bu öğleden sonra, yapılacaklar listenizi görmezden geliyorsanız, gökyüzünde endişeleri tetiklemekle tehdit eden sert bir t-kare oluştuğunda dalgalı kozmik sular tezahür edecek.


Oğlak Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu ve Satürn arasındaki tatlı bağlantı, bu sabah içsel gücünüzü bulmanız için sizi cesaretlendirecek, sevgili Oğlak, sizi temellerinizi inşa etmeye teşvik edecek. Ne yazık ki, Luna ve Mars arasındaki sert bir karşıtlık, ilerlemeye hazırlıksız hissetmenize neden olabilir, ancak ayrıntılara fazla takılmak da aynı derecede verimsiz olacaktır. Bu öğleden sonra, gökyüzünde sert bir t-kare oluştuğunda, özellikle sezgileriniz tarafından yanıltılmış hissediyorsanız, zihninizi kafa karışıklığıyla doldurmakla tehdit eden kayalık hisler tezahür etmeye devam edecek. Bu stres yaratan titreşimlere yenik düşmek yerine, yeniden ayar yapabilmek için geceyi yalnız geçirmeyi planlayın.


Kova Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Yay burcu Satürn’le bağlantı kurarken ufkunuzu genişletme ve kişisel statü oluşturma havasında olacaksınız, ancak Luna ateşli Mars’a karşı çıktığı için sorunlar ortaya çıkabilir. Bu kozmik iklim, özellikle sosyal toplantılar ve tutku projeleri söz konusu olduğunda, aynı anda çok fazla şey üstlenmeye çalışırsanız, kişisel gelişiminizi engelleme tehdidinde bulunur. Bu öğleden sonra gökyüzünde sert bir t-kare oluştuğunda ailenize veya arkadaşlarınıza borç para vermekten kaçının, çünkü borcun geri ödenmesi pek olası değildir. Aldatma da bu kozmik akımlarda seyahat edecek, bu yüzden manipülatif karakterlere dikkat etmek isteyeceksiniz.


Balık Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Yay burcunun Satürn ile tatlı bir bağlantısını paylaştığı için bu sabah, son zamanlarda uğraştığınız tüm iç engelleri aşmak için bir fırsat sağlayacak. Bu göksel değişim size kişisel sınırların önemini de hatırlatacak, ancak aileniz ve arkadaşlarınız alanınıza saygı göstermeyi reddederse Luna ve Mars arasındaki bir karşıtlık sorunları tetikleyebilir. Bu öğleden sonra, gökyüzünde sert bir t-kare oluştuğunda, sizi oyundan atmakla tehdit ederken, soğukkanlılığınızla bağlantınızı kaybetmenize neden olduğunda, aşk hayatınızdaki sorunlar devreye girebilir.


Koç Burcu

1 Ekim 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Yay burcundaki Ay, tutkulu Mars ile karma bir karşıtlık oluşturmadan önce ciddi Satürn ile bağlantı kurduğundan, bugün kendinize karşı ekstra katı olmanız gerekebilir. Ne yazık ki, kalbiniz kişisel meselelerle meşgulse veya kafanızı bulutlardan çıkaramıyorsanız, yolda kalmanız zor olabilir, bu da şimdiki zamana bağlı kalmanın yollarını bulmanızı önemli kılar. Öğleden sonra Luna, Merkür ve Neptün ile bir t-kare girdiğinde kayalık titreşimler devam edecek, bu da bağlantınızı kesmenize veya sizi uyuşuk hissetmenize neden olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.