Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Eylül 2022

30 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs güneş yedinci evinizde dönerken, Koç, tüm ilişkilerinizde uyum göreceksiniz. Mevcut romantik birliktelikler ve evlilikler birlikte daha fazla zevk, tatlılık ve rahatlığın tadını çıkarabilir. Son zamanlarda – özellikle mevcut retrograd nedeniyle – hıçkırıklar olduysa, şimdi her şey düzelebilir. Bekarlar, sadece sıcak bir kaçış aramak yerine, gözlerinde uzun vadeli potansiyel barındıran birini bulmaya odaklanmalıdır.


Boğa Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs şimdi ve önümüzdeki haftalarda, Boğa, güneş altıncı evinizde canlı bir şekilde dans ediyor. Bu frekans sizi birkaç farklı şekilde etkileyebilir. Altıncı ev işinizi yönettiği için, bazılarınız bir ofis romantizmine başlamak için cazip gelebilir! İş ve zevk arasındaki ayrımı kaldırabiliyorsanız, bunun için gidin. Bununla birlikte, ister bekar ister bağlı olun, haftalık rutininizde aşkın ve flörtün nasıl bir rol oynadığını değerlendirmek için biraz zaman harcayacaksınız. Kalbinizi şımartmayı unutmayın!


İkizler Burcu

30 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs ateşlendi, bu yüzden üzerine daha fazla benzin dökün ve alevler içinde dans etmesine izin verin, İkizler. Tutkulu romantizmi neredeyse her şeyden çok seviyorsunuz ve şu anda sizi bekleyen şey tam olarak bu. Birkaç haftalık macerasına buradan başladığından beri, özellikle kalbin tüm meselelerinde tercih ediliyorsunuz. Bu, bekarların yeni seçeneklere ulaşması ve kaynaşması için yılın en iyi zamanlarından biri! Alıngan, eğlenceli ve sizi heyecanlandıran birini bulun. Kendini adamış olanlar için, partnerinizi taze bir şeyle şaşırtmayı unutmayın!


Yengeç Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, evle ilgili dördüncü güneş evinizde rahatlarken, evde sevginin çiçek açtığını göreceksiniz, Yengeç. Partneriyle birlikte yaşayanlar bu frekanstan oldukça keyif alacaklardır, bu nedenle ister uzun bir banyo yapmak, ister tatil için yemek pişirmek, hatta mum ışığında sarılmak olsun, birlikte biraz zaman geçirin. Bekarlar için, yangından önce şarap içerken akşam yemeği için bir randevunuz varsa, bu özellikle romantik bir ruh hali yaratabilir. Evinizin lüksünü kucaklamak için bu büyülü zamanı kaçırmayın!


Aslan Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güzellik tanrıçamız tatlı Venüs, solar üçüncü evinizden Leo’da dönerken kalbinizin uçmasına izin verin. Yazdığınız veya söylediğiniz her şeyde sihirli bir dokunuşa sahip olacaksınız. Potansiyel talipleri veya mevcut partnerinizi büyüleyici zihniniz tarafından büyülenmiş bile bırakabilirsiniz. Parıldayan metinler, el yazısı aşk mektupları gönderin ve hatta ZOOM üzerinden aşık olduğunuz kişiyle sohbet edin. Çekiciliğinize veya zarafetinize kimse karşı koyamayacak! Herhangi bir nedenle, son zamanlarda bir ilişkide işlerin biraz sarsıldığını hissettiyseniz, şimdi her şeyi tamamen düzeltmek için şefkatli, hassas sözlerinizi kullanabilirsiniz.


Başak Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, maliyeyle ilgili ikinci güneş evinizde gelişirken, Midas dokunuşuna sahipsiniz, Başak. Bu genellikle bir mıknatıs gibi size hediye veya para çekerken, değer verdiğiniz kişilere de değerli eşyalar vermek için harika bir zaman. Sevdikleriniz için mükemmel hediyeleri seçin – sevdiklerinizi zevkle coşturacak hediyeler! Ne kadar çok düşünürseniz ve o kadar özel olursa onları size minnetle bağlayacak ve size daha derinden aşık olduklarını görecektir.


Terazi Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz, burcunuz Terazi ile dans ederken, topun güzeli sizsiniz! Bu, sizin için cazibe, romantizm ve zevk için yılın en iyi zamanlarından biri. Bekarsanız bu ışıltıyı boşa harcamayın ve mutlaka dolaşın! Gözünüze çarpan ve sizi cezbeden seçeneklere ulaşın. Kendini adamış olanlar, önemli olanlarıyla eğlence, oyun ve duygusallık için zaman ayırarak bu muhteşem enerjiden kolayca yararlanabilirler. Gardırobunuzu veya güzellik rejiminizi yakında güncellemeyi unutmayın. Vazgeçemeyeceğiniz harika indirimler olabilir!


Akrep Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs güneş on ikinci evinizde dans ederken, Akrep, kapalı kapılar ardında duygusallık için can atıyorsunuz. Burası Venüs için çok özel bir yer, bu yüzden eğer kendinizi adadıysanız, birbirinizin varlığından sessizce zevk alarak biraz zaman geçirmek en iyisidir – kendinizi bağımsız olarak meşgul ediyor olsanız bile. Bu genellikle bekarlar için aşk için büyük fırsatlar getirmese de, bu, bir partnerde ne istediklerini ve kendilerini oraya nasıl koymak istediklerini düşünmek için yakında tekrar çıkmaya hazır olan herkes için harika bir zaman olacaktır. zaman doğru.


Yay Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Canlı bir Venüs, solar onbirinci evinizde, Yay burcunda enerjik bir şekilde dans ediyor. Ne kadar güzel! Bu, özellikle sosyal ve şenlikli bir kaç hafta öncesinden haber veriyor. Hem arkadaşlarınızla hem de ailenizle bağlantı kurun. Bekarsa, çevrimiçi buluşmayı, uygulamaları veya sosyal ağınızda dikkatinizi çeken birine ulaşmayı düşünün. Bu rastgele etkileşim size heyecan getirebilir! Her şeyden önce, aranızda benzer bir mizah anlayışı olduğundan emin olun.


Oğlak Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs kısa süre önce solar onuncu evinize girdi ve haftalarca burada kalacak, Oğlak. Bu, aşk hayatınıza birçok farklı şekilde fayda sağlayacaktır. İlk olarak, halihazırda taahhütte bulunanlar, özellikle nişanlar veya yaklaşan evlilikler hakkında duyurular yapıyorsanız, birlikte daha fazla dikkat çektiklerini hissedebilirler. İkincisi, bekarsanız ve flört etmek istiyorsanız, “sosyal merdiveni tırmanmayı” ve başarılı, parası veya gücü olan birinin peşinden gitmeyi düşünün. Size gülümseyebilirler ve sizin de sunduğunuz şeylerle ilgilenebilirler. Geri durma! Şansını dene!


Kova Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm ve güzelliğin gezegeni Venüs, solar dokuzuncu evinizde süzülürken, tutkulu bir maceraya can atıyorsunuz, Kova. Burası, Venüs’ün içinde zıplaması için özellikle canlı ve şenlikli bir yer, burada neredeyse egzotik bir dansçıya dönüşüyor! Şimdi ve önümüzdeki haftalarda, uzun süreli partnerinizle aranıza renk katmak için farklı bir yaklaşım benimserseniz, aşkta şansınız olabilir. Müze veya tarım merkezi gibi zihninizi açan bir yere bakmak bile kalbinizin alevlerini körükleyebilir.


Balık Burcu

30 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş sekizinci evinizden yükselen Venüs ile birleşme dürtüsünü hissediyorsunuz, Balık. Özel biriyle sarılmak, tam şimdi ve önümüzdeki haftalarda hissedilecek! Bu şehvetli, samimi ve cinsel olma arzusu bedeninizi ve ruhunuzu dolduracak. Bu enerji kendini adamış olanlar lehineyken, bekar olanlar bu zamanı özel biriyle karşılanmak için neye ihtiyaç duyduklarını değerlendirmek için kullanabilirler. Dürtüsel olmak için itici güç hissedebilseniz bile, yeni biriyle hemen atlamadan önce yavaşça alın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.