Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Eylül 2022

29 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kozmosta cızırdayan bir enerji akıyor, Koç. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz güçlü Mars’ın Büyük Görev Yöneticisi Satürn ile bağlantı kurmasıdır. Kızıl gezegen, güneş enerjisiyle ilgili onbirinci evinizdeki Satürn ile kısa mesafeli seyahatinizin üçüncü evinde yörüngede dönüyor. Bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın, ani bir uçuş rezervasyonu yaptırma veya bir arkadaşınızla bir yolculuğa çıkma dürtüsü duyabilirsiniz. Uçup anın tadını çıkarabiliyorsanız, heyecan verici maceralar ve seksi anılar hemen köşede olabilir.


Boğa Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, seks hayatın için büyük bir gün yaklaşıyor. Bunun nedeni, tutku ve şehvet gezegeni olan güçlü Mars’ın Büyük Görev Yöneticimiz Satürn ile bağlantı kurmasıdır. Aşk hayatınız kesinlikle enerjiyi hissedecek ve size daha fazla bağlılık ve sadakat fırsatı sunacak. Artan cinsel dürtü ve manyetizma, içinde bulunduğunuz her ilişkiyi iyileştirecek ve bekarsanız, biraz daha yaşlı, daha akıllı veya size finansal olarak yardım edebilecek birini çekebilirsiniz. Kimyayı hissediyorsanız, ona açık olun çünkü hayatınızı muazzam bir şekilde iyileştirebilir.


İkizler Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutku, seks ve macera için en güzel günlerden biri seni bekliyor İkizler. Bunun nedeni, dürtü ve şehvet gezegeni olan güçlü Mars’ın, güneşe ait ilk kimlik evinizi, yani burcunuzu tutuşturmaya devam etmesidir. Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e derin ve güçlü bir şekilde bakacak. Bu, ilişkilerinizde ilerlemeye hazır bir cinsel çekicilik ve arzu dalgası getirecektir. Eğer kararlıysanız, ikinizin de inşa etmesi için uzun vadeli büyük çabalar planlamak için bugünü kullanın. Bekarsanız, omuzlarında kare kafa olan ve ne istediğini bilen birine açılmayı düşünün.


Yengeç Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cinsel çekiciliğinize hazır olun ve tamamen yeni zirvelere ulaşmaya çalışın, Yengeç. Güdü ve şehvetin kızıl gezegeni olan kudretli Mars, solar on ikinci mahremiyet ve bilinçdışı evinizin derinliklerinde cızırdayarak cızırdadıkça, güneş sekizinci samimiyet ve cinsellik evinizde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e parıldayan cazibeleri fısıldayacaktır. Bu, uzun sevişme seansları için tek ve tek deneyiminizi denemeye istekliyseniz, libidonuzda ve zevkinizde tamamen yeni zirvelere ulaşabileceğiniz anlamına gelir. Yere yat ve kirlen ve anı aceleye getirme. Sadece nefes al.


Aslan Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İnanılmaz derecede önemli bir gün geldi Leo. Tutku ve dürtünün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars, arkadaşlık ve çevrimiçi buluşmadan oluşan güneş on birinci evinizde cızırdayarak cızırdadıkça, şimdi güneş ortaklığıyla ilgili yedinci evinizde dönen Great Taskmaster gezegeni Satürn ile bağlantı kuracak. Bir yandan, bu, bekarları ağları veya bir uygulama aracılığıyla uzun vadeli potansiyeli olan birine bağlayabilir. Ancak, mutlu bir şekilde bağlıysanız, bunun yerine eşinizle birlikte ömür boyu sürecek bir özlemi yan yana inşa etme konusunda anlaşabilirsiniz. Gökyüzündeki hayalinize doğru ilerlerken size yardım eden sağlam ve sadık ellerine hayran kalacaksınız.


Başak Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar bugün göklerde yüzerken, damarlarınızda ateşli enerji akışını hissedeceksiniz Başak. Seks ve tutkunun kırmızı gezegeni Mighty Mars, Great Taskmaster gezegeni Satürn’e gülümseyecek. Bu, cinsel çekiciliğinizi ateşleyecek ve muazzam seviyelere arz edecek. Bekar ya da bağlı olsanız da, bu enerjiyi kişisel ya da romantik yaşamınızı seçtiğiniz yönde hareket ettirmek için kullanın. Ekip olarak uzun vadeli planlar oluşturmak için coşkunuzu kullanmayı düşünün. Bir partner arıyorsanız, daha istikrarlı ve güçlü biriyle çıkmayı deneyin.


Terazi Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Canlandırıcı bir gün seni bekliyor Terazi. Tutku ve dürtünün kızıl gezegeni güçlü Mars, göklerde cızırdarken, Büyük Görev Yöneticimiz Satürn’ün gözlerini bulmak için gökyüzüne bakacak. Bu, libidonuzu çatıdan gönderecek! Kararlıysanız, bu enerjiyi, şimdi veya gelecek yıl için tek başınıza uzun mesafeli bir macera planlamak için kullanın. Bekarsanız, bu ateş gücünü normal tipinizin dışında bir tarih için kullanın. Geçmişinizin, menşe yerinizin, maneviyatınızın veya ırkınızın dışında biriyle bağlantı kurarsanız, onların gözlerinizi açtığını görebilirsiniz.


Akrep Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hareketli bir gün seni bekliyor Akrep – nasıl istersen! Gezegensel yardımcı yöneticiniz güçlü Mars, gökyüzünde kükrüyor, Büyük Görev Yöneticisi Satürn tarafından duyulacak. Bu, cinsel dürtünüzü ve libidonuzu çatıdan artıracak! Yaramazlık zamanı, bu yüzden tutkuyu körüklemek için mükemmel bir ortak bulun. Ancak, zaten taahhüt edilmişse, bu enerji sizi farklı şekilde etkileyebilir. Artık, sizin ve diğer sevgilinizin gayrimenkul satın almak veya bir tadilata başlamak için ipotek veya kredi için onaylandığı haberini alabilirsiniz.


Yay Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sinirlenmeye hazırlanın, Yay. En hareketli burçlardan birisiniz ve bugünkü gibi kozmik enerjiyle, bir sıcak hava balonu gibi gökyüzüne yükselmeye hazır olabilirsiniz! Sürüş ve enerjinin kırmızı gezegeni Mighty Mars, güneş ortaklıklarının yedinci evinde gökyüzünün karşısındadır ve Büyük Görev Yöneticisi Satürn ile bağlantı kurmak için kolunu uzatacaktır. Bu, tek başınıza ani bir yolculuğa çıkarsanız veya önümüzdeki yıl için bir plan yaparsanız, önemli vaatlerde bulunabilmenizi ve hiç olmadığı kadar yakınlaşmanızı sağlar. Arzularınızı, düşüncelerinizi ve planlarınızı iletin, sevgiliniz şimdi sizi duyacaktır.


Oğlak Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, libidonuz bugün çok yüksek olacak. Seks tanrısı güçlü Mars, Great Taskmaster ve gezegen hükümdarınız Satürn ile dans ederken, sıcaklığı hissedeceksiniz. Aşk hayatınız, bu zamanda önemli yeni bağlılık ve sadakat düzeylerinden faydalanacak. Adanmışlık ve tutku bu zamanda eşit öneme sahip olacaktır. Bekarsanız, onlara biraz olgunluk ve bilgelik veren ama yine de çok seksi olan birinin peşinden gitmeyi düşünün! Bu aslında sizin için bir ruh eşi olabilir – hayatınızı sonsuza dek değiştirecek biri.


Kova Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik yaşamınız için yılın en önemli günlerinden biri yaklaşıyor Kova. Tutkunun kırmızı gezegeni kudretli Mars, gerçek aşk, romantizm ve rekreasyonla dolu beşinci güneş evinizde cızırdayarak cızırdarken, şimdi güneş ilk kimlik evinizde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi Satürn’e, yani burcunuza bakacak. Bu, bekarların sonsuza kadar alevleri olabilecek bir ruh eşiyle tanıştığı gün olabilir. Rastgele çıkıyorsanız, bunun yerine birisine hayatın fırtınalarını yan yana atması için önemli bir söz verebilirsiniz. Bu aşk olabilir!


Balık Burcu

29 Eylül 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkiler için yılın en önemli dönemlerinden biri geldi, Balık. Bunun nedeni, seks ve sürüş gezegeni olan güçlü Mars’ın, Büyük Görev Yöneticisi olan güç merkezi Satürn’e bağlanacak olmasıdır. Bu, yatak odasına şehvetli arzular ve dayanıklılık getirmeye hazır olduğunuz için libidonuzun ateşlenmesini sağlayacağınız anlamına gelir. Bu, uzun vadeli planları, umutları ve hayalleri, çıktığınız biriyle veya tek başınıza tartışmak için inanılmaz bir andır. Bekarsanız, daha olgun ve istikrarlı birini aramayı düşünün. Size oldukça aşık olacaklar ve sizi her zaman istediğiniz hayata yönlendirmeye açık olacaklar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.