Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Eylül 2022

28 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaklaşık bir haftadır, zihinsel Merkür, güneş enerjisi altıncı üretkenlik eviniz Koç’ta sürünüyor. Bugün ve önümüzdeki günlerde sorumluluklarınız, öncelikleriniz ve iş gereksinimlerinizle ilgili işlerin raydan çıktığını fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, yapılacak en iyi şey dramadan uzaklaşmak ve kişisel ve romantik hayatınıza daha fazla odaklanmaktır. Herkes boşluğa çığlık atarken ya da saçlarını çekmeye çalışırken, siz ve sevgiliniz kaostan etkilenmeden bir hayale gülebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, yakındaki bir bölgeye hızlı bir gezi yapın veya hatta bir konaklama planlayın.


Boğa Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta içinde, kişisel ve romantik yaşamınızda giderek daha fazla kafa karıştıran etkileri fark etmişsinizdir, Boğa. Bunun nedeni, kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinize geri gitmesidir. Bir yandan, müstakbel bir talip tarafından aniden hayalet gibi hissedebilir veya aynı sayfada görünmediğinizi fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, birdenbire önceki romantik seçeneklerden, eskilerden veya birdenbire etkileşimde bulunduğunuz kişilerden haber alıyor olabilirsiniz. Geçmişinizden birine ulaşmak istiyorsanız, şimdi yapın.


İkizler Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, geçtiğimiz hafta içinde gökyüzünde yeni bir küre olan İkizler aracılığıyla gerilemeye başladı. Ev, aile ve ev ile ilgili dördüncü güneş evinizde drama çizerken, bu temaların raylardan çıktığını fark edebilirsiniz. Bu, özellikle eşiniz veya eşinizle birlikte yaşıyorsanız fark edilecektir. Hayal kırıklığının seni tüketmesine ve sevgilinle aranı açmasına izin verme. Akışta kalmaya çalışın ve sonunda daha mutlu olabilmeniz için evrenin aslında bir şeyleri değiştirdiğini bilin.


Yengeç Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta içinde, Merkür gerileme evresi olan Yengeç’e hafif bir geçiş fark etmiş olabilirsiniz. Bunun nedeni, zihin ve iletişim gezegenimiz olan kozmik habercimizin solar üçüncü evinizde drama döndürmesidir. Bir yandan, bu, kişisel veya romantik yaşamınızda her türlü karışıklığı ve yanlış iletişimi ortaya çıkarıyor olabilir. Bununla birlikte, diğer yandan, bu, ikinizin planladığı seyahat veya sözleşmeler konusunda gecikmelere ve hayal kırıklığına neden olabilir. Bunun da önümüzdeki haftalarda gözden geçirilmesini bekleyin.


Aslan Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerileme evreleri asla eğlenceli değildir, ancak geçtiğimiz hafta hayatınızda yeni bir etki başını kaldırmaya başladı, Aslan. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, gelir, kaynaklar ve mülklerle ilgili güneş ikinci evinizden geriye doğru gitmesidir. Siz ve eşiniz, çeklerin ertelendiğini ve ani harcamaların arttığını fark etmiş olabilirsiniz. İkiniz de ileriye dönük bir oyun planı belirlerken bunun sizi ezmesine izin vermeyin. Bu, gelecekte bütçeniz için daha iyi çözümler bulmanıza bile yardımcı olabilir.


Başak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta, Merkür retrosunun nasıl daha da kaotik hale geldiğini fark etmişsinizdir, Başak. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik habercimiz olan gezegensel yöneticinizin, güneşteki ilk kimlik evinize – burcunuza – geri kaymasıyla yeniden girmesidir. Hedeflerinize doğru ilerlemenin daha zor olduğunu veya kişisel ve romantik yaşamınızın alevler içinde kaldığını hissetmiş olabilirsiniz. Her türlü yanlış iletişimle karşı karşıyaysanız, bunun için stres yapmayın. Bu da geçecek. Şu anda yapılacak en iyi şeyler: fişten çekin, rahatlayın ve kendinizi akışa bırakın.


Terazi Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, Merkür gerileme aşamasının farklı bir tat, Terazi aldığını fark etmişsinizdir. Bunun nedeni, kozmik habercimizin, güneş on ikinci gizlilik evinizin, bilinçdışının ve sırların gölgelerine dalmak için burcunuzu terk etmesidir. Bir yandan, muhtemelen çılgın rüyalar görüyor ve kişisel ve romantik hayatınız hakkında endişenizin arttığını hissetmiş olabilirsiniz. Endişelendiğiniz bir şey varsa – özellikle geçmişten bir şey – korkularınızın sizi yenmesine izin vermemek akıllıca olur. Sakin ve tatlı bir şekilde iletişim kurmaya çalışın.


Akrep Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, muhtemelen şu anki Merkür gerileme evresinin öncekinden farklı bir dönüşe geçtiğini fark etmişsinizdir, Akrep. Şimdi, kozmik habercimiz, zihin ve iletişim gezegenimiz, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flörtlerden oluşan güneş on birinci evinizde dönüyorken, eski sevgililerden, eski sevgililerden veya bağlantınızı kaybettiğiniz insanlardan haber alıyor olabilirsiniz. Biriyle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, bunu yapmak için uygun bir dönemdir. Sadece drama uğruna beslemediğiniz sürece ulaşmaktan korkmayın.


Yay Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, Merkür gerileme aşaması muhtemelen biraz farklı hissettirdi, Yay. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, profesyonel ilerlemenin güneş onuncu evinize geri dönmesidir. Bu muhtemelen ofiste ve emelleriniz etrafında her türlü dramın patlamasına neden olsa da, yapılacak en iyi şey stres yapmamak ve önemli olanınızla bazı TLC için fişi çekmeye odaklanmak. Herkes bu evrensel hüsranla kendi tarzında başa çıkıyor, bu yüzden kafanızı duvara vurmak yerine, biraz sarılmak ve sevmekle rahatlayın!


Oğlak Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen son birkaç hafta içinde oldukça hayal kırıklığı yaşadınız, ancak son birkaç günde daha felsefi bir yetenek kazandı, Oğlak. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizde dönüyor olmasıdır. Siz ve eşiniz herhangi bir uzun mesafeli seyahat planlıyorsanız, daha fazla baş ağrısının ortaya çıktığını fark edebilirsiniz. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için ikinizin de daha önce gittiğiniz yerleri tekrar ziyaret etmeyi düşünün ve nostaljik bir havayı yeniden canlandırın.


Kova Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, şu anki Merkür retrosu tamamen yeni bir yetenek kazandı, Kova. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, güneş sekizinci evinizdeki bir ay yürüyüşünde yörüngede dönmesidir. Bir yandan, bir boşanma anlaşması veya ayrılık yaşıyorsanız, her şeyin yolunda gitmeye başladığını hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, işler genel olarak iyiyse, mevcut ihtiyaçlarınızı tek ve tek kişiyle tartışmak için de harika bir zaman olabilir. Hayatın stresinin sizi birlikte vakit geçirmekten alıkoymasına izin vermeyin.


Balık Burcu

28 Eylül 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta, Merkür gerilemesinin kişisel ve romantik hayatınıza daha fazla zarar verdiğini fark etmişsinizdir, Balık. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin gezegeni olan kozmik habercimizin, güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde geriye doğru kaymasıdır. Bu muhtemelen yanlış iletişime veya taahhütler ve planlama konusunda gecikmelere neden olmuştur. Eski ya da eski bir aşkla yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi bunu yapmaktan oldukça memnunsunuz. Anı kucaklayın ve merhaba deyin. Birbirinizi son görüştüğünüzden bu yana ikinizin de büyüdüğünü görebilir ve ona bir şans daha vermek isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.