Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Eylül 2022

27 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 27 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün muhteşem titreşimleri kozmosta yankılanmaya devam edecek, Koç. Görkemli Jüpiter’den gelen güçlü güneş hala gökyüzüne bağlıyken, kendinizi dünyanın tepesinde hissediyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, büyük ışığımızın gökyüzünün karşısında, doğrudan ortaklıkların güneş yedinci evinizde olması ve Büyük Benefic’imizin, güneşle ilgili ilk kimlik eviniz – burcunuz aracılığıyla dans etmeye devam etmesidir. Kişisel veya romantik yaşamınızda bir taahhüt, teklif veya bekarsanız bir ruh eşi bağlantısıyla tanışma gibi büyük bir atılım gelebilir. İçinizdeki yıldız gücünü kucaklayın!


Boğa Burcu

27 Eylül 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün muhteşem kozmik enerjisi bugün yankılanmaya devam edecek, Boğa. Bunun nedeni, güçlü güneşimizin, mucizelerin Büyük Faydası olan geniş Jüpiter’in gökyüzünün karşısında olmasıdır. Şans, iyilik ve artan mutluluk, kişisel ve romantik yaşamınızı doldurabilir. Bu, risk almak ve kalp meselelerinde büyük kazançlar beklemek için ideal bir zamandır. Anı yaşamayı benimseyin ve sevgilinizle ruhunuzu özgürleştirecek unutulmaz bir şey yapın ya da özel biriyle cömert bir ilk randevunun tadını çıkarın. Sadece, bazı hoşgörülerden pişmanlık duyacağınız büyük enerjinin kafanıza çok fazla gitmesine izin vermeyin!


İkizler Burcu

27 Eylül 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün tatlı titreşimlerinden, İkizler’den bir devir olarak, hayattan daha büyük bir gün üzerinizde. Bunun nedeni, kudretli güneşin, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde dönüyor olacak ve hala görkemli Jüpiter’den gökyüzünün karşısında olacak, Büyük Faydamız şimdi bolluğunu güneş arkadaşlıkları ve çevrimiçi randevuyla dolu on birinci evinize getiriyor. . Muhteşem titreşimleri içinize çekerken, tek başınıza bir kasırga randevusuna çıkmak için bu fırsatı kaçırmayın. Bekarsanız, kendinizi ortaya koyun ve yeni talipleri sıraya koyun – bugün bir şans almak için birini seçin! Ya bir ruh eşi bağlantısı olduğunuzu ya da ömür boyu arkadaş olacağınızı görebilirsiniz.


Yengeç Burcu

27 Eylül 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neyse ki dünün gökkuşağı kozmik havası bugün de yankılanacak, Yengeç. Bunun nedeni, güçlü güneşin göklerde dans edecek ve görkemli Jüpiter’den gökyüzünün karşısında duracak. Bu, sizi yaşam sevinci ve coşkuyla dolduracak abartılı, abartılı bir enerjidir. Bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin: içinize çekin. Tek ve tek eşinizle şımartıcı, içten bir akşam planlayın. Samimi anı paylaşırken kalp gözleri ve kelebeklerle dolup taşacaksınız. Bekarsanız, dock’unuzda bulunan ve bir şans almak istediğiniz biriyle rahat bir tarih planlayın. Yıldızlar oldukça uyumlu.


Aslan Burcu

27 Eylül 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Öfori ve mutluluk için beş yıldızlı bir gün senin üzerinde, Leo. Bunun nedeni, hükümdarınız, bizim büyük ışık kaynağımız olan güneş, mucizeler ve neşe kaynağımız olan kudretli Jüpiter’in gökyüzünde hâlâ dans ediyor olmasıdır. Bu, özellikle dün güçlüydü ama bugün hala dans edecek. Tek başınıza abartılı, hoşgörülü ve vahşi bir şey için planlar yaparak bu muhteşem enerjiden yararlanın. Kalbin tüm meseleleri söz konusu olduğunda, cesurca ve tutkuyla yaşamanın asilzadesisiniz. Fantezilerinizin, umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini tezahür ettirmek için bu titreşimi kucaklayın.


Başak Burcu

27 Eylül 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar bu hafta muhteşem, tesadüfi şekillerde sıralanıyor Başak. Dünün altın ışınları bugüne sızmaya devam edecek. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin, mucizelerin ve genişlemenin Büyük Faydası olan görkemli Jüpiter’den gökyüzünde dans etmeye devam edecek olmasıdır. Bu, kalbinizin sesini dinledikçe büyük ölçüde yaşamanız ve gelişmeniz için bir gün. Günü yakalarken ve her zaman istediğiniz aşk hikayesini yaratırken ruh haliniz özellikle coşkulu olmalıdır. Şu anda nerede olursanız olun, saf ve tam bir zevk içinde yaşamaya layık olduğunuzu bildiğinizden emin olun.


Terazi Burcu

27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, tanrıların nektarını içiyormuş ve cennetin zirvesine çıkmış gibi hissedebilirsiniz, Terazi. Bunun nedeni, güçlü güneşimiz, büyük ışık kaynağımız, güneşe dayalı ilk kimlik eviniz – burcunuz boyunca bir iz bırakıyor. Dün, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde, bizim Büyük Yararlımız olan şanlı Jüpiter ile tam bir karşıtlık yaptı. Bu enerji bugün hala yankılanıyor ve ilişkilerinizde muazzam bir ilerleme sağlayabilir. Bekarsanız, yeni müstakbel taliplerle randevular ayarladığınızdan ve canlı, teatral ve büyülü hissettiren bir yere gittiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

27 Eylül 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm yılın en iyi dönemlerinden biri üzerinizde, Akrep. Dün, bizim büyük ışığımız, kudretli güneşimiz, mucizelerin Büyük Yararınamız olan şanlı Jüpiter ile göklerde tam bir dans oluşturdu. Bu öforik, mutluluk dolu enerji bugüne akmaya devam edecek ve yaşamla dolu dolu hissetmenize yardımcı olacak. Bu, planlar yapmak, anı yaşamak ve en derin seviyelerde neşe ve zevk hissetmenize izin vermek için önemli bir dönemdir. Planlar yapın, büyük hayaller kurun ve kalbinizin ve ruhunuzun size söylediklerini benimseyin. Evren sizi kişisel veya romantik büyüme için daha fazla fırsata yönlendiriyor.


Yay Burcu

27 Eylül 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm yılın en tatlı dönemlerinden birinde dans ediyorsun, Yay. Dün, bizim büyük aydınlatıcımız, kudretli güneş, arkadaşlıklar ve çevrim içi flörtten oluşan güneş on birinci evinizde cızırdadı ve gökyüzünde, gerçek aşk, romantizm ve flörtün beşinci güneş evinizde dans eden Büyük Benefic, şanlı Jüpiter’e baktı. Enerji bugün hala yankılanacak ve sizi kalbinizin en büyük arzularını takip etmeye zorlayacak. Yapabileceğiniz en yüksek derecelerde tutku ve zevkle meşgul olun. Cömertçe yaşayın ve tanrıların mutluluğunu hak ettiğiniz gibi.


Oğlak Burcu

27 Eylül 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bazen utangaç ve tutucu bir tip olsanız da Oğlak, bugün sizi olabildiğince geniş yaşamaya zorlayacak! Güçlü güneş, bizim büyük ışık kaynağımız, muazzam parlaklığını göklere getiriyor ve dün, mucizeler gezegeni, Büyük Benefic’imiz Jüpiter’in tam karşısında, gökyüzünün karşısında duruyordu. Bu enerji bugün de yankılanacak ve sizi tutku, zevk, mutluluk ve güzellik peşinde koşmaya teşvik edecek. Kişisel yaşamınızda nerede olduğunuzu ve meseleleri seçtiğiniz yöne doğru yönlendirmek için şansın doruklarını nasıl yakalayabileceğinizi düşünün.


Kova Burcu

27 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek mutluluk kozmosa yayılıyor ve sizi anın sıcağında yaşamaya teşvik ediyor, Kova. Dün, kudretli güneşimiz ışığını göklere getirdi ve Mucizeler gezegeni Büyük Benefic’imiz Jüpiter ile tam bir karşıtlık içinde bağlantı kurdu. Bu enerji, kişisel ve romantik yaşamınıza servet, iyilik ve mutluluk yağdırırken bugün hala hissedilecektir. Bu enerjinin boşa gitmesine izin verme. Kararlıysanız, ikinizi heyecanlandıran ve bir gün üstesinden gelmek istediğiniz büyük planlar yapın. Bekarsanız, zihninizi açabilecek benzersiz ve eksantrik biriyle bir toplantı ayarlayın.


Balık Burcu

27 Eylül 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, dünden beri atmosferde mistik bir vızıltı yankılanıyor. Tatlı titreşimler şimdiki an üzerinde de parıldamaya devam edecek. Mucizeler gezegeni, Büyük Benefic’imiz Jüpiter’den gökyüzünde dans eden güçlü güneş, bizim büyük ışığımız. Kişisel veya romantik yaşamınızla ilgili gözlerinizin önünde kendini gösteren şanslı molalar olarak kendinizi dünyanın tepesinde hissedebilirsiniz. Kendinizi kısa satmayın. En derin seviyelerde hissetmek istediğiniz her şeyi hayal edin ve hayal edin. Romantizm bir sanat ve yaşam tarzıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.