Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Eylül 2022

25 Eylül Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 25 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizde, zihninizde ve vücudunuzda adrenalin akışını hissedin Koç. Yeni ay geldi – ve sadece herhangi bir yeni ay değil – tüm yıl boyunca ilişkileriniz için en önemli olanı! Yeni aylar, yeni başlangıçlar, yeni başlangıçlar ve değişim fırsatları sunar ve bu ay, güneş ortaklığınızın yedinci evini aydınlatırken, ikiz bir alevle daha da yakınlaşmaya hazırsınız. Kararlıysanız, taşınmak, nişanlanmak veya evlenmek gibi bir sonraki adımı atabilirsiniz. Bekarsanız, uzun süreli ilişki potansiyeli olan birini arayın.


Boğa Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, önümüzdeki haftalarda oldukça meşgul olmaya hazırlanın. Güneşin altıncı üretkenlik evinizde yeni bir ay, kapıdan çıkan savaş arabaları gibi fırlıyor! Bu, işle ilgili projeler, günlük rutinler ve her türlü sorumlulukla tüketileceğiniz anlamına gelir, ancak kilit nokta bunalmamaktır. Zevk, rahatlama ve romantizm için zaman bulmak, çok tatmin edici bir hayat yaşamak için çok önemlidir. Sadece bitmeyen eziyete yakalanmayın. Biraz TLC için fişi çekin ve yakınlığın bir pil gibi olduğunu hatırlayacaksınız. Kalbinizi ve ruhunuzu şarj eder.


İkizler Burcu

25 Eylül 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir gökkuşağı gökyüzünde patladı ve doğrudan kalbine yükseldi İkizler. Kendinizi ilk kez kanatlarını açan bir kelebek gibi hissedebilirsiniz. Terazi burcundaki yeni ay geldiğinde, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinize enerji verecek. Bu, yeni müstakbel taliplerle tanışmanız, aşık olmanız veya bir sonraki adımı atmanız için bir kapı açacaktır. Tutku ve zevk bu zamanda çok önemli olacak, bu yüzden bir ömür boyu birlikte olmuş olsanız bile, daha da yakınlaşmak için her zaman zamanınız vardır.


Yengeç Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni ay her zaman bol miktarda taze fırsatla önemli bir dönüm noktasına işaret eder, Yengeç. Sizin için, bugünün yeni ayı, ev, aile ve aileden oluşan güneş enerjisi dördüncü evinize enerji veriyor. Bu, eskiyi fırçalama ve yeniyi getirme şansınız olmasını sağlar. Bazılarınız taşınmaya, yeniden dekore etmeye veya yenilemeye karar verebilir ve eğer önemli olanınızla yaşıyorsanız, bu size canlandırıcı ve tatlı bir enerji getirebilir. Örümcek ağlarının oluşumunu izlemekle kalmayın, taze ve yeni hissettiren bir yaşam alanı inşa edin ve daha da canlı hissedeceksiniz.


Aslan Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen rüzgarın alıp gökyüzünde süzülmeye karar verdiği bir yapraksın Leo. Bugün, yeni ay geldiğinde, sizi ufku takip etmeye teşvik eden büyük bir kasırga hissi uyandıracak. Sizi ve diğer önemli yerlerinizi yakındaki birçok varış noktasına götürebilecek kısa mesafeli seyahatle ilgili üçüncü güneş evinizi aydınlatacaktır. Şu anda kaçamıyor olsanız bile, önümüzdeki yıl eğlenceli, küçük geziler planlamaya çalışmak için harika bir an. Bilinmeyene doğru ilerlerken rutininizi renklendirmenin yolları hakkında sohbet edin.


Başak Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fikrini yeni başlangıçlara vermenin zamanı geldi Başak. Güneş ikinci gelir, kaynaklar ve mülk evinize enerji veren yeni bir ay geliyor. Bu, şimdi ve önümüzdeki hafta, tek başınıza oturup bütçenizi iyileştirmenin yollarını tartışmak için ideal bir dönemdir. Bu, altın krallığınızda gerçekten inşa edip yaşayabilmeniz için bir ekip olarak servet planlamanın zamanıdır. Gereksiz harcamaları nasıl kesebileceğinizi düşünün çünkü bu aynı zamanda oldukça para konusunda bilgili sayılır. Bir Dünya burcu olarak, kesinlikle her zaman yuva yumurtanızı yapmayı seviyorsunuz.


Terazi Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrenin kozmik spot ışığı, bir tiyatro sahnesinde ön plandaymışsınız gibi üzerinizde duruyor, Terazi. Güneşin ilk kimliği evinizdeki yeni ay – burcunuz – geliyor ve kendinizi ilk sıraya koymanız için sizi teşvik edecek. Kişisel veya romantik yaşamınızda nerede durduğunuzu ve gelecek yıl rutinlerinize daha fazla tutku, seks, sevgi ve zevk getirecek yeni kalıpları nasıl inşa edebileceğinizi düşünün. Eğer kararlıysanız, sevgilinizle sevimli planlar yapın. Bekarsanız, yeni potansiyelleri çekmek için güzelliğinizi ve tarzınızı yenileyin.


Akrep Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yeni bir ay gelecek ve esnemeye, gerinmeye, gözlerinizi kapatmaya ve yatağa sarılmaya hazır olduğunuzu hissettirecek, Akrep. Güneşin on ikinci mahremiyet, inziva ve dinlenme evini aydınlatan bu ay tutulmasıyla, kişisel veya romantik hayatınızdan bir adım geri atıyor olabilirsiniz. Bekarsanız, flört etmek için en iyi zaman değil ve kararlıysanız, rahatlamak ve tek başınıza gençleşmek için harika bir an. Bir spa günü geçirin veya bir çiftin masajını yaptırın. İlişkilerinizde nerede durursanız olun, aynı zamanda oldukça düşünceli ve nostaljik olacaksınız.


Yay Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni ay geldiğine göre, öfori ve mutluluk en önemli öncelikler olacak, Yay. Bu ay, topluluklar, dostluklar, özlemler ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizi vurgulayacaktır. Bekarlar için bu, ağınızda veya bir uygulama veya çöpçatan aracılığıyla ilginizi çeken birini aramaya başlamak için harika bir hafta. Eğer kararlıysanız, sevgiliniz ve arkadaşlarınızla şehirde ve dışarıda vakit geçirin. Bu, ikinize de bolca eğlence ve sürpriz getirecek. Programınız birçok güzel etkinlik ve kutlamayla doluyken, dünyaya neden güçlü bir çift olduğunuzu gösterin.


Oğlak Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bugün senin için güçlü ve derin bir yeni ay getirecek. Profesyonel ilerleme, tanınma ve başarı ile ilgili güneş onuncu evinizin en yüksek noktalarından yankılanacak. Önümüzdeki hafta kesinlikle kişisel yaşamınız yerine kariyerinize daha fazla odaklanmanıza neden olacak olsa da, ilişkinizin – özellikle evliyseniz – mirasınızın nasıl bir parçası olduğunu düşünmek için harika bir an. Dünya kiminle olduğunuzu biliyor ve ikinizin yan yana kendi yollarınızı inşa ettiğinizi anlıyor. Bu, tanıştığınız kişilere anlamlı bir şekilde bağlı olduğunuzun güçlü bir ifadesidir.


Kova Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün ruhunuz ve yaşamınız boyunca bir ivme dalgası akacak. Bunun nedeni, güneş enerjisi dokuzuncu genişleme evinizdeki yeni ayın gelmesidir. Önümüzdeki hafta, sevgilinizle maneviyatı nasıl birlikteliğinizin daha ayrılmaz bir parçası haline getirebileceğinizi tartışmak için harika bir zaman olabilir. Dini bir organizasyona veya manevi topluluğa katılmak, hayatınıza daha fazla bilgelik ve amaç getirmenize yardımcı olabilir. Bekarsanız, denemeye açıksanız, bu yollardan biriyle tanışabilirsiniz. Bu enerjiyi kullanmanın son bir yolu, dünyayı keşfetmek için uzun mesafeli bir yolculuğa çıkmaktır.


Balık Burcu

25 Eylül 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yakınlık ve birliktelik bugün ve önümüzdeki hafta sizin için büyük bir öncelik olacak, Balık. Bunun nedeni, güneş enerjisi sekizinci duygusallık, cinsellik ve paylaşılan varlıklar evinizde yeni bir ayın gelmesidir. Özellikle zaten birine bağlıysanız, size yeni bir başlangıç ​​veya yeni bir başlangıç ​​önerilebilir. Birleşme dürtüsü arzularınızda ve ruhunuzda özellikle güçlü olacaktır, bu yüzden bu enerjiyi aklınızda tutmanın anahtarıdır. Şu anda ortaklığınızda nerede durduğunuzu ve ikinizin tüm ihtiyaçlarınızın karşılanıp karşılanmadığını tartışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.